januar 2012

On melancholy hill

Har ligget i koma i hele dag. Pappa kom hjem i dag fra Harstad med gaver, men jeg enset så vidt at han slengte en haug med filmer ned i sofaen sammen med meg. Så kom min kjære bror med et glass pepsi max og supernatural og da våknet jeg endelig! Men da var klokken fem og dagen var mer eller mindre over. Jeg hater å vente! Og det er akkurat det og kun det jeg gjør for tiden! Venter på sommer og reiser.

Er du også like utålmodig?

Fingernail's the size of a half grain of rice

I dag har klesskapet mitt fått gjennomgå så det holder. Og jeg har enda masse igjen! Herregud er det mulig å ha så mye klær?! Og likevell som den grusomme personen jeg er, higer jeg alltid etter nye klær. Det kan forklares, men ikke rettferdiggjøres.

Har også fått en del spørsmål om hvor jeg henter idèene til overskriftene mine fra. Haha, jeg henter de ut i fra sanger jeg hører på. Ingenting beskriver sinnsstemningene mine som den rette setningen fra en god sang. Synes det er mye finere å ha en setning fra Ed Sheeran sin Small Bump enn "Rydder i klesskapet".
All work and no play

Har ikke gjort annet enn lekser i det siste. Lekser, jobb og organisering. Og helgen er ingen unntak. Bror er syk og jeg har ikke lappen så derfor blir det heller ingen Altatur på meg. Har mest lyst til å sove bort hele helgen. Det er så rart når man vender seg til å ha masse å gjøre hver dag, for da blir man helt paff og nærmest depresiv når dagen kommer og du har tom timeplan.

Håper deres helg ser morsommere ut enn min ihvertfall! Nå går jeg og trener.
Scrabble night out

I går ble jeg invitert på scrabble kveld hos de søteste naboene! Så der satt vi da, fire ekstreme wordfeud spillere og samlet sammen tålmodighet til å spille orginalversjonen. Haha, jeg og Bente gikk på veggen av utålmodighet til tider, men det var kjempegøy! Fikk i tillegg omvisning i det nye huset deres og herregud så fint det var! Beklager for lite blogging. Fra nå av skal kameraet være med meg hvor enn jeg går. Ha en fin helg!
The Pammyy shoe

Klikket nettopp hjem disse herlighetene fra Steve Madden. Get them here

Har lagt meg på latsiden i å oppdatere bloggen i det siste. Grunnen er jobb, sykdom, stress og en haug med innleveringer! Håper å få gjort noe med det i løpet av uka så det blir gøy å lese bloggen min igjen.
This summer essentials
Chocolate chip cookies

Elsker å bake for å glede andre! Legge kjeks i bokser og pynte de med røde bånd og gullstjerner. Har også lært meg å bruke alle timene i døgnet og ikke la en eneste time gå til spille. Det er så mye bedre enn å sløve bort dagen! Bruk den! Og bruk den hele tiden for alt den er verdt! Jeg for min del skal bruke den til lekser...

Mennesket overlatt til seg selv er for ondt til å være fritt

- Umberto Eco
Tiger: Kjole

Everytime I see you, I'm reminded of the fact that no matter how much I try, I will never be good enough.
Nytt år, ny garderobe

Nå er det på tide å fornye garderoben sin! Har funnet masse inspirasjon og klær som forhåpentligvis blir å pryde garderobene mine i løpet av det nye året. Derfor drar jeg også til Oslo i Februar for å gjøre noen innkjøp. Kan nesten ikke vente til det blir varmt nok til å gå i tynne og lette klær igjen!

Hvilke kleskjøp skal du gjøre i 2012?
Today I'm wearing

Acne: T-shirt//SistersPoint: Vest//Bjørg:Necklace//Sagen:Scarf//M by MJ: Watch

Jeg bor i Finnmark. Det bør være unnskyldning nok til ikke å risikere livet sitt i en utendørs fotosesjon. Jeg gikk til urmakeren og fikk fjernet tre hele ledd fra klokken. Jeg syns at tre ledd først hørtes litt mye ut, men han sa at det ikke en gang var et alternativ å kun fjerne to. Og han visste jo best. Klokken sitter kjempebra på!
MustacheHerregud jeg har det travelt! Har en time og tjue minutter til meg selv i dag. Hele dagen har gått til klassebilder og heftige diskusjoner om kultur og antikultur. I tillegg er det ulovlig glatt ute. Folk triller rundt i gatene etter å ha falt på isen. Nei, vet dere hva? Jeg er en kjempetravel person som trenger ferie og en dusj.

