Inspirasjon

Look who's ready for fall
 

The Promise
Delpozo es mágico


Photographs//Olivia Palermo

Noe så nydelig fra det spanske motehuset Delpozo under NYFW tidligere i September. Josep Font har virkelig tatt innovativ søm og rene snitt til et nytt nivå! Fantastisk lekent, elegant og fyldig på samme tid. Plaggene flyter over i hverandre på en behagelig og romantisk måte. Gleder meg til å se mere av Fonts kreasjoner i fremtiden!
In the making..

 

Louis Vuitton Savoir-Faire Women shoes.

  

In the making..

 

Christian Dior Timepieces
Fashionable easter eggs

Von Bardonitz

Reality Studio


Phoebe Hess


Parsival Cserer

Paula Immich

Julia Andben

Esther Perbandt

C.Neeon

Burkhardt Möllmann

Anna Wegelin // All pictures belong to Coute Que Coute

Helt utrolig kunst i form av forskjellige tolkninger av påskeegg. Blir så inspirert av slike originale utstillinger. Denne er riktig nok over et år gammel, kanskje to(?), men har sittet såpass lenge på den selv at jeg følte den fortjente å bli delt med dere også! Jeg holder for øyeblikket på å lage en London guide i form av steder/gater/butikker/hotell og kjeder. Er det noe mer dere kunne tenke dere å vite om London? Har såpass mye fakta at det tar en stund å få den ferdig, men håper den kommer før helgen er omme i allefall. Jeg har også klart å pådra meg en kraftig influensa og jeg knasker paracet og ibux som bare det i håp om å bli frisk før helgen. 
Giovanni Dario Laudicina
Photos by The Sartorialist & 21ème
Milano FW13//Menswear


Inspiration
Unless you're armed with an apology..


There you are

Det skjer så mye i livet mitt akkurat nå som medfører både fysisk og psykisk slitasje. Samtidig som masse er utrolig moro! Jeg har fire jobber, tenk det, fire jobber! Fire jobber og en haug med lekser og prøver og telling av penger og telling av andre ting. Det skjer som sagt mye i livet mitt akkurat nå. Mye som skremmer meg.
10.nov.2011

I wish I knew how to quit you


"It's like you're screaming, and no one can hear. You almost feel ashamed, that someone could be that important that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. And when it's over, and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good."
Does this mean anything to you?

Jeg sliter sånn med å finne motivasjon og inspirasjon til vintergarderoben. Satt i flere timer i går og så igjennom Dior's fw 2011 women visning i Paris. Men dog var det eneste jeg falt for kort bukser og nydelige Galliano kjoler.
Jeg jobber på Arktisk kultursenter i Hammerfest og går andre året studiespesialisering. Jeg er ute av huset halv 8 hver morgen og tilbake rundt 11 hver kveld. Men nå synes jeg dere fortjener å se de nye skoene mine snart! hva med i morgen?


Selvom jeg ler, er dagene alt annet enn spesielle nok til å bli tatt bilder av

Og med mitt kjempedårlige kamera er ikke motivasjonen over middels heller. Skolen tar 70% av tiden min og de resterende 30% går til jobb og trening. Jeg hadde halloween kveld hos meg på Lørdag. Alle satt i en sofa, spiste mat, drakk og så film. Ikke noe å ta bilde av. Svart på hvitt; livet mitt er kjedelig akkurat nå
Inspirasjon

Jeg finner alltid megselv med sosiologiboka plantet i fanget rett før jeg skal legge meg. Det er så utrolig interessant å lese om kulturer, samfunn, sinstitusjoner og hva som faktisk ligger i underbevisstheten til individer! Anbefaler virkelig dette programfaget. Bortsett fra det, sitter jeg og drømmer meg bort i moteuker og nye kolleksjoner.I dag bestilte jeg meg et par sko i friminuttet

..På ren impuls og med god samvittighet for å endelig ha krysset av Friis & Company fra skolisten min. Bortsett fra det har jeg hatt en utrolig morsom helg med feiring av bursdag, koselige folk, god mat, lekser og en bestevenn sovende ved siden av meg i dobbeltsenga.
Waking up in rainy town

Våknet nettopp opp med et dovendyr av en bestevenninne ved siden av meg. Herregud for en herlig helg det skal bli med henne her! Så forresten ut av vinduet og ble møtt av et herlig regnvær og en ussel liten plussgrad. Jeg er en av de få i Hammerfest som blir deprimert av kaldt vintervær. For nabobyene er vi kjent for å bo på scooter. Jeg har aldri vært noe spesielt glad i hytteliv og snø.

Nei, gjør det beste ut av høsten og høstfargene mens dere fortsatt kan! Jeg er i allefall allerede begynt å forberede meg til Halloween.


Waiting for a plane to Rome

Dette blir mest sannsynlig mitt siste innlegg før neste Onsdag. Nå har jeg sprunget byen rundt fra kontor til kontor til servicesentrer og banker for å ordne alt. Skrevet under så mange papirer og sendt dokumenter og ringt på kryss og tvers av landet! Herregud så mye styr det har vært. Men endelig er jeg ferdig og kofferten min står klar. I morgen er jeg i Oslo, Brussel og Roma og gjør det jeg kan best; shopper.

