februar 2011

I swear to drunk I'm not God!

 

Det er Tirsdagskveld. Har vært hos en venninne, Hanne, helt siden etter skolen. Vi lagde pommes frites og så The Black Swan. Helt ærlig satt jeg med nerver opp til tinningen under hele filmen og skjønte ikke hva som var opp eller ned. Det er -28 grader her i Alta og selv om det kun er et halvt minutt fra internatet til skolen syns jeg det er forsvarsløst å la megselv gå ut i denne kulda! Lagde meg et eyecandy fruktfat nå netopp og tok bilder av det slik at dere skulle få lyst på frukt, men akkurat nå føler jeg meg litt som Jim Carrey.

 
  

 

Jeg har så lyst på sommer nå.

Minor catastrophe

Kjøpte en jakke og et par sko fra Modekungen.se for en uke siden nå. Fikk det i posten i dag! Først vil jeg rose de skyhøyt for den korte tiden det tok for dem å sende produktene, men... Jakka kom i feil farge. Hadde bestilt den i en nydelig lyseblå farge og får en militærgrønn kastet i trynet? Og for å roe ned alle de som nå tenker at jeg er det mest hykleriske mennesket som har vandret rundt på jorden i og med at jeg er pelsmotstander nr.1; Det er kun bomull og polyester i denne jakken. Faux fur med andre ord. Skal jeg beholde denne? Den er jo nydelig den og.

 

 


Åh, disse skoa! Vurderer å navngi dem fordi de er så utrolig stilige!

Skal dele med dere Ryan Star sin hit. Losing your memory

The mouse and the milkyway

Lørdagen viet jeg til min sweetass, Helene! Vi klinte ansiktsmasker i trynet på hverandre. Se mitt søte kunstverk i panna til Helene da. Min facial mask lukta sjokolade og det var et smerte H*** å sitte der i 15 minutter uten å slikke det av. Hun satt forresten barnevakt. Ungene likte tydligvis ikke når jeg sprang etter dem som en galing med masse møkk i trynet.
Vi lagde grønnsaksdip og trodde vi var sunn. Viste seg at dippen vi brukte hadde kalorier nok for et helt år.


Etter fire timer kom vi på at vi hadde kjøpt brus, men da var det for sent så vi drakk Rødbrus Slush i stedet og satt på chatroulette.

Som takk for at hun holdt ut med meg i 5 hele timer kjøpte jeg henne en leppestift fra Viva la Diva.

"Really Pink nr 75"hits