Blogg

Happy homeDen første dagen i uka er alltid den mest hektiske føler jeg. Det er da alle planene skal legges og ingenting enda er sortert. Jeg fikk tvillingbror hjem fra Helsinki i dag, etter Weekend festivalen. Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde forventet en noe verre tilstand enn den han var i. Litt trøtt og sliten bare, ellers glad gutt. Mandag var en lang dag. Jeg har hentet ut pakker, bakt knekkebrød, levert papirer og gjort ferdig arbeid på pc'en. Nå roper hjernen etter søvn, men rommet ser ut som et katastrofeområde og jeg har fortsatt noen uleste mail jeg ikke har svart på. Jeg vet forresten at jeg sverget å aldri mer laste opp mobilbilder igjen, men jeg tenkte å spare dere for halvskittent hår, sliten sminke og et alt for trøtt ansikt så da blir det heller et bilde av hvordan jeg ønsket å se ut nå. Glad og våken.

Regner med jeg ikke er den eneste som sliter litt ekstra på mandager
Here we go again, I feel the chemicals kicking inJeg har så alt for lenge utsatt dette innlegget. Håpet om at det til slutt ikke skulle være så vanskelig å skrive har liksom bare drevet rundt. Siste innlegg som ikke var forhåndsskrevet ble lagt ut i Oktober 2013. Siden da har jeg gått på skole. Jeg har jobbet beinhardt for å endelig bli ferdig med vgs. Jeg klarte det. Et år senere enn mine fantastiske og herlige jevngamle venner, men likevel. Sykdom kan ingen kontrollere, og dessverre var året jeg egentlig skulle uteksamineres fra vgs stort sett preget av nettopp sykdom. Dette året har ikke vært en dans på roser det heller, men jeg har klart det.

I Juni tok jeg sommerferie med skuldrene mer senket enn noen gang og med et snitt som scoret over all forventning. I utgangen av Juni fram til midten av Juni, nøt jeg varme sommerdager med tvillingbror hjemme, mens mamma og pappa var på vandreferie i Nord-Italia. Jeg setter virkelig pris på den tiden jeg har fått brukt på å bli bedre kjent med min egen bror. På grunn av skole, jobb og radikale interesseforskjeller har vi nesten ikke møtt hverandre i hverdagene, til tross for å stort sett ha bodd under samme tak.

Da foreldrene kom hjem, fikk mamma en uke på seg til å ta igjen tapt tid i hjembyen, før jeg kidnappet henne og sammen reiste vi til hovedstaden som stjal hjertene våre i 2013. London sviktet ikke. Den lå der like majestetisk og praktfull som den hadde vært året før. London var den samme. Det var jeg og mamma som hadde forandret oss. For selv om vi nøt solskinnsdager, utflukter, kunstgallerier, shopping og en magisk musikal, følte vi oss ikke lengre som turister. Vi var på hjemmebane denne gangen. Vi kjente London. To uker var likevel ikke nok, men når treromsleilighetene ligger på 17 millioner, ble vi pent nødt til å innse at London forblir en ferie. Forige gang jeg kom fra London skrev jeg en guide dere finner her. Jeg kom hjem fra London natt til fredag. I går pakket jeg ut og i dag pustet jeg.

Jeg er lykkelig og spent på framtiden, og kjenner på en funnet glød i utmattelsen. Jeg lover ingenting når det gjelder bloggingen, men skal forsøke så godt jeg kan å holde dere oppdatert. Har fått en god del henvendelser av så mange søte mennesker som savner innlegg. Håper sommeren deres har vært og fortsatt er en herlig følelse og en fantastisk tid! 
Julekonkurranse Vinn iPhone4 deksel!

Får så og si nye iPhone4 deksler i posten hver uke nå for tiden. Jeg blir aldri å bruke halvparten av de selv om alle sammen er utrolig fine! Derfor tenkte jeg at dere skulle få en sjanse til å vinne disse to stilige hardback iPhone4 dekslene fra Dingsekongen.

FOR Å DELTA:  Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget hvor du skriver hva du liker best med julen & hvilket deksel du kunne tenke deg!

Husk å legg igjen e-mailen din! Konkurransen avsluttes på Fredag.    (EDIT: Det vil bli trukket TO vinnere.)What is sparetime?

"De sier tiden leger alle sår. Det tror jeg ikke noe på. Derimot har jeg lært at etter hvert vil sårene slutte å blø, men arrene er der fremdeles. Alltid. Alltid"

Jeg vet ikke hva annet jeg kan gjøre enn å bøye hode skamfullt og be om den unnskyldningen dere fortjener. Jeg har vært verdens dårligste updater i det siste og selv om jeg kan legge noe av skylden på tentamener og prøveeksamener, og konferanser og konserter, ligger også mye i at jeg ikke har orket rett og slett. Forhåpentligvis blir det slutt på det nå! Jeg fylte 18 år i dag! I dag ble jeg atten og tilbringte dagen med tysk tentamen og jobb fram til nå. Har aldri følt meg så velsignet før. Bortsett fra det voldsomt sosiale livet jeg lever har jeg også falt pladask for True Blood og kjekkingen Alexander Skarsgård etter å ha sett Battleship to ganger på kino og blitt like forelsket og hjerteknust begge gangene.

Håper deres vår ikke er fullt så fullbooket og stressende som min! Ha en fin uke og nyt hvert sekund av fritiden du får utdelt! Den er verdifull har jeg funnet ut!

Du allein bist der Grund warum der Himmel weint

My heart will always belong to youHappy birthday

hits