august 2012

Proenza Intarsia Knit SweaterOh, but hello there Cashmere sweater of the oh so beloved but yet so cold Norwegian fall. Jeg vet jeg har gitt meg selv et rimelig sadistisk budsjett-strupetak dette skoleåret, men herregud denne må virkelig dekorere klesskapet mitt før Oktober står i døra!Bildedryss fra forige uke

Befant meg i Oslo hele forige uke. Jeg bodde på Thon Hotel Vika atrium og hadde superkort vei ned til havet av sushirestauranter på Aker Brygge. Jeg spiste sushi og makroner med Hanne og gikk sikkert en mil hver dag opp og ned Karl Johan og alle sidegatene. Fra Sentralbanen og helt til Majorstua var vel min daglige shopping etappe. Herregud. Fikk i hvertfall kapret til meg noen herlige F/W plagg og gjort noen etterlengtede designerinnkjøp. På Torsdag ble det så kjedelig å bo på hotell alene at jeg fløy ned min kjære mor så hun også kunne nyte noen varme dager i Oslo.

Første skoleuka som 3års VGS elev er forresten bestått og jeg har kun en senvakt igjen av jobbhelgen min. Kjenner jeg trenger en ordentlig daffedag med brus og hveteboller snart!

Happy Days in Cascais

I Portugal, i en liten kystby som heter Cascais er det en 60-talls restaurant kalt Happy Days. En mer gjennomført restaurant har jeg neppe sett tidligere! Pappa ble hodestups forelsket med en gang han trådte over dørterskelen så vi ble pent nødt til å besøke Happy Days minst en gang hver dag de neste to ukene. Men herregud så fornøyd han var.
Nå skjer det endelig!
Jeg aner ikke hvor mange faste lesere jeg har per dags dato. Bloggen har vært død i flere måneder og jeg har vel vært i samme tilstand mer eller mindre. Hehe, neida. Joda. Jeg har manglet både tid, krefter, inspirasjon og blogglyst. Masse har skjedd, mange bilder er tatt og mye er forandret. Likevell har det ikke fristet å dele noe av det på et offentlig nettsted, men nå håper jeg endelig at jeg kan komme tilbake til regelmessige oppdateringer her. Håper dere alle har hatt en ufattelig fin sommerferie med masse minneverdige opplevelser! Selv sitter jeg nå på et hotel på Aker Brygge i Oslo og har nettopp fløyet inn mamma til samme hotel. Shoppingbagene er begynt å hope seg opp på stuegulvet på rommet vårt og vekkeklokka er satt på 08:00 slik at jeg skal rekke å springe den daglige mila på hotellets fitness rom før klokken er blitt 9.

Dere er noen herlige mennesker som fortsatt gjevnlig titter innom bloggen min selv om jeg selv for lengst har fortrengt dens eksistens. På mandag skal jeg prøve å starte opp for fult igjen. Trenger bare et motiverende bloggdesign. Noen tips?
hits