mai 2013

Summer SecretsNå gleder jeg meg som en idiot til ordentlig sommervær og varme! Jeg hiver meg i ekstremsparing fram til midten av Juli. Da henter jeg mamma på flyplassen og vi setter kursen mot London i en uke. Selv om det sikkert ikke blir noen bade og solslikke ferie, regner jeg med å nyte late dager med sololje og sommervarme før den tid. Disse bikiniene var det forresten mamma som oppmuntret meg til å kjøpe. Det var selvfølgelig etter at hun selv hadde gitt inn for fristelsen og handlet en hel liten haug fra internet selv. Så da kunne vi like godt ende kvelden endel blakkere begge to, mente hun.

Håper dere får en strålende start på uka, og at solen og plussgradene sprenger på over alt i Norge.

From beyond the graveV-neck & trousers//HM   Cropped hoodie//Uldahl

Det tok meg en uke. En uke med den minst pålitelige døgnrytmen, den mest uforutsigbare kvalmen og hodepinen og de mest velsmakende literne med Pepsi Max jeg noen gang har vært igjennom. Russetid, du har vært helt fantastisk herlig, men jeg er glad du er over! Og så fort russebuksen var tatt av for siste gang, var det bare å hive på seg jobbklærne tidlig om morgenen den 18 Mai. De tre første dagene sov jeg 4 timer totalt. Det har forresten ikke gått an hverken fysisk eller sykisk å sove noe mer enn absolutt nødvendig når det steker 22 varmegrader ute og er knallsol. Jeg er finnmarking nok til å skjønne at man skal gripe hver bidige sjanse man får til å kaste av seg boblejakka og steke det som stekes kan når sommeren først kommer. Jeg er relativt sliten fortsatt, men håper Mandagen bringer mye energi og blogglyst!SOS village by Edblad

 

De to svenske smykkedesignerne Hans og Cathrine Edblad har i 2013 i sammarbeid med SOS-barnebyer, designet en egen kolleksjon til inntekt for foreldreløse barn i Kambodsja! For hvert solgte smykke ble 50,- av inntekten donert til SOS-barnebyer i Kambodsja. SOS-village består av et armbånd, en ring, et smykke og et par øredobber. Alt fås kjøpt for under tusenlappen. Et stilrent og nydelig design! Kolleksjonen kan kjøpes på Edblads egen online shop her.

 Insta Update
For those rainy daysMamma er vel det sterkeste vitne på at jeg har surret head over heals for å finne den perfekte trenchcoaten i hele 2012! Jeg forelsket meg heelt i en kort en fra Burberry med de fineste detaljene og den herligste fargen, men har ikke klart å finne den noen steder i butikk slik at jeg fikk prøvd den på. Dog fant jeg denne nesten helt identiske, nyydelige trenchen fra Zara! Herregud så vakker den er! Både av og på! I tillegg har den noe innlegg i skuldrene som både hjelper på figuren og varmen! Kanskje det jeg gleder meg mest til når russetiden er over; regnværsdager så jeg kan få brukt denne!

Fire timer på skolebenken i dag og så rett til jobb. Kun tre dager igjen av russetiden. Herregud så fort det har gått!Russ 2013!

Og ikke overraskende nok så ble russenavnet mitt Max It! Skjønner ikke hvorfor.. Dere har sikkert skjønt hvorfor jeg ikke har vært så duracell på bloggfronten. Jeg er russ! Jeg har to hundre russeknuter å gjøre og veldig mange plasser å være hele Mai! Har i tillegg vært i en konstant dialog i nesten en uke for å havne inn en leverandøravtale. HER-RE-GUD hvor treg nasjonal post er! Var i Alta forige helg med nesten hele russekullet. Vi bodde alle på samme hotel! Skjønner ikke at ikke vi ble snakket til av administrasjonen så mye liv det var på både rommene og i gangene den natta. Vi var på konsert og jeg dro hjem tidlig dagen etterpå, etter en traumatisk krangel med politiet om EU godkjenning av transporten min, for å jobbe. Og rett etter jobb (i 9 tiden på kvelden) var det bare å løpe hjem, kaste på seg russeklærne og rett på ON for å feste med Petter Pilgaard. Storkos!

For dere som er russ til neste år så kan det være lurt å ha i bakhode at russebuksene utvider seg etter bruk, og dette uten at du vasker de. Kjempefornøyd med russeklærne og strykemerkene mine i allefall! Bestilte en hoodie og en fleecejakke også som jeg går med konstant! Fikk med en gratis topp da jeg bestilte for over 1000,-, men den var utrolig merkelig i passformen. Håper alle får en fin siste uke før 17 Mai i allefall! Nå skal jeg ut og være russ!

hits