mai 2011

Book club capsule


Outfit og Champions League finale

 

Håper det er flere enn meg som skal slå på viasat fire kvart på 9 i kveld? Og se Barcelona vinne ber enn bare La Liga? Haha joda jeg er Liverpool fan. Er vell derfor jeg krysser alt jeg eier og har for at Manchester ikke vinner. Egentlig hadde jeg en sikker finger på mitt spanske lag Real Madrid.. Menmen.

Rolig solariumsbrun. Herregud så deilig. Anywhooz

Topp Cubus & bukse Tiger of Sweden

Slik så Karoline ut da Liverpool ikke kvalifiserte seg til Europa ligaen.


Hvem håper DU vinner? Barcelona eller Manchester United?

Vamos Barcelona!

Kate Moss for Vogue


Model: Kate Moss
Photo: Mario Testino
Shooting for: Vogue
What makes you French?

 

Jeg elsker makroner. Fant de på en cafè på Amfi senteret i Harstad. Foretrekker Pascal sine for de er mye ferskere, men dette er absolutt den beste desserten som finnes etter min mening! 
Annet enn det har jeg gått rundt i huset alene i hele dag for å ta bilder av blandt annet disse makronene. Tvillingbroren min hadde skole, men var heldigvis ferdig i god tid før jeg måtte busse inn til Alta. Egentlig skulle jeg lest til Naturfagsprøven vi har i morgen. Men egentlig skulle jeg sett paradise hotel nå. Men så kommer Tomas og skal ha hostesaft og da må jeg prøve russebuksa hans..

Lunefjun

 

Jeg kaller henne for pus fordi hun er så liten. Jeg tror ikke hun har noe i mot det for hun slikker meg i ansiktet hele tiden og sovner i armkroken min stadig vekk. Emma og Torkild har verdens fineste hund! Og imellom bakepausene til Emma og meg, tok jeg bilder av henne.


Hun sover i tillegg i de rareste stillingene og slikker deg på tærne under bordet når vi spiser.

Men nå må jeg løpe! Har en to timers buss å rekke før jeg løper ned til Alta city for å se etter klær!

18.mai.2011

"Brukte du virkelig to hundre og syv kroner på to aviser?"

Men så hadde de tre forskjellige Starbucks frappuccinos og den nyeste utgaven av Vogue fra Tyskland..

 

Det øverste smykket fikk jeg fra verdens beste jobb da jeg hadde bursdag! Og det nederste fikk jeg fra søte Hanne i posten. Jeg ble så glad!

Også sto jeg og siklet over disse herlighetene i to dager, før jeg kjøpte de. De er så orginal og helt nydelig tvers igjennom! Jeg foretrekker Ilse Jacobsen støvler vanligvis grunnet Hunter merket er så stygt og kler seg ikke i det hele tatt, men for disse ankelstøvlene gjør jeg et unntak.


Kjøpte så mye rare drikker som jeg aldri har verken smakt eller sett før, mens jeg var i Harstad by. Her har du Arizona Green Tea og en fransk eple lettbrus. Green tea'en smakte som svak hostesaft, men den franske brusen var helt nydelig! Den kom på glassflaske til og med!Så gikk jeg inn på en kinesisk butikk som hadde så mye varer at det var skummelt, men jeg fant kun en gummiring til 10,-

Klokka fikk jeg av Emma og storebror i hurragave. Herregud den er så fin! Og kjempestilig nå til sommeren!

Wedding dresses are boring"Lukk igjen døra, jeg fryser!"

"Men Åse, det är sommar nu och jag saknar dig!"

Men jeg sitter i Hammerfest og gresset legger seg flatt under en milimeter nysnø. Oppdaterer om Harstad turen imorgen tror jeg. Men nå er det sent og jeg har sittet i en bil i 18 timer ++ siden Fredag.

Only on the days that end with a Y

Dette skjer ikke så ofte så nyt øyeblikket. Helgene går til lekser og tentamenøving og neste helg skal jeg ta en piano Mai ferie i Harstad forhåpentligvis. Derfor tenkte jeg at dere skulle få lide dere igjennom hva jeg har gjort i det siste, i bilder med mobilkvalitet!


Prøvde det nye hodeplagget fra Dior som Nora hadde kjøpt seg. Veldig trendy. Must have til sommern!


Fant ut at de kan brukes som goggles også om absolutt nødvendig! Nora i bakgrunnen btw.

Jeg har ikke et liv på internatet. Ingenting å gjøre. Så gikk jeg ned for å holde Camilla med selskap på jobb og da kom sjefen inn med hund. Hjerteknusertn! Kalte han for Bjørnar fordi han ser ut som en bjørn.


Men så skjedde det ikke så mye på skolen heller så jeg prompta solbrillene til Charlotte og viste frem hestetennene mine.

Og så tvang jeg Lotte til å freestyle en tatovering UTEN H JERTER, på armen min. Skal gå med den helt til den slites av selv og om jeg savner den da, skal jeg faen meg ta en sånn og!

Kommer sikkert flere bilder og innlegg. Og ihvertfall om mote og sommer og trender og gudene vet hva! Jeg har på følelsen at jeg er i ferd med å tre inn i inspotiden min!


Enough

Jeg har hatt en lang bloggtørke. Mikael er død. Mikael, Ola, Stian, Mats og Andreas er døde alle sammen. De er ikke lengre her. Jeg skjønner det ikke. Det eneste jeg vet er at det gjør vondt. Så ufattelig vondt. Jeg er blitt en fanatisk lystenner etter Tirsdagen.

Tenner lys hele tiden. Holder lys i armene mine og gråter. Jeg vet jeg er stein, Susann og at det er du som er jelly, men akkurat nå føler jeg meg som verdens største jellybean. Jeg er udugelig akkurat nå. Får ikke til noe som helst.

Alt for mange begravelser. Alt for mange røde roser. Alt for mange lys. Alt for mange minnestunder og tårer. Og savnet er så alt for ufattelig stort. Det ukontrollerte savnet som ikke kan slåes av og som treffer deg som flodbølger og knyter seg i mellomgulvet. Jeg som skulle starte og blogge om mitt morsomme og gledesfylte liv.

Hvil i fred Mikael. Vi savner deg hele gjengen.

hits