januar 2013

Details of Wednesday

Denne parfymen fra Burberry er noe av det beste jeg har luktet. Helt vidunderlig og behagelig scent av vanilje og krydder. Too bad at den ikke enda eksisterer i en reisevennlig størrelse, da den er alt for stor originalt til å dra med seg i sminkeveska for en kjapp storbyhelg. Men herregud så god den er! Er forresten helt hektet på glitter og gull for tiden. Gull og glitter med myke og svake hvit og beige toner. Skulle hale meg på trening i dag, men valgte heller å sto opp klokka halv fem i natt og kjøre en times styrke + cardio økt i stedet. I -10 grader er det alt for kaldt for å trene ute uansett, og med en fellesforståelse av dette faktumet, er så klart treningssenteret stappfullt av folk til en hver tid. 

Ha en fin onsdag dere! Krysser fingrene for at kuldegradene forsvinner litt raskt nå!YSL to SLP?


Den nye kreative direktøren for motehuset Yves Saint Laurent; Hedi Slimane er fast bestemt på å endre YSL logoen til SLP. SLP = Saint Laurent Paris. Han mener dette er nøyaktig den tenkningen YSL står for og mener en ny logo er nødvendig for å fastslå et nytt regime og en nyd tid for motehuset. Noen plagg vil fremdeles bære de gamle initialene og han forsikrer også om at motehusets parfymer vil forbli urørt. Jeg syns personlig at det overhodet ikke finnes noe som helst attraktivt med SLP og at den nye logoen minner mer om noe som kunne vært printet på en tvilsom basketball caps eller på baksiden av en blåresept pille eske. All ære og respekt til den massive forandringen mr. Laurent gjorde da han innførte mørke modeller og førte moten inn i en ny tid, men det opprinnelige navnet har alt for mye bak seg til å kunne bli plukket i fra hverandre på grunn av en ny creative director. Nå er det vel bare å begynne hamstringen av plagg som fremdeles bærer en eksklusiv logo og ikke en rølpete SLP.

Hva mener dere? YSL eller SLP?


New Apple in house
Nok en herlig overraskelse som ventet på å bli hentet på onsdag. Det føles helt herlig å endelig ha en ordentlig bærbar! Til nå har jeg tatt til takke med en udugelig skolepc full av feil og brors første stasjonære pc som høres ut som en russisk armè hver gang den slås på. I dag var jeg også og hentet en kjempeliten og lett DVD driver slik at jeg får sett på tv-serier og filmer mens jeg er ute og reiser. Macen er 13 tommers og helt latterlig lett og enkel å manøvrere. Jeg har enda ikke bestemt meg for hvilke tilleggsprogrammer som er lurt å kjøpe, ettersom jeg ikke er helt lommekjent med den enda. Hvilke programmer anbefaler dere? 

Mobildeksel fra Dannijo


Diego Bucket bagEndelig er denne min! Har aldri klart å komme over denne badassen fra Alexander Wang, så forige uke dro jeg kortet og i går fikk jeg den servert på senga da jeg sto opp! Gleder meg allerede til minusgradene forsvinner og snøen smelter. Syns denne bucket modellen er mye finere enn Roccoen. Mye mer original og allsidig. Blogger forresten fra en annen "platform" i dag. For gjett hva som kom i posten?!Morgenkaffe med Dolce Gusto


Annet enn penger, sko og gavekort, fant jeg en kaffemaskin under juletreet! Det som var så utrolig herlig var at denne Piccolo modellen fra Dolce Gusto også lager kalde kaffedrikker. Helt perfekt for meg som elsker iskaffe! Den er også ekstremt liten og lett og selv om det betyr at vannbeholderen ikke rommer mer enn 2-3 kopper kaffe, betyr det samtidig at den er utrolig gunstig å ha på soverommet! Kaffemaskinen min står som plantet på kisten i fotenden av senga. Perfekt!January braid

Godt nyttår & helloo til Januar 2013! Jeg hater deg allerede. Startet Januar med sykdom og sykehusbesøk på grunn av dehydrering. Tusen takk. Overgangen til nyåret har jeg ligget som et drog på senga/ i sofaen i en ellerannen søvnig døs som verken har gjort meg mindre trøtt eller mer opplagt. Stemningen i jula og den sosiale hverdagen har derimot vært fantastisk! Herregud så herlig det er med jul og gaver og penger og shopping! Jeg har hatt en super Desember rett og slett og håper på en like bra vår. Akkurat nå er jeg utslitt og manner meg opp til morgendagens norsktimer. Fikk forresten også en gladmelding om at jeg er en kaffemaskin rikere! Siden jeg har vært mer eller mindre død på oppdateringer her på bloggen blir det instabonanza!
hits