Foto

Stop all the clocks

Jeg elsker fargene naturen får når Oktober inntreffer. Noe så ufattelig vakkert å ha tilgang på slik utsikt! Håper virkelig sola og fargene får vare en god stund før bakken nok en gang dekkes med frost, is og snø, og alle trærne står kalde og nakne i iskalde og mørke vinterdager. Tok disse bildene med telefonen da jeg var ute og gikk tur, og rett etter at bildene var tatt, løp det to orange ekorn over gresset og inn i skogen! Har allerede funnet både kastanjetrær og nyperoser og kjenner jeg liker Bodø ganske godt. Likevel håper jeg på at tiden går fort og at studiene går greit så jeg kan legge dette kapittelet bak meg så fort som mulig. Dagene er alt for hektiske og alt for, alt for tunge. Nå savner jeg virkelig hjem til familien og verdens herligste venner! 

 

Saturday night
Robe: Lady Avenue

Har ligget som et slakt på sofaen i hele dag! Det eneste jeg har mestret har vært skolearbeid, verdens lengste dusj og noen skjeer med is. Heldigvis er humøret oppe!


Dress up

Bloody Monday's Whiskey Blues


Instagram//Aasela

Mandager tenderer å møte meg som salt i et åpent kjøttsår. Uansett hvor produktiv jeg er på mandager eller hvor bra dagen er, føler jeg at jeg aldri har gjort nok. Haha, kom på at jeg hadde som hensikt å poste outfits på denne bloggen, men det er jo bikkjekaldt der jeg bor 364 dager i året. I dag var det magisk frostrøyk langs havet og fingrene mine var så kalde at det gjorde vondt!

Liker du vinteren eller er du som meg en sucker for varme og sol?
Two hundred and fifty thousand miles on a clear night in June


We touch, I feel the rush.

We clutch, it isn't much, but it's enough to make me wonder what's in store for us.

It's lust, it's torturous..
On melancholy hill

Har ligget i koma i hele dag. Pappa kom hjem i dag fra Harstad med gaver, men jeg enset så vidt at han slengte en haug med filmer ned i sofaen sammen med meg. Så kom min kjære bror med et glass pepsi max og supernatural og da våknet jeg endelig! Men da var klokken fem og dagen var mer eller mindre over. Jeg hater å vente! Og det er akkurat det og kun det jeg gjør for tiden! Venter på sommer og reiser.

Er du også like utålmodig?

Mennesket overlatt til seg selv er for ondt til å være fritt

- Umberto Eco
Tiger: Kjole

Everytime I see you, I'm reminded of the fact that no matter how much I try, I will never be good enough.
MustacheHerregud jeg har det travelt! Har en time og tjue minutter til meg selv i dag. Hele dagen har gått til klassebilder og heftige diskusjoner om kultur og antikultur. I tillegg er det ulovlig glatt ute. Folk triller rundt i gatene etter å ha falt på isen. Nei, vet dere hva? Jeg er en kjempetravel person som trenger ferie og en dusj.

Hva får deg til å stresse?
Two can keep a secret if one of them is dead


Jeg har tydeligvis vært snill i år. Under juletreet lå blandt annet en iPhone 4s, et canon eos 550D camera, penger, klær og en uketur til Oslo i februar. Er det noe jeg har lært dette halvåret er det å være takknemlig, for ingen goder er gratis. I tillegg har jeg sløst bort de siste to døgnene på Gossip girl sesong 1-4 som jeg fikk av min kjære tvillingbror, sammen med 300,- og tre hasselnøtter. Alt er så herlig og jeg er mange kilo lettere!
Get your goat

  

Let's break the ice

Jeg skulle bare knekke ut de store isbitene, men isbitholderen hadde også frosset så jeg knakk den og jeg. Men jeg fikk is! Is og burn til frokost!

Jeg og bror har også konkludert med at han er veldig glad i lilla go'morgen yoghurt. Hvem skulle trodd det?


EnergyWhat makes you French?

 

Jeg elsker makroner. Fant de på en cafè på Amfi senteret i Harstad. Foretrekker Pascal sine for de er mye ferskere, men dette er absolutt den beste desserten som finnes etter min mening! 
Annet enn det har jeg gått rundt i huset alene i hele dag for å ta bilder av blandt annet disse makronene. Tvillingbroren min hadde skole, men var heldigvis ferdig i god tid før jeg måtte busse inn til Alta. Egentlig skulle jeg lest til Naturfagsprøven vi har i morgen. Men egentlig skulle jeg sett paradise hotel nå. Men så kommer Tomas og skal ha hostesaft og da må jeg prøve russebuksa hans..

My Orchid's turning blue

Når jeg ikke har noe å skrime om, kommer det bilder. Suck it up.

Disse bildene er fra kunstneren Ben Heine som ble født i Abidjan. Han jobber nå i Brussel i Belgia og er maler, fotograf, illustratør, portrettist og karikaturist. Sjekk han ut på www.Benheine.com


hits