Freckles
Jeg har det travelt

Jeg har det kjempetravelt for å være helt ærlig! Om tre uker sitter jeg på en utecafè i Italia med mamma. Forige helg var jeg i Alta og traff på herligste Susann og mange andre gamle venner. Hadde det utrolig koselig! Kjøpte et par sko og min nye forelskelse blr i en nydelig jakke som jeg skal vise dere når jeg gidder å ta bilder.

Jeg må begynne å jogge etter en nok så traumatisk wake-up call fra skolegymmen i dag. Bortsett fra alt dette skulle jeg ønske at jeg hadde en feit bildeserie å dele med dere om hvor fantastisk spennende livet mitt er akkurat nå, men jeg har faktisk hatt det så travelt at jeg ikke har fått knipset et eneste bilde! I tillegg er jeg vel nå en bekrefter av-og-på blogger.


 

I blame Bob Dylan for making my blog a part time Tumblr

 I am not an eg, a man nor a walruss. Goo goo gochoo. 

Show that you care

If it's a seven hour flight or a fourtyfive minute drive

På mandagsmorgen pakker vi bilen og kjører. I går kveld bestilte jeg og mamma en Roma jentetur i Oktober. Jeg kjenner jeg får et lite kick hver gang jeg skal ut å reise. Det er blitt en avhengighet! Det klør i kroppen min når jeg må være på samme plass i lengre tid. Derfor skal det bli deilig med Sverige, Finland og Roma nå! Masse herlig mat, herlige mennesker, herlig shopping miljø og en herlig følelse av frihet!


Hva er din yndlingsferie?


Never say never. Well I just did.. Twice

Er ganske lenge siden denne ble publisert. Syns den er så sykt morsom! Og ikke minst rørende. Den beste følelsen i hele verden er for meg når store barndomsønsker går i oppfyllelse. Jeg har absolutt ikke noe dårlig forhold til Justin Bieber. Jeg syns han ser ut som en gutt, ganske kjekk og. Han lager bra musikk, men ikke nødvendigvis musikk jeg ville hørt på time etter time. Fyren har oppnådd utrolig mye på 16 korte årog jeg syns han fortjener creds for det. Han har fulgt drømmen sin og nådd den. Håper jeg og får gort det en dag.

Om du skulle kunne møtt EN av dine idoler, hvem ville du delt en slik opplevelse med?

Stjal nettopp en uåpnet Mad-Croc energy drink som en kompis av bruttern hadde glemt her på LAN. den tar lang tid å svelge ned for å si det sånn. Har aldri smakt noe så søtt og jævlig siden Red Bull.

You're losing your memory now

Glemte å fortelle dere en viktig sak. Jeg skal til Oslo på tirsdag! Fordi at på onsdag nemlig, da kommer My Chemical Romance og spiller i spektrum! Jeg veit, jeg er en sucker for emo boyband. Den nye plata deres var desverre en stor skuffelse, men jeg og Hanne har begynt å pugge på nananana teksten ihvertfall! Imorgen drar jeg til Alta igjen. Blir tungt å dra fra byen nå, men herregud det er jo helg hver helg! Ser allerede for meg det Atlanterhavet med lekser som ligger og venter på meg på mandag!

 


Hvis dere kunne dratt på hvilkensomhelst konsert med levende eller avdøde musikere, hvilken ville dere dratt på?

I swear to drunk I'm not God!

 

Det er Tirsdagskveld. Har vært hos en venninne, Hanne, helt siden etter skolen. Vi lagde pommes frites og så The Black Swan. Helt ærlig satt jeg med nerver opp til tinningen under hele filmen og skjønte ikke hva som var opp eller ned. Det er -28 grader her i Alta og selv om det kun er et halvt minutt fra internatet til skolen syns jeg det er forsvarsløst å la megselv gå ut i denne kulda! Lagde meg et eyecandy fruktfat nå netopp og tok bilder av det slik at dere skulle få lyst på frukt, men akkurat nå føler jeg meg litt som Jim Carrey.

 
  

 

Jeg har så lyst på sommer nå.

My body's broken, yours is bent.

Fikk H&M klærne mine idag. Dere kan se på innlegget "Just got paid, let's get laid". De tregginsene der kan jeg spare alle sammen for å kjøpe. De lukter kjempestygt og det ser ut som om du har rumpe både foran og bak. Ellers var eple brillene kjempekule og skjorta utrolig fin! Kjenner en minor irritasjon over at jeg ikke har kjøpt nye bukser/leggings på veldig lenge nå.. Ha en fin Lørdag dere!These children learn from cigarette burns

 

I'm gracefully tall and you're freakishly short.Ble angrepet av pepperkakehuset vårt tidligere idag. Har bokstavelig talt arr livet ut etter den hendelsen. Har så sinnsykt lyst å ta massevis av bilder og legge ut, men i jula har jeg vært en slappfisk uten sminke, påført joggedress og håret i hestehale.

Er det forresten bare meg som sikler over disse skjønnhetene her fra Christian Louboutin? 

hits