mars 2012

23:09Klokken er 23:09 og jeg leverte nettopp inn min siste oppgave før jeg offisielt tok påskeferie! Nå kan Søndagen bare komme så fort som mulig så jeg får møte storebror, Emma og verdens søteste boston terrier igjen!

Happy easter holidays everyone!
The yellow bag

TigerMonki: Sweater Acne: Jeans Chanel Ombre palette: Eyeshadow

Kom nettopp hjem fra jobb. Kan ikke huske sist gang jeg lo så mye! Ufattelig koselig og artig dag med nydelige Mariel! Nå er jeg så utmattet at jeg bare vil falle sammen i senga, men å sove er ikke et alternativ når senga er full av ugjorte lekser!

Punk Coated


Topp: Modström

Alive and kicking"Life change and if you don't change with it you're gonna end up being left behind" - Michael Nevatni QAF.

Jeg tror jeg lever enda, selv om det ikke kjennes slik ut i det hele tatt. Har både jobb, skole, prosjekter og innleveringer som har stått i kø og mast på meg den siste uken. Mye stress og noen negative slag i ansiktet. Men herregud jeg overlever det og. Har vært i Alta denne helgen og handlet. Fant noen helt herlige gjenstander som jeg dro med meg hjem fra Hennes og Mauritz faktisk! Det hadde du ikke trodd, nei. Fikk også hentet ut en pakke fra Modström i posten i dag på vei hjem fra nynorsktentamen. Nå skal jeg kose meg med sommerinspirasjon, honningmelon og en bokanalyse som har deadline på Torsdag.

Ha en fin uke!Sunday and its brunches

Den eneste oppturen i helgene er søndagsbruncher. Har så mye papirarbeid som må gjøres ferdig, for ikke å snake om mitt nylige funn av alle sims2 spillene mine! Hadde glemt hvor gøy det er å designe egne hus og leiligheter. Nå roper egentreningsøkten på meg. Ha en fin søndag dere!
Arriving my wardrobe

Marni by Hm: T-shirt & pants Fashion Against Aids H&m: Vest Marc by Marc Jacobs: Bag Ray Ban: Clubmasters

Endelig kom buksa og t-trøya i posten! Kan nesten ikke vente med å paire de med et par høye heler og spassere i de marmorbelagte gatene i Lisboa til sommeren med dette antrekket.

Ha en fin Torsdag dere!


Chale Monogram Dune

Dere spurte om jeg kunne legge ut noen bilder av hva jeg tok med meg hjem fra Louis Vuitton i Oslo. Her er det. Et kjempenydelig skjerf i utrolige 140x140! Hadde glemt å ta på meg skjerf når jeg gikk ut den dagen, så jeg slo like gjerne to fluer i en smekk og kjøpte dette som jeg har hatt på handlelisten en stund.


Classic Q lil Ukita SatchelMarc By Marc Jacobs: Satchel

Teaser

Greier dere å se hva jeg har fått meg?


Owl City

Rise and shine Sunday people!

Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg satt i et stort og flott godshus langs strandesplanaden i Helsinki, mens sola skinte og Owl City spilte gjennom pc høytalerne! Men den gang ei. Jeg sitter her med historieboka etter en god frokost og har egentlig ikke tid til annet enn å dra meg igjennom 30 sider til om vikingtiden samt lage en økt for egentreninga på Tirsdag og løpe til jobb!

Ha en fin Søndag!
Saturday night
Robe: Lady Avenue

Har ligget som et slakt på sofaen i hele dag! Det eneste jeg har mestret har vært skolearbeid, verdens lengste dusj og noen skjeer med is. Heldigvis er humøret oppe!


Krafttak mot kreft og pizza night outPå Torsdag var en helt uvirkelig givende dag! Vi samlet en gjeng ungdommer og gikk i tre hele timer for Krafttak mot kreft! Omfattende kreftforskning gjennom mange år har ført til at to av tre kreftrammede i dag overlever. Men det kommer an på hva slags kreft man rammes av. Mens noen kreftformer har rundt 90 prosent overlevelse, befinner andre seg i motsatt ende av skalaen. Disse tre kreftformene tar hvert år nesten 3000 liv i Norge. Om du vil støtte organisasjonen kan du gi penger her

Hadde uansett en kjempebra dag med herlige mennesker og masse god mat! Håper helgen blir like fin selv om den er full av jobb og innleveringer. Ha en fin Lørdag, dere!
Marni for H&MVar faktisk ganske så uvitende om at Marni gjorde en kolleksjon for h&m helt til denne uka kom. Fikk heldigvis klikket hjem to herlige plagg! En viss prosentandel av t-trøya går forresten til de rammede etter katastrofen i Japan.

That's a wrap alright!Samsøe Samsøe: Shirt/blouse Acne: Jeans MBMJ: Watch Beck Sondergaard: Skjerf

Hadde engelsk prøvemuntlig eksamen i dag og det gikk supert! Nervene kom faktisk ikke før skrivemaskinen på skolen streiket og alle forberedelsesarkene mine forsvant. Heldigvis gjorde det ingenting for temaet var så lett og naturlig at jeg ikke hadde behov for noe manus. Jeg fikk en A+ og er kjempefornøyd!

