Update, Specsavers og sliten jente

Åh dere er så ufattelig søte! Jeg beklager for en utrolig dårlig innsats på bloggfronten i det siste! Jeg har endelig fått smake på hva det vil si å gå på skole igjen. Jeg prøver å starte så strukturert og ivrigt som mulig slik at jeg ligger mest mulig i rute i god tid så jeg slipper å måtte gjøre alt kvelden før innleveringsfristen. Men herregud så mye lekser! Både lekser og innleveringer og selvfølgelig fikk jeg en regning fra fastlegen min på 211,- for at jeg ringte og stilte han et spørsmål? 

Ellers fikk jeg en helt utrolig nyhet i forige uke. Jeg er finalist! Jeg er en av 10 finalister for årets brillemodell for Specsavers! Tusen takk til alle som stemte meg fram! Nå går turen til Oslo på Tirsdag, vinneren kåres Onsdag og på Torsdag reiser jeg hjem igjen. Jeg som hadde planlagt å holde meg i Hammerfest hele skoleåret, ser ut til å være nødt til å reise en del utenlands likevel dessverre. Og hvordan jeg skal få gjort innleveringer, særemner og prøver midt opp i dette har jeg ikke funnet ut enda, men jeg er enig med meg selv om en ting i allefall og det er at skole kommer først. Nå er jeg så lei av skolen at jeg nekter å måtte være der lengre enn nødvendig. Skal gjøre så godt jeg kan for å få oppdatert dere mens jeg er i Oslo! 

Ellers har jeg det kjempefint! Kom hjem i dag fra 1,5 timers fotspa og en mor som er lei av at jeg klager på hvor kaldt det er på skolen så hun har kjøpt meg et varmepledd. Det var ultraherlig, men det røyter noe voldsomt så jeg orker ikke tanken på å bruke det hjemme i frykt for at besøkende skal tro vi har hund. Har også hentet en del pakker på posten over nye søtinger til høstgarderoben. Nå har jeg så mye klær at jeg er begynt å henge de opp på gardinstangen. 

Håper det var en grei oppdatering for dere! Nå skal sliten jente ta kvelden.

Har dere noe dere stresser over for tiden?Stikkord:

2 kommentarer

MKLA - ALT INNEN MOTE

15.09.2013 kl.13:13

WOW, utrolig fine bilder!

Anna Wold

15.09.2013 kl.13:16

fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

hits