april 2012

What is sparetime?

"De sier tiden leger alle sår. Det tror jeg ikke noe på. Derimot har jeg lært at etter hvert vil sårene slutte å blø, men arrene er der fremdeles. Alltid. Alltid"

Jeg vet ikke hva annet jeg kan gjøre enn å bøye hode skamfullt og be om den unnskyldningen dere fortjener. Jeg har vært verdens dårligste updater i det siste og selv om jeg kan legge noe av skylden på tentamener og prøveeksamener, og konferanser og konserter, ligger også mye i at jeg ikke har orket rett og slett. Forhåpentligvis blir det slutt på det nå! Jeg fylte 18 år i dag! I dag ble jeg atten og tilbringte dagen med tysk tentamen og jobb fram til nå. Har aldri følt meg så velsignet før. Bortsett fra det voldsomt sosiale livet jeg lever har jeg også falt pladask for True Blood og kjekkingen Alexander Skarsgård etter å ha sett Battleship to ganger på kino og blitt like forelsket og hjerteknust begge gangene.

Håper deres vår ikke er fullt så fullbooket og stressende som min! Ha en fin uke og nyt hvert sekund av fritiden du får utdelt! Den er verdifull har jeg funnet ut!

Fullbooket

H&M:
Ring


Hei dere! Jeg beklager at jeg har vært så kjempedårlig på å oppdatere til dere i det siste! Og jeg blir sikkert ikke flinkere før neste uke, men jeg skal prøve å skjerpe meg. Huset er fullt av gjester og besøk hele påsken og jeg har en fullbooket hverdag hver eneste dag! Følg meg på instagram, der oppdaterer jeg oftere; Aasela. Var på cafè i dag med nydelige Camilla og glemte helt av tiden så jeg kom ca en time for sent til tacokvelden som jeg selv hadde arrangert! Men herregud, det høres kanskje sprøtt ut, men jeg elsker hektiske og travle dager! Tidsklemmer og å være nødt til å løpe fra A til B hele tiden for å rekke diverse ting. Håper deres påske er like givende og bra som min!

hits