Hva får deg til å stresse?
A room is what you make of it

Mandager har jeg uten å overdrive i det hele tatt, mer eller mindre en halvtime med fritid. Mandager er dager der skolen starter 8 og jobben starter rett etter skoleslutt og varer til halv 11 om kvelden. Dette betyr at jeg ikke har tid til å fotografere og poste bildet på bloggen.
Life is a moment, there is no hereafter. So make it burn always with the hardest flame

- Oscar Wilde..

Noen dager er virkelig verdt å filme i 24 timer. Kun for å holde fast ved de evige minnene som bilder og video tilbyr. I dag er en sånn dag hvor jeg rett og slett bare vil hoppe inn i filmen The Bucket List og reise med Jack Nicholson og Morgan Freeman til forskjellige verdensdeler og nyte hvert sekund av spontaniteten.

Når er du lykkelig?
The Boston boot

Gleder meg så utrolig mye til å få brukt disse herlighetene fra Hilfiger! Nydelige og klassiske ankelboots av skinn er for meg et must å innvestere i.Respektløst

Tenk å ødelegge en prisutdeling på den måten! Snakker selvfølgelig om det bedritne opptreden til både Plumbo og Kaizers medlemmer under gårsdagens spellemann. Selvfølgelig synes jeg at plumbovokalisten sin unødvendige kommentar var bedriten, men en så forraktelig oppførsel som Kaizers Terje viste etterpå, og som gjorde at de siste restene av PR fokus rettet mot selve prisshowet, forsvant fullstendig og heller gikk rundt resten av kvelden i håp om å forfølge dramaet.

Synes det er absolutt forkastelig å kunne oppføre seg slik i offentlighet av begge parter. Jeg blir rett og slett kvalm.

Inspiration
Easy tiger


Dress Tiger of Sweden

Ha en kjempefin helg alle sammen! Min bror har hektet seg på Supernatural serien så da tar vi like greit helgedaffing til et nytt nivå!
Førpremiere

Kanskje umulig å ikke legge merke til mitt nokså uheldige valg av briller. Fikk vite senere at de var 4nr for stor for meg. Haha!

Herregud for en film! Jeg skrek så det dugget på 3D brillene mine. Det er hele 11 år siden sist jeg så den filmen, og den var så rørende og fantastisk selv om den denne gang ble vurdert av en 17 år gammel hjerne. Og filmmusikken var så nydelig at jeg sikkert kunne grått til den alene. Noe så fantastisk som hvordan de klarte å legge fram savannene i Afrika i et mektig og kongelig dyreperspektiv. Og alle barndomsminnene strømmet tilbake. Riktig nok høres alt dette utrolig overdramatisert ut og jeg skal ikke legge skjul på at 3D utgaven hadde ansvar for noe av effekten, men dette var faktisk nøyaktig det jeg satt og tenkte på da jeg så verdens beste disney film nok en gang. Uansett alder, anbefaler jeg denne på det sterkeste.

Etterpå dro vi på peppes pizza. Mariel fikk dette søte brevet fra Morten fordi hun tidligere hadde sagt at hun skulle dra og trene i stedet for å se førpremieren med oss. Det funket kjempebra og hun møtte opp både på kino og på pizzakveld! Vi storkoste oss hele gjengen.
The lion king


 Acne T-shirt//Bjørg smykke//Snö bracelet

Nå er det like før jeg løper ut døra. Av alle førpremierene som går, skal jeg på løvenes konge 3D. Gleder meg kjempemasse til å se min aller kjæreste barnefilm på nytt! Siste gang jeg så løvenes konge kan jeg umulig ha vært noe eldre enn 6 år.
M by MJ

Fikk så mange pakker i går at det kjentes ut som om jeg hadde bursdag og konfirmasjonsdag samtidig. Jeg og Simone la oss i sofaen 14:30 hjemme hos meg og sovnet av til et program om islandske vulkaner. Vi våknet igjen klokken fire for å rive av embalasjen på pakkene mine før vi igjen gikk i koma til nærmere bestemt 19:00. Det værste er egentlig ikke at en innser at en har sovet bort hele dagen. Det værste er den helt udugelige følelsen etterpå.I lost my mind long ago down at yellow brick road


