juni 2011

If it's a seven hour flight or a fourtyfive minute drive

På mandagsmorgen pakker vi bilen og kjører. I går kveld bestilte jeg og mamma en Roma jentetur i Oktober. Jeg kjenner jeg får et lite kick hver gang jeg skal ut å reise. Det er blitt en avhengighet! Det klør i kroppen min når jeg må være på samme plass i lengre tid. Derfor skal det bli deilig med Sverige, Finland og Roma nå! Masse herlig mat, herlige mennesker, herlig shopping miljø og en herlig følelse av frihet!


Hva er din yndlingsferie?


Another mansPrinted silk shirt by J.W Anderson - Printed pyjamas by Roberto CavalliLeopard jacket by Trussardi - Skull prints by Comme des garcons - Ink splash t-shirt by James Long

Ich bin ein schlechtes Vorbild

Hei! Rettetanga mi skrudde seg plutselig av og ville ikke på igjen i morges. Jeg trodde jeg skulle slå hull i døra av frustrasjon. Som en krøllete idiot gikk jeg til jobb og dro en halvtime før jeg var ferdig for å invistere to nye tusenlapper i denne her:

Mamma gikk modell for Hammerfests beste butikk; Vilje & Ve, og fikk en goodiebag fra en frisør med denne søtingen i. Jeg trengte to sekunder med puppy eyes og så var pengboka mi!

 

Jeg er AVHENGI av slettetanga mi! Må ha den tilgjengelig hele tiden! Hva er et MUST produkt for deg om morgenen?

EnergySummer sickness

The feeling you get when you're inches from going mad the last two school days before summer break.

Så i det siste har jeg..

Kledd på meg.

Pusset tennene

Lekt zombie
...Og lagd oreo milkshake med Helene!
Grilling

Er det noe jeg elsker å gjøre på sommern når det er sterk sol, er det å grille! Jeg og Hanne pakket liksågodt badetøy, kjøpte grillmat og satte kursen mot enellerannen ukjent bukt i Alta. Vi fikk i tillegg selskap av to andre gutter som også var keen på grillmat. Herrlig dag, herlig vær og herlig utsikt. Og takk til Hanne som er helt sinnsyk og pakker med seg ALT bokstavelig talt, for jeg hadde ikke engang husket håndkle.Hvilke sommertradisjoner har du?
Alexander Mcqueen

"Hva er det der?"

"Snake skin shoes fra Mr. Mcqueen?"

"Er det meningen at man skal kunne gå i de?!"

"..Ja"

"Jeg ante ikke at verden var blitt så syk"

Ville DU kjøpt et par av disse?

Welcome to Asia

Jeg har lagt bloggen helt på sidelinja i det siste, men lover at nå som sommerferien nærmer seg, blir det mange flere innlegg! Pappa pusser opp rommet mitt akkurat nå og jeg og bror kjøper filmer hele tiden. Men til høsten blir garderoben min definitivt inspirert av asiatisk mote. 

Hvilke land / verdensdeler inspirerer DIN klesstil?hits