januar 2011

31.jan.2011

 

Seriøst, jeg kan ikke vaske. Oppvaskmaskinen har streiket, så nå må jeg sulte meg til den fikser seg selv. Sitter å leter på internett etter oppvask roboter på tilbud. Kunne ikke falt meg inn å leie en ekte person. Tør ikke å gå til coop engang for å kjøpe mango fordi jeg er redd folk skal se når jeg snubler på isen. Jeg trenger helg og det er mandag. Jeg trenger sommer og det er januar.

Jeg fikk forresten post i gårEr kanskje syk med utrolig hovne mandler, men på grunn av disse tre kjolene og Rusted roots - send me on my way, spradet jeg rundt i huset og lagde eggerøre med laks mens jeg byttet kjoler. De siste to dagene har frokosten min bestått av to paracetter, en zantac, vitaminpiller og trankapsler så dette var en deilig forandring.

Så forresten filmen Dorian Gray filmen for ikke så lenge siden. Utrolig bra film. Gidder ikke skrive en lang filmanmeldelse, men i korte trekk handler det da om en ung gutt (Som har spilt i Narnia chronicles'ene) som inngår en pakt med djevelen og selger sjela si.

Karakter: 7/10

Noen av dere som har sett orginalfilmen av Mathilda? Eller Istid 1? Jeg får så sinnsykt god start på dagen hver gang jeg hører denne her!

My body's broken, yours is bent.

Fikk H&M klærne mine idag. Dere kan se på innlegget "Just got paid, let's get laid". De tregginsene der kan jeg spare alle sammen for å kjøpe. De lukter kjempestygt og det ser ut som om du har rumpe både foran og bak. Ellers var eple brillene kjempekule og skjorta utrolig fin! Kjenner en minor irritasjon over at jeg ikke har kjøpt nye bukser/leggings på veldig lenge nå.. Ha en fin Lørdag dere!One of those days

Er ingenting som er så herlig som å starte dagen med å skrubbe kaseroller? Hva er det livet mitt har blitt til? Jeg lånte en kaserolle av Susann for å lage kjøttkaker og såklart, som den mesterkokken jeg er, klarte jeg å brenne den forbanna mølja av en brunsaus inn i kaserollen.Det er foresten matte tentamen for meg om 35 minutter. Etter 4 timer med matte har jeg musikk teori prøve. Dager som dette får hjertet mitt til å blomstre av varme og kjærleik.

Åses leve lov nr. 11: Når du skal vaske opp om morgenen/natta, finnes det alltid noe grugge du aldri klarer å få vekk.

 

Nei, jeg har ikke en stor kul på høyre kinn. Jeg har en halv brødskive inni munnen.

.

 

 

Er kun dr. Seuss som gjør meg glad i dag.


These children learn from cigarette burns

 

I'm gracefully tall and you're freakishly short.Ble angrepet av pepperkakehuset vårt tidligere idag. Har bokstavelig talt arr livet ut etter den hendelsen. Har så sinnsykt lyst å ta massevis av bilder og legge ut, men i jula har jeg vært en slappfisk uten sminke, påført joggedress og håret i hestehale.

Er det forresten bare meg som sikler over disse skjønnhetene her fra Christian Louboutin? 

hits