februar 2012

Chocolate chip peanut butter cream cookies
Internettet har vært så mye opp og ned at jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har hylt ut i frustrasjon. Siden sist har jeg i alle fall ikke ligget på latsiden! Jeg har bakt, jobbet og lest som en idiot. Nå begynner prøvene i skolen og jeg må si hade til det lille jeg har av fritid.

Helt siden jeg kjøpte mine første Ray Ban aviators har mamma vært hodestups forelsket og lånt de støtt og stadig. For en drøy uke siden orket jeg ikke mer av at hun skulle være så glad i et par solbriller uten å eie de selv, så jeg fikk et helt likt eksemplar av mine første Ray Bans bestilt inn til henne og i dag ankom de. Hun ante ingenting og var helt fra seg av glede! Tenker de blir flittig brukt framover. Nå sitter jeg bare og venter på 29 Februar og Oslo.
Dress up

What's cooking?

I det siste har jeg hatt en vanvittig trang til å bake! Jeg har aldri vært noe glad i å lage noe som helst mat selv, og overlater det meste av effektiv matkreasjoner fra kjøkkenet til min kjære mor, men nå har jeg virkelig fått sansen for å prøve masse forskjellige oppskrifter! Har for eksempel laget min egen frokostblanding. Ikke verst.

Her er nettsiden jeg brukte til å finne oppskriften på frokostblandingen og her er selve oppskriften.


Ha en god helg!


Girls night inFor en herlig kveld i går! Tilbrakte den med bestevenninna, en chick flick film, popcorn og god vin. Trengte virkelig en slik jentekveld nå. Å bare slappe helt av med god underholdning og drikke. Ser jo selvfølgelig nå, klokken 00:00 at jeg har klart å utsette en skoleartikkel som skal innleveres denne mandagen, til nå. Og jeg har jobb hele helgen! Haha, men hva er ikke livet uten utfordringer?


Ser dere frostrøyken som stiger flere meter opp fra havet? Det var helt skremmende hvor majestetisk og vakkert det var. I skrivende stund stormer det utenfor soveromsvinduet mitt og det blåser så kraftig at sengen min rister skikkelig! Det er så merkelig hvordan været snur fra 20 minusgrader til 5 plussgrader og så til full storm.

God helg!
Outfits of the week

Siden det er bikkjekaldt ute blir Jeg ikke å ta bilder av dagens før til sommeren. Og da blir det ikke bilder i baderomspeilet for å si det sånn, haha! Har tatt instagram til et nytt nivå. Når jeg ikke poster nye innlegg på bloggen er det mest sannsynlig fordi jeg er busy med å legge ut bilder på instagram.

vila: blazer //selected: top //Marc by Marc Jacobs: watch

Vintage: Denim// Acne: Tee// Bubbleroom: Pants

I kveld blir det vin og chickflick movies med verdens beste Simone!Bloody Monday's Whiskey Blues


Instagram//Aasela

Mandager tenderer å møte meg som salt i et åpent kjøttsår. Uansett hvor produktiv jeg er på mandager eller hvor bra dagen er, føler jeg at jeg aldri har gjort nok. Haha, kom på at jeg hadde som hensikt å poste outfits på denne bloggen, men det er jo bikkjekaldt der jeg bor 364 dager i året. I dag var det magisk frostrøyk langs havet og fingrene mine var så kalde at det gjorde vondt!

Liker du vinteren eller er du som meg en sucker for varme og sol?
A supernatural evening

Jeg og bror orket ikke være hjemme under gårsdagens festbegivenheter, så vi søkte tilflukt til nabohuset og hadde supernatural maraton. Det er første gang bruttern ser serien og da vi var ferdig med sesong 3 sånn ca i 11 tiden ble vi begge to litt dyster fordi vi innså at vi måtte vente til pakken med sesong 4, 5 og 6 kom i posten på Tirsdag. Og bare for å strø salt i såret slutter sesong 3 med verdens største cliffhanger! Så da satt vi like greit på Limitless med Bradley Cooper og drakk fire liter pepsi max.
Saturday's brunch

Takk Gud for lørdags brunch! Herlighet for en dag dette allerede har vært og kommer til å bli. Ble faktisk fulgt til en av mine mange jobber i dag av en herlig bror som påsto at han trengte nye klær. Musikk i ørene mine! Elsker å style han opp og diskutere klær med han. Og på jobb fikk jeg en kjempepositiv overraskelse! Kanskje jeg forteller om den senere, men om alt går som planlagt blir August måned i 2012 en fantastisk opplevelse. Mamma har invitert gjester til i kveld og forberedelsene starter selvfølgelig allerede nå.

Håper dere får en kjempefin helg!
Two hundred and fifty thousand miles on a clear night in June


We touch, I feel the rush.

We clutch, it isn't much, but it's enough to make me wonder what's in store for us.

It's lust, it's torturous..
Mail from MaddenSuperherlig å våkne med pakker på senga! Kjenner det klør i fingrene til Oslo i slutten av måneden. Nå vil jeg handle inn en vintergarderobe! Annet enn det har telefonen ringt non stop helt til den til slutt takket for seg og gikk tom for batteri. Før den koblet ut rakk jeg heldigvis å takke ja til en helg med jobb og mange spennende planer! Åhh jeg gleder meg så mye til nye inntrykk og nye omgivelser! Brukte formiddagen til å planlegge høsttur til Paris med Simone, og for tjue minutter siden sto jeg på døren til naboen iført pysjamasbukser og beklaget for avtalen jeg helt hadde glemt av! Iphoner frotser virkelig strøm.
 

hits