mars 2011

Not even this second is certain

Jeg har satt mer pris på hver enkel dag etter Mars. Jeg sitter å tenker på hva jeg vil bli når jeg blir stor, hvor jeg vil reise og hvilken utdanning jeg vil ta. Men sannheten er at framtiden kan forsvinne imorgen. Jeg vil ikke si at dere skal leve hver dag som om den var deres siste, for om jeg skulle gjort det ville jeg ikke kommet meg noen vei.  Etter Mars vet jeg nå at det ikke finnes noe som heter å være for forsiktig.

Hater snø. Hater fjell. Hater hytter. Hater scooter. Og gleder meg ikke til påska.

04.03.11 & 26.03.11


I tried not to cry, but I did cry a river. I tried to forget, but I will always remember.I tried to keep going, but my feet did not move. It didn't matter where I looked because I always saw you.Because it's your smile that belongs in the skies. That's why everything beautiful eventually dies.

 

Thank you Oslo! This, I will never forget

Ropte Gerard ut til publikum i Oslo Spektrum den 16 Mars, en ukjent plass mellom Cancer og Bulletproof heart. Jeg ropte og skrek og sang til jeg kjente blodsmaken og væsken deretter renne ned halsen min. Vi gråt hele gjengen. Hoppet og danset til Teenagers og holdt rundt hverandre under The Black Parade. Og selv om det ikke var hysterisk artig da Mikey tok på seg lua med det norske flagg på og viftet med nasjonalflagget vårt og Gerard fortalte at en kondom hadde ligget på scenen under hele konserten, lo jeg så høyt at de nærmeste, ukjente snudde seg og glodde meg tilbake til jorden igjen.

De sier bilder forteller mer enn tusen ord. Vel, disse bildene
(som faktisk var de eneste jeg fikk tatt), beskriver ikke en nanodel engang av alle følelsene, humøret og stemningen som ekkoet i lokalet.

Jeg og Hanne var i lykkerus etterpå og gikk på Deli De Luca for å kjøpe is, men det klarte jeg ikke ta bilde av for hendene mine skalv som aspeløv så vi satt oss ned på Oslo S, men da kom det en sint politimann og ba oss om å reise oss fordi det så stygt ut.

Jeg vil for alltid være en liten mcr dritt. Det må jeg bare leve med. Ikke blir det vanskelig heller når jeg har fått lov å brøle ut alle mcr tekstene med Gerard Way live.This is gotta be a good life

 

You're losing your memory now

Glemte å fortelle dere en viktig sak. Jeg skal til Oslo på tirsdag! Fordi at på onsdag nemlig, da kommer My Chemical Romance og spiller i spektrum! Jeg veit, jeg er en sucker for emo boyband. Den nye plata deres var desverre en stor skuffelse, men jeg og Hanne har begynt å pugge på nananana teksten ihvertfall! Imorgen drar jeg til Alta igjen. Blir tungt å dra fra byen nå, men herregud det er jo helg hver helg! Ser allerede for meg det Atlanterhavet med lekser som ligger og venter på meg på mandag!

 


Hvis dere kunne dratt på hvilkensomhelst konsert med levende eller avdøde musikere, hvilken ville dere dratt på?

Og det går dager, og det går år.

Lenge siden sist. Vil ikke skrive om det i dybden, men kan oppdatere de uinformerte leserne mine om hva som har skjedd siden sist jeg skrev. Her står grunnen til at jeg verken har vært på skolen, vært i Alta eller blogget.

Andreas, Stian og Mats sin bortgang har virkelig berørt Hammerfest by. Den siste uka har gått til tårer, roser, begravelser, sorg og trøst. Det skulle ikke ende slik egentlig. Egentlig skulle de alle kommet ned fra fjellet og fått en haug med kjeft før alle sammen lo av det etterpå. Det skjedde desverre ikke og jeg må nå se opp mot himmelen med tårevåte øyne om jeg vil slå av en prat.

Mamma har fått storm angst og sover ikke lengre om det blåser ute. Selv vil jeg sette fyr på alle hyttetomter og brenne alle scootere som finnes. Det er bare en fase håper jeg, men jeg velger fordeom å tilbringe påska i varmere strøk.

Jeg kom hjem 04.03.2011 og dro rett ned på rådhusplassen i byen. Utrolig mange hadde møtt opp til minnestunden. Det var hjerteskjærende å se alle de pårørte. Selv gråt jeg som en idiot. r0lffa - hjerteknuser ble sangen deres. De var til og med så snille og kom å spilte den i begravelsen til Andreas.

Når det uvirkelige blir virkelig.

Hvil i fred godgutter.

hits