Kjole: Samsøe
Det er så fint. Alt er så fint. Og alt er så fint fordi jeg bestemmer at sånn vil jeg ha det. Desverre er det lite jeg kan gjøre med at sommeren ikke blomstrer for fullt i midten av Januar måned, men likevell har jeg kjempemasse å både se fram til og å oppleve! Aldri gi slipp på drivkraften din. Min var alltid musikk og skriving. I fjor mistet jeg det, men nå, i starten av 2012 har jeg bestemt meg for å kjempe det tilbake igjen.
Teaser

Julen

Hej hej kära läsare! Gjett hva jeg fikk til jul! Elsker slike ting som piffer opp motivasjon og inspirerer meg. Et av nyttårsforsettene mine blir nettopp å det å la meg inspireres og motiveres av ting som jeg kan dele på bloggen min. Et annet nyttårsforsett blir å spare penger og kjøpe flere vinterklær. Var absolutt ikke godt nok rustet til denne vinteren. Til jul fikk jeg forresten overaskende mye fint! .Jeg fikk blandt annet en jakke fra Uldahl, en canon eos550d, en 4s og en bok jeg har ønsket meg i evigheter!

Haha. Min kjære tvillingbror fikk så mange nye klær at han måtte bøye seg i støvet og spørre om han kunne få låne noen av meg. Han klarte såklart ikke dy seg, og lagde asymetrisk geometrikunst av lånet.When you're dancing with the devil, the devil doesn't change..

..The devil changes you.Det er kaldt. Så fryktelig kaldt. Du tør ikke åpne kjeften en gang i frykt for at kulden skal isbelegge tunga di. Gud så kaldt det er. Men likevell står du der ute i snøen uten votter. Det spiller ingen rolle for du blir aldri varm på hendene uansett. Stjernene er begynt å blottlegge seg på det svarte lerretet som omringer jordkloden. En og en dukker de opp jo mer du myser mot himmelen for å finne ut hvor karlsvogna står. Det er blitt en vane for deg nå. Ikke fordi du er spesielt interessert i astronomi, men fordi karlsvogna er det eneste stjernetegnet du gjenkjenner blandt alt det stjernejuggelet som minner mer og mer om våte snørrpartikler som nettopp er blitt skutt ut av en forkjølt nese.

Du har mistet deg selv nå. Du har mistet deg selv og du vet det. Det vises i alt du gjør og du tar deg stadig i å stoppe forskrekket opp midt i en handling for å spørre deg selv hva i himlens navn du driver med. Alt du en gang var så kjent med og alt du en gang mestret virker like fjernt som de alt for mange gullklumpene på himmelen. Hvor er det blitt av deg? Spiller det noen rolle? Spiller det noen rolle hvem du er når du ikke lever uansett? For ingen ville vel kalt dette et liv. Du er mindre sint enn det du var før og du tar ting mer med fatning. Det ville vel vært positivt om du ikke hadde reflektert deg fram til at grunnen til ditt mer roligere sinn var fordi du var blitt mer likegyldig. Og du vil så hjerteskjærende sårt ikke være likegyldig.

Det er så utrolig kaldt. Du trekker inn Januarluften gjennom nesa og kjenner den sviende kulden rive på innsiden av neseborene dine. Om du skulle være så uheldig å fryse fast her ute nå, midt i hagen med hodet vendt opp mot det svarte lommetørklet av en himmel, hva ville egentlig vært forskjellen? Frosset fast eller ikke, livet ditt står like ille uansett.

Du har mistet deg selv nå. Du har mistet deg selv og du vet det.

Unless you're armed with an apology..


It wouldn't be New Year's if I didn't have regrets."Hva er det du gjør?! Du kommer aldri til å fange opp de fine lysene hvis du holder på sånn der!"

"..Men hvordan skal jeg gjøre det da?"

"Se her, jeg skal vise deg. Sånn! Du kan ikke gå inn i det nye året uten tusen bilder av fyrverkeri på kameraet ditt, dust. "hits