april 2011

My Orchid's turning blue

Når jeg ikke har noe å skrime om, kommer det bilder. Suck it up.

Disse bildene er fra kunstneren Ben Heine som ble født i Abidjan. Han jobber nå i Brussel i Belgia og er maler, fotograf, illustratør, portrettist og karikaturist. Sjekk han ut på www.Benheine.com


Bjørgs box

Jeg fikk Bjørg øredobber i bursdagsgave til en verdi av 2.000,- ! Tusen tusen takk mamma og pappa! Takk for alle gratulasjoner på face, sms og mail! Setter stor pris på det! Dagen gikk til kinamat, fotballkamper som gikk overraskende positivt og Harry Potter og dødstalismanene del 1. Nå skal jeg nyte natten med siste sesong av Big Bang Theory. Om dere vil se nærmere på Bjørg sine smykker finner dere nettsiden hennes her. Ha en fin kveld!


Disse øredobbene er unike. Det finnes bare et par av de og de har jeg!
Kjole//H&M  Smykke//Cubus Belte//Pieces Armband//Lisbeth Dahl Øredobber//Bjørg Sløyfe//H&M

23.apr.2011

Gratulerer med dagen Åse.

 


Jeg er ikke noe særlig glad i bursdagene mine. Jeg elsker å få presanger, gratulasjoner og bli skjemt bort i en større grad! Men å fylle år har jeg aldri vært noe fan av. Som fjortenåring lovte jeg megselv at jeg ikke skulle bli femten. At jeg skulle finne en måte å stoppe tiden med. Det gikk ikke, men jeg prøver fortsatt. Det skjer alltid noe kvalmt eller uggent på bursdager uansett. Det er en konstant påminnelse om en fortid som forfølger meg og som jeg vet jeg aldri blir kvitt. Tror jeg skal bruke mine første timer som 17 åring på å gjøre lekser. God natt.

Never say never. Well I just did.. Twice

Er ganske lenge siden denne ble publisert. Syns den er så sykt morsom! Og ikke minst rørende. Den beste følelsen i hele verden er for meg når store barndomsønsker går i oppfyllelse. Jeg har absolutt ikke noe dårlig forhold til Justin Bieber. Jeg syns han ser ut som en gutt, ganske kjekk og. Han lager bra musikk, men ikke nødvendigvis musikk jeg ville hørt på time etter time. Fyren har oppnådd utrolig mye på 16 korte årog jeg syns han fortjener creds for det. Han har fulgt drømmen sin og nådd den. Håper jeg og får gort det en dag.

Om du skulle kunne møtt EN av dine idoler, hvem ville du delt en slik opplevelse med?

Stjal nettopp en uåpnet Mad-Croc energy drink som en kompis av bruttern hadde glemt her på LAN. den tar lang tid å svelge ned for å si det sånn. Har aldri smakt noe så søtt og jævlig siden Red Bull.

När himmelen bliver gul och jag kan tänka igenKjole fra Samsøe Samsøe - 799,-             Bandeau bikini fra H&M - 129,-

 

 

Cause what kind of guy would I be, if I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angels close.

 

 

hits