Join the Weird Trip!Balenciaga FW 13/14

Endelig er de i hus! Jeg klarer ikke komme over disse EgyptoFunk printene Balenciaga har sluppet ut litt etter litt. Jeg må ha alt! Internett som jeg anser som min beste shoppingbuddy, svikter nesten alltid på slike ting fordi de selger som røyk online og derfor (om jeg er heldig og de har de inne) er de alltid utsolgt for små størelser. Så, min mor passet på å brøle litt ekstra høyt i en ellers stille etasje på Harrods da hun så denne genseren henge i Balenciagas avdeling. Jeg massjerte bort, svelget verdens største seiershyl da jeg så at den var i min størelse, prøvde den på, og damen som ekspiderte sa at printet var så kledelig på meg at jeg måtte prøve t-trøyen i kolleksjonen også. Hun løp ut av avdelingen og inn på varelageret og hentet den fram fra en bodybag med eksportlappen fremdeles hengende på. Det tror jeg var første og eneste gang under hele oppholdet jeg dro kortet uten å hverken vite eller bry meg om pris og totalsum. Mamma var også enig i at det var det ultimate superkjøpet, helt til vi passerte Hervè Legèr og ble der i en halvtime.

Nå har de fått hengere og er på plass på stativet og jeg er innmari klar for sengen! Har hatt besøk av onkel fra Oslo i helga, men er utrolig vanskelig å balansere å tilbringe tid med besteonkelen samtidig som jeg har jobb. Jeg får vel bare besøke han oftere. En Oslotur frister jo alltid! 

Stikkord:

4 kommentarer

Sara

11.08.2013 kl.11:06

Elsker t-skjorten og genseren! Bloggen din er virkelig inspirerende. Unnskyld for at jeg spør, men hvordan har du råd til alle designer tingene dine? (Hva jobber du eventuelt som?)

Delirious

11.08.2013 kl.11:30

Sara: Tusen takk, Sara! Jeg setter hele lønningen min på sparekonto bortsett fra 500,- som "er budsjettet mitt i måneden". Jeg bor i en trist, liten by i nordnorge, så jeg handler ingenting ellers enn når jeg reiser :-) Jeg har to vanlige butikkjobber og noen sesongbaserte skrivejobber over internett :-)

Stine L. Blekkan

11.08.2013 kl.11:40

Stilige t-Shorter, elsker de!;) Og jeg elsker bloggen din;)<3

Ha en fin dag videre!;) Hadde vært utrolig koselig med en kommentar tilbake<3

Sandra M.

11.08.2013 kl.12:54

så fiiine! er det en genser og en t-skjorte?

du har nydelig hår btw! :)

Skriv en ny kommentar

hits