juni 2013

The what's and ifs and buts and maybesDa var mamma reist av gårde med mormor til en mor-og-datter tur til Montenegro. Jeg unner henne selvfølgelig denne turen og håper hun storkoser seg, men jeg tror aldri jeg har kjent på et mer ekstremt tilfelle av barnslig barnehage savn. Jeg har jobbet meg ihjel den siste tiden så bloggen har havnet litt på vent, og jeg har fremdeles både jobb og barndåp ut helgen. Annet enn det er dagene utrolig avslappet! Var og plukket opp noen sommeralbum i går som jeg visste jeg ikke kunne gå glipp av i sommer! Har dere hørt den nye plata til Daft Punk? Herregud så himla bra! Og så klart Foster The People sin Torches CD, den er gammel, men en utrolig bra plate! Og til slutt min guilty pleasure, Of Monsters and Men. Jeg blir nok å kjøpe inn et album eller to til før London turen min den 22 Juli. Har siklet utrolig lenge på The Passengers nye album også. Låta Staring at the Stars tror jeg er årets favoritt!

Mamma har reist og jeg og pappa er alene fram til 11 Juli. Det blir film maraton og googling av øl-bryggerier så langt det strekker. Egentlig utrolig herlig. Det er sol og varme ute også, men kjenner jeg meg rett blir det nok noen timer i solariumet likevel. Håper dere koser dere i sommer uavhengig om dere tilbringer den på en varm strand i sørlige strøk, eller hjemme i Norge!

Endelig!

Ahh! Fikk endelig den siste bikinien fra VS i dag! Jeg har gått rundt og vært kjempenervøs for at den skulle være alt for stor i cup-size siden jeg bestilte 32B istedet for A som jeg egentlig bruker, men denne var så full av innsydde innlegg at den passet helt fint! Selvfølgelig litt for stor, og også overraskende stor i omkrets til å være 32! Men den sitter fint på. Neste gang hersker det ingen tvil om at jeg kjøper 32A om ikke 30A hvis det eksisterer. Bikiniene er i allefall nydelige! Gleder meg til sol og varme og bikinivær nå!Dette smykket er fra Etsy som er en side hvor unge designere kan lage egne ting og selge for en billig penge på internett. Her kan en også selge vintage eiendeler eller tekstiler og hobbydeler. Er i allefall ingen tvil om at jeg er hodestups forrelsket i det nye Golden Snitch smykket mitt! Kjenner jeg ble litt småsugen på et Harry Potter maraton nå. 

Nå skal jeg hive på meg noe klær og følge tvillingbroren min til skolen for å levere bøker. Kanskje det endelig går opp for meg at det er sommerferie!

Hva er dine planer for dagen?

Lately on insta

Følg meg på Instagram! @aasela

✖Nye nerdesmykker ✖Sykehus ✖Fineste utsikten ✖Nydelige smykkestativet 

✖Fineste turkompisen, Scott! ✖Joggetur i skogen.

Hairtalk

Det jeg har lagt mest merke til hos leserne mine er at dere gir meg utrolig mange komplimenter på håret mitt! Jeg tenkte jeg skulle svare på noen av spørsmålene deres og fortelle dere hvilke produkter/kurer jeg bruker i det for å holde det sunt, langt og friskt!

 Den hårfargen jeg har nå er min naturlige hårfarge. For to år side farget jeg det endel mørkebrunt for å prøve å få vekk rødskjæret, men det har jeg gitt opp nå!

Dette er egentlig ganske herslig, men jeg har ikke vært hos frisøren siden 2010/2011. Jeg har frisørskrekk til tusen etter at jeg ble snauklipt en syltynn bob da jeg dro for å stusse det rett før juleballet i tiende klasse. Herregud får fortsatt gåsehud av å tenke på det.

Jeg vasker håret 2-3 ganger i uken, men får ikke panikk om jeg kun rekker å vaske det èn gang en uke. Går det for kort tid mellom hver vask, får jeg tørr hodebunn.

 

Håret mitt blir utrolig fort lyst og tørt etter en stund i solen så om sommeren bruker jeg alltid Heat Protectors i det før jeg går ut.

Om vinteren, i November/Desember får jeg bestandig ekstra tørr hodebunn, det er uungåelig. Derfor passer jeg spesielt på å kure håret om vinteren.

