april 2013

Yours truly, Mrs. Dekkers

Endelig! I dag er den siste dagen av den hektiske jobbuka og jeg avslutter med å jobbe under en ellevill konsertopplevelse i natt! Kunne ikke ønsket en herligere uke! Bursdagen min på tirsdag ble feiret på den beste måten og med de herligste menneskene! I går var siste revyforestilling med russen. Det var trist, men samtidig litt befriende. Vi har jo stått på som pokker i flere uker mot premieren for å kunne levere det beste vi hadde. Det har virkelig lønnet seg! Vi har fått så ufattelig mye rosende tilbakemeldinger og mediaskryt. Alle sene kvelder og korte lunter har virkelig vært verdt det. Men nå skal jobbklærne av, og russebuksen på! Har masse å glede meg til i hele mai! 

Siden jeg kun har oppholdt meg i lille Hammerfest etter osloturen, har shoppingen vært på frysepunktet. Men for en drøy uke siden snublet jeg over denne søtingen fra den nederlandske undertøysdesigneren Marlies Dekkers! Har avstandsbeundret kreasjonene hennes i et par år nå, men har aldri vært den sykeste undertøysshopperen. De signaturiske bhene hennes er blandt annet å finne på kjente profiler som Lady Gaga, Kat Von D, Britney Spears og Victoria Beckham.


Hva synes dere? Jeg elsker den!

 
Clutch by Marc
//Marc Jacobs// Clutch and watch //Deborah Lippmann// Nail pollish //H&M// Bracelets


Den nydelige pudderrosa clutchen som ble med meg hjem fra Lisboa forrige sommer. Gleder meg til å slite den ut når sola og varmen kommer! Helgen har gått til øving, øving og mer øving, og i morgen begynner jeg på jobb klokken 07:00!! Jeg elsker virkelig når jeg er omringet av stress og timeplanen er vanntett og stappfull! Jeg jobber aldri så bra som når jeg er på farten konstant. Gleder meg til en skremmelig hektisk uke med masse herlige kollegaer, venner, ungdommer, teknikere og musikere. 

Håper dere også får en kjempefin start på uka, til tross for prøver og tentamener og siste innspurt før RUSSETIDEN!!

23:43


W.O.R.D

 Oui!

//Bjørg//
Sunday people og russeuke!
I motsetning til fredags og lørdags-folkene, har jeg en forkjærlighet for søndager. En skikkelig ordentlig daffedag uten noen som helst press i verden. I går tilbringte jeg store mengder av dagen på kjøkkenet og bakte noen utrolig populære boller, samt vaffler, før jeg løp ned til øvingslokale til årets russerevy! Skulle egentlig være aktivt med selv, men det ble så mye reising på meg i starten av revyen at jeg måtte bare innse at jeg ikke fikk tid. I tillegg har jeg en hektisk jobbuke samme dager som forestillingene, men det er jo helt superartig å være med på øvingene! Kjempekreative og morsomme sjeler! Skulle kanskje tatt noen bilder, men jeg stresset sånn at det ble glemt. Dere får nøye dere med et selvportrett midt i mitt vampire diaries maraton som jeg hadde her om dagen! 

Lykke til med prøve/tentamens ukene fremover! :-)

Kenzo og blodig regnskapJeg kunne absolutt ikke vært mer fornøyd med den nye overdelen min fra Kenzo! Etter å ha måttet innse nederlaget i å slå kloa i en Philip Lim topp fordi de kun hadde de i str. L igjen, var det en utrolig grei opptur å likevel spassere ut av butikken med denne herligheten. Har allerede forhåndsbestilt en annen modell i annen farge til høsten. Gleder meg allerede! 

Har ellers brukt hele dagen på å kjøpe inn permer, hullemaskin, stiftemaskin og masse annet kontormateriale for siden å gå løs på den største bunken med avtaler, kontrakter, kviteringer, giroer osv.. Herregud så herlig det var å bli ferdig, og endelig kunne se gulvet mitt igjen! Nei, nå skal jeg sprette opp brusflasken og nyte resten av dagen med Vampire Diaries maraton. Flere enn meg som ikke heelt er kvitt vampyrfeberen? Kos dere videre i vårsolen folkens!

Nike it up!

Rett før jeg dro til Oslo, fikk jeg to helt fantastisk freshe løpesko fra Nike! Jeg syns det er kjempestilig med denne fargetrenden på treningsskoene for å booste motivasjonen et par hakk. Selv har ikke løpeprestasjonen min noe særlig å si i forhold til hvilke farge skoene mine har, men jeg skal ærlig innrømme at jeg føler meg litt mer fit for fight med disse på bena! Jeg er en skikkelig sucker for blåfarger, så jeg kjørte et par i aqua/lyseblå og et par i en ordentlig kraftig blåfarge. Se på disse da!


Blue/Blanter farge

Electric blue

De begge er i Air Pegasus modellen, men jeg bruker de lyseblå til tredemølla og de mørkeblå til terreng/barmark løping. De begge har Nike+ så de gjør løpingen både morsom og superenkel å loggføre! Det er så artig å kunne kartlegge sin egen framgang! Nike+ chips får en kjøpt separat på sportsbutikker som selger Nike sko.


Jeg beklager at det blir så mye intervalblogging fra meg for tiden, men er midt i den mest hektiske delen av året i både jobb, skole og russ- sammenheng. Krysser fingrene for en noe jevnere oppdatering framover. Ellers startet jeg dagen med å legge fattern i hardtrening. Han i midten av 60årene og har minore hofteplager, men han kledde på seg ytterjakka uten sure miner og gikk en 6 kilometers powerwalk med dattra si i stekende sol! 

Håper det er flere av oss der ute som starter helga utendørs i godt vær?
hits