Ha en fin uke videre!
Økonomi


I det siste har jeg fått en del spørsmål om økonomien min. Dere lurer blant annet på hvilke jobber jeg har og hvordan jeg har råd til alt jeg kjøper og alle feriene jeg drar på, så jeg tenkte jeg kunne svare så godt jeg kan på forholdet mitt til penger, sparing og jobb.

Penger: En del av dere blir sjokkert over beløpet jeg etterlater meg i klær blant annet og det er helt forståelig. Grunnen er fordi jeg har et annet syn på pengeverdi og har andre prioriteringer og kriterier. Mens andre kjøper fem plagg på H&M, så kjøper jeg ett plagg fra Alexander Wang til samme prisen. Jeg har også sjeldent impulskjøp. Jeg planlegger det jeg vil ha, surfer rundt på nettet og lager lister. Jeg kjøper for eksempel så og si aldri klær fra byen jeg bor i, bortsett fra smykker fra Bjørg. Alle kjøpene mine skjer via internett eller ferieturer, slik som denne osloturen.

Sparing: Jeg bruker heller ikke mer penger enn det jeg tjener og den summen jeg tjener deler jeg 50/50 eller 60/40 mellom sparekonto og brukskonto. Jeg låner heller aldri noe fra brukskontoen min. Har jeg ikke råd akkurat der og da så har jeg rett og slett ikke råd. Jeg kjøper heller ikke ting som jeg vet jeg kan få gratis sånn som flaskevann, lunsj osv.. Skal jeg ha matpakke på skolen så tar jeg med eget.

Jobb: Jeg har ingen 100% faste stillinger noe som er åpenbart på grunn av skolen, men jeg har 3-4 jobber hvor jeg jobber mer eller mindre regelmessig og med disse jobbene skaffer jeg meg en helt ok sum med penger hver måned. Dersom jeg vet at jeg får mindre enn vanlig neste lønning, må jeg stramme inn budsjettet ytterligere og det gjør jeg uten noe som helst problem. Jeg kan gå opptil 2-3 måneder uten å trekke kortet en eneste gang.

Håper dette ga dere litt klarhet i hvordan min økonomiplan fungerer. Akkurat som at jeg ikke hetser de som har forskjellige prioriteringer og pengeforhold enn meg, forventer jeg også at samme respekt gjenspeiler.
Søte Åse

Fikk pakke i posten av helskjønne naboer for litt siden og jeg hadde mer penger på kontoen enn det jeg trodde! Kanskje Tirsdag er min dag. Sola skinner ihvertfall igjennom vinduet mitt og det er pepsi max i kjøleskapet.


Siste dag i hovedstaden

Vi dro til Ekeberg hvor jeg var stamkunde på gården da jeg var liten. Jeg har så mange minner herfra da onkel bodde i nærheten. Utover dagen ble vi kjørt til flyplassen og takket for oss. Herregud, jeg var så sikker på at dette kom til å bli den grusomme dagen hvor jeg ikke kom til å få plass til alt i kofferten, men det gikk! utrolig nok. Da jeg endelig kom hjem om kvelden greide jeg ikke legge meg før jeg hadde pakket ut..


Og i dag sa hele kroppen nei og jeg ble hjemme fra skolen. Nå skal jeg åpne en flaske Pepsi Max og kose meg med film helt til familien omsider blir å storme inn døra. Ha en fin uke!
What I wore on Friday

H&M FAA vest H&M Clutch Vintage turtle and blouse Mango shoulder bag Bjørg Necklace Ray Ban sunnies
On Thursday..Uldahl trench H&M clutch Marc by Marc Jacobs watch Hermès bracelet Tommy Hilfiger shoes.
Åh så herlig! Spiste lunsj med onkel, tante og mamma på en kjempeliten cafè i Tullins gate som het Yoghurt Heaven. Kjempekoselig. Etterpå dro jeg og Simone inn til byen igjen og trakk kortet utallige ganger før vi endte opp på en kinarestaurant med mamma som hadde kommet smilende tilbake fra Storo.
Nu kör vi!Og så tok vi fly til Oslo! Og jeg fikk så klart min etterlengtede frappuccino fra Starbucks på Gardemoen, men vi var alle så ør etter en traumatisk flytur med Gud vet hvor mange skrikende barn at jeg ikke fikk tatt bilde av den særdeles spennende opplevelsen.Utsikten fra hotellet vi bodde på om nettene. Nabolaget var tvilsomt og hotellet lite smigrende, men vi oppholdt oss mest hos onkel og tante og i Prinsens gate. Sosiologiboka fikk sin faste plass på gulvet under et bord og etter hvert mistet jeg kontrollen over hvor den befant seg ettersom gulvet var oversvømt med poser.

hits