Jeg lufttørker alltid håret. De eneste gangene jeg bruker hårføner er hvis jeg har ekstreeemt dårlig tid.

 

 

Jeg bruker:

To shampoer: Joico Moisture Recovery shampo & Joico Daily Care Balancing Shampo

- En hårkur: Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstruct

- Og en balsam: Joico K-Pak Moisturising Balsam.

Disse er Leave In produktene jeg har i håret etter at jeg har dusjet.1. Joico K-Pak color Therapy: Denne er egentlig en kur for farget hår, men har også varmebeskyttelse i seg og en silkebasert formel som både tilfører og hjelper håret å holde på fuktighet. 

2. Joico K-PAK reconstruct Split End Mender:  Elsker denne!! Sliter du med slitte tupper eller skadet hår? Denne Leave In kuren hjelper håret å bygge opp form og styrke, samtidig som den samler splitte tupper!

3. GHD STYLE Heat Protect Spray: Denne har jeg alltid i før jeg tilfører varme i håret. Sprayer godt igjennom hele håret og ekstra i tuppene hver gang jeg bruker krølltang, rettetang eller hårføner.

4. Biosilk Silk Therapy: Dette er en slags leave in balsam som gjør håret ditt silkemykt og tilfører masse fuktighet samt glans. Du behøver ikke mer enn en ertestørelse av denne i håret. Hvis du bruker for mye blir håret fort fetete.

 

Sånn! Håper dere ble fornøyd med svarene! 


Bikini på døren!

Elsker Expressmail! Å stå i morgenkåpen, barlegget og med tekoppen i handen og motta gaver direkte på døren, ahh herlig! Fikk den første bikinien min i dag og den er nydelig! Elsker den! Men selvfølgelig hadde jeg hode på autopilot da jeg oppga Cup-size og tenkte britisk bh størrelse og ikke amerikansk. Denne er i 32B, noe som tilsvarer en 70C(!) Jeg er jo så vidt en B-cup, men heldigvis er den en bandeau bikini så om jeg knyter den så stramt at cupene nesten møtes på ryggen så sitter den tett nok. Den andre bikinien jeg bestilte, hadde de klart å tukle med bestillingsinfo så den kommer sepparat om en drøy uke, men jeg slipper å betale noe annet enn porto for den, litt herlig det og! Kjempespent på om den må byttes da den også er en 32B, men krysser fingrene. Ellers har jeg jobb fram til mandag og været her er grått og kaldt og lite sommerlig. Begynner å føle på en mild sommerdepresjon. Håper det går over.Hva er dine Must Have sommerinnkjøp?
En veldig sliten ÅseSkolen er slutt og eksamene ferdig og alle flytter og tar sommerferie. Jeg fortsetter bare fritiden jeg har hatt hittil og legger ikke merke til at ferien kommer. Alle dagene været har vært fint, har jeg vært ute og solt meg og gått tur eller jogget. Når været har vært dårlig, har jeg dratt meg i senga til klokka 12:00 nøyaktig! Har jo lovt både megselv og pappa at jeg skal lese geografi i ferien, men selv om jeg ikke har noe å gjøre så går dagene så alt for fort! Men nå er jeg rastløs og vil ha tilbake russetiden. Det er alt for lenge til Juli og alt for lenge til London og tydligvis alt for lenge til knall sol og 30+ grader også! Jeg er rastløs og vil ha vennene mine ferdige med eksamene snart slik at jeg kan omgås de før de flytter og blir voksne uten meg. 

Hvordan skal dere tilbringe sommerferien? 

 

Daily skin care routine

Disse produktene sverger jeg til om sommeren! Jeg renser vanligvis huden min to ganger daglig. Om morgenen og før jeg legger meg. Det varierer hvilke produkter jeg bruker etter hvilke årstid det er. De tre viktigste produktene året rundt er for meg en Cleanser, en Toner og en dag/nattn-krem. Vanligvis bruker jeg Dior Hydra Life pro- Youth Comfort sin dagkrem, men den har jeg brukt opp og får selvsagt ikke kjøpt den på den triste, lille plassen her. 

Day care

La Roche Posay Effaclar - Lancome Tonique Confort - Nivea Aqua sensation day care

Night care

La Roche Effaclar - Dior cleansing water - Dermalogica active moist

Just in case


Det er 30 grader i solen og jeg nyter late dager på verandaen med vannmelon, pepsimax og musikk i ørene. hits