One night with Specsavers

Her-re-GUD for en dag dere! Vi startet dagen allerede klokken 09:00 på White Studio i kirkegata 17 i Oslo hvor vi ble stylet av et supercrew og fotografert av flinke Lars Evanger som tok alle finalistbildene. Etter å ha tilbragt en time på Olivia Tjuvholmen med blant annet Per Sundnes, Siri Tollerød og fjorårets vinner, bar turen videre til Galleri Brandstrup hvor vi fikk en touch up av utrolig dyktige og ikke minst tålmodige Alex. Han var virkelig en engel! Har aldri møtt en som har brydd seg så genuint om tilstanden på håret mitt før. Vi ble ropt opp på scenen en og en og fikk spørsmål fra juryen hver for oss. Jeg var så ufattelig nervøs, dere aner ikke. Heldigvis var det super stemning oss finalistene imellom. Vinneren ble Oda og hun skal som ambassadør for Specsavers samle inn briller og reise ned til Tanzania for å delta i Specsavers årlige veldedighetsprosjekt, samt konkurrere i den nordiske finalen i London. Ønsker henne all lykke til!

Jeg har hatt det utrolig gøy med en super finalistgjeng og et supercrew rundt meg hele veien! Jeg var så trøtt og sliten da etterfesten startet at pappa nesten måtte bære meg tilbake til hotellet. Det ble en tidlig kveld på meg i allefall. Det siste jeg husker sånn skikkelig var da Thomas snudde seg i stolen og sa høyt "Nå skal vi drikke oss ordentlig fulle!" Og jeg brølte "JAA!" ..Og hentet jakka og dro. Haha, herregud.

Dette har vært en opplevelse for livet! Har blitt kjent med utrolig mange herlige mennesker og ønsker som sagt Oda lykke til! En mer sprudlende, utadvendt og reflektert jente tror jeg faktisk ikke jeg har møtt.
Stikkord:

2 kommentarer

Elisabeth

23.09.2013 kl.11:16

Så koselig å bli kjent med deg, Åse. Du er nydelig <3

Delirious

23.09.2013 kl.16:05

Elisabeth: Tusen takk skjønne Elisabeth! Det var utrolig flott å bli kjent med dere også! <3

Skriv en ny kommentar

hits