The skincare haul

 

I utgangspunktet var jeg kun ute etter en ny farget dagkrem, men når man kjøper litt her og der hver dag i to uker, blir det visst en del i lengden. Jeg hadde egentlig ikke noen plan om å vise dere noe som helst av dette, fordi jeg syns det virker kjedelig å ta bilde av deodoranter og tannkrem, men etter flere spørsmål om hva jeg bruker på huden, passet det helt greit å skrive om det når tingene først ligger strødd rundt på soveromsgulvet. Nå skal det sies at det var en god del mer enn det jeg valgte å vise fram, men et sted går grensen, og den grensen satt jeg ved sminkeservietter og blank neglelakk.

Jeg er helt forelsket i det nye reisesettet mitt fra Ted Baker! Så store og flotte vesker og med både innvendig og utvendig lomme.

♡Cleansing water♡Roll-on♡Dr Spot♡Palmer's dry skin cream♡St. Ives Scrub♡Clarins Sunscreen♡Soap&Glory eyecream & face roller

Etter all den skryten Garnier sitt nye rensevann har fått av Elle Magazine, kriblet det etter å få tak i denne. Dr. Spot er en konsentrert gele jeg har brukt en god stund nå og som påvøres direkte på et kviseutbrudd, på ren hud før du legger deg. Palmer's: Denne kremen for tør hud lukter så utrolig godt! Skikkelig mørk og deilig kakao. St. Ives sin Apricot Scrub har jeg kun lest om og hatt mine tvil. Føler ikke at peelingkremer mot kviser gjør annet enn å danne arr og tørke ut huden, men etter å ha testet den skjønner jeg godt at den er Nr.1 på markedet i Storbritannia. De få, små knuppene jeg hadde i panna var borte dagen etter. Spent på om den leverer like godt på større urenheter. Clarins: Jeg hater å bruke solkrem i ansiktet fordi jeg føler at det legger seg som et fet lag utpå huden og gir en oljete t-sone. Denne skal visst nok fungere som en lett og mattende krem med solfaktor! Soap&Glory: Blir så sjarmert av innpakningene og produktnavnene deres at det alene nesten er nok til at jeg kjøper produktene. Ny øyekrem og en supersøt og handy ansiktsbørst.

Clarins Hydra-Matte lotion bruker jeg på rent ansikt før sminke og den holder t-sonen matte så og si hele dagen. Fra Victoria's Secret måtte jeg bare hamstre inn noen favorittlukter, så da ble det Pure Daydream lotion, Mango Temptation shower gel og Sensual Blush body mist. Sistnevnte lukter helt fantastiskt godt! Dior cleansing water har jeg brukt i flere år, og selv om jeg av og til tester andre, samt bruker sminkeservietter, har denne ærlig fortjent sin faste plass på hylla mi. Lancomes La vie est belle lotion lukter også helt umenneskelig herlig. Har kun funnet den i små flasker på internett og ble noe glad da de kom i 200ml flasker på Debenhams. Elizabeth Ardens 8 hour cream er også et produkt jeg statig hamstrer inn. Denne må være med meg i veska til en hver tid og funker like bra som brannsalve, håndkrem og lipbalm.


♡Farget dagkrem♡Bronzer♡Light foundation♡Velvety light foundation♡Sleek blush i fargen Coral

Jeg hamstrer alltid billige og dyrevennlige mascaraer i utlandet, slik at jeg har i tilfellet jeg uventet går tom. Bourjois sine mascaraer er ikke bare under hundrelappen, men de inneholder mer produkt enn en god del eksklusive mascaraer og de er bedre enn flere av dem. De to øverste er fra Essence og resten fra Bourjois. Leppestiften og liplinerne er fra L.A Colors


Endelig fikk jeg kjøpt en ny Ultra Blue! Kremen fra Natural Treasures er blå, tynn og lukter en grusom blanding av tigerbalsam og sur melk. Den er virkelig himmel å ha til forstuelser, senestrekk eller om du har trått over eller vridd ankler eller håndledd. Den funker også kjapt og effektivt om du har sener i klem eller muskelsmerter. Tannkremene har jeg ikke testet enda. Spent på om de har noen effekt. Jeg vet jeg har syreskadde tenner og det eneste jeg hører fra tannlegen min er et evig mas om hvor viktig det er å opprettholde en sterk emalje. Jeg kjøpe derfor en for emaljen, en for sensitive tenner og en for bleking. 

Noen som har prøvd noen av disse produktene før? Feedback?

Nå må jeg bare rydde alt på plass før jeg hopper i skoene og skynder meg til tannlegen. De ringte i går kveld for å avtale time.. Kanskje jeg bør spørre om de nye tannkremene mine. Håper dere har en fin tirsdag og at de fleste av dere fortsatt kan nyte late og varme sommerdager, sene frokoster og solbrun hud. 6 kommentarer

Så utrolig mye fint :D
Kjempe fint reisesett :)

Liv Judit

05.08.2014 kl.12:42

Så masse herlige produkter! Er jo så kjekt å fylle opp når en finner det billigere enn hjemme!

Legg meg gjerne til som bloggvenn
Så mange fine produkter! Elsker og gå til innkjøp av slikt, hihi :) Ha en kjempefin dag!

Delirious

05.08.2014 kl.14:44

livjudit: Ja, ikke sant! Ikke minst barberhøvler! De koster jo en skremmende formue i Norge. Legger deg til med en gang :)

Delirious

05.08.2014 kl.14:44

regineaf: Tusen takk du også! :)

Skriv en ny kommentar

hits