august 2013

Løp med Nike+Jeg har jo helt glemt å vise dere de nye tilleggene i treningsklærne mine! Denne supermotiverende Nike tightsen fant jeg på Niketown i Oxford Street. Det er ikke en treningstights, da den er 100% bomull. Jeg bruker den som kosebukse, powerwalk-tights og den er kjempeherlig å ha på! Jeg orker ikke oppdatere dere hver gang jeg kjøper nye treningssko for det kan fort bli kjedelig i lengden. MEN, pappa kom hjem i går og hadde hentet ut den nye pulsklokka mi! Endelig stemmer liksom alle delene! Nå kan jeg bruke Nike+ skoene med Nike+ chipen og loggføre med Nike+ Appen og Nike+ pulsklokka! Så jeg har alt av økter og loggføringer på en og samme konto. Supermotiverende! Da er det bare å ønske vekk det dårlige været så jeg kan innvie min første løpeøkt med denne saken på armen!

Specsavers Brillemodell 2013

Ææææææ! Jeg kan faktisk ikke tro det! Jeg er i SEMIFINALEN til Specsavers konkurranse om Årets Brillemodell 2013! Jeg er en av 20 Semifinalister i Norge, og den eneste semifinalisten fra Finnmark. Det er 10 stykker som går videre til finalen; De 2 med flest stemmer på facebook, og 8 som Juryen selv velger. Vinneren av finalen får reise med Specsavers til Tanzania som ambassadør og være med på veldedighetsprosjektet de gjør der nede ved å gi briller til barn som kanskje aldri har sett verden ordentlig. Det ville betydd så utrolig mye å få være en del av dette prosjektet! Videre kvalifiseres vinneren direkte til Den Nordiske finalen i London, hvor vinnerpremien er en tur til New York og en Fotoshoot med fantastiske Helena Christensen som fotograf!

Så da legger jeg skjebnen min i deres hender da, folkens! Ønsker du å se meg som Årets Brillemodell 2013 så trykk HER og stem på meg! (NB!! en kan KUN stemme via datamaskin. Nettbrett og mobil kan ikke stemmes fra)

LinkeURL til stemmesiden: https://www.facebook.com/SpecsaversNorge/app_464069720327796A handful of Chanel

Selvfølgelig var Chanels nyåpnede flagstore i Bond Street den siste designeren vi besøkte mens vi var i London. Det gjorde nesten litt vondt å gå inn og vite at uansett hvilke skatter du faller for her inne så har du ikke råd til støvet på gulvet en gang. Men det var feil. Selv om Ysl, Cèline og Proenza Schouler hadde fått en god sum av budsjettet, klarte jeg likevel å holde meg innenfor rammene med denne på bok! Herregud så fin den er! Og jeg som aldri har vært en stolt eier av en kortholder før. Det er så mye lettere å ha de viktigste kortene i denne da den er mye mer handy i størelsen enn Prada konvoluttpengboken min. Superfornøyd! Mamma også, og nå legger hun inn aksjer for å få arve Pradaen. Søt mor.

Ellers har jeg en del flere nyheter til dere! ...Men de kommer i senere innlegg. Ha en fin Torsdag dere!In the making..

 

Louis Vuitton Savoir-Faire Women shoes.

  

In the making..

 

Christian Dior Timepieces
Join the Weird Trip!Balenciaga FW 13/14

Endelig er de i hus! Jeg klarer ikke komme over disse EgyptoFunk printene Balenciaga har sluppet ut litt etter litt. Jeg må ha alt! Internett som jeg anser som min beste shoppingbuddy, svikter nesten alltid på slike ting fordi de selger som røyk online og derfor (om jeg er heldig og de har de inne) er de alltid utsolgt for små størelser. Så, min mor passet på å brøle litt ekstra høyt i en ellers stille etasje på Harrods da hun så denne genseren henge i Balenciagas avdeling. Jeg massjerte bort, svelget verdens største seiershyl da jeg så at den var i min størelse, prøvde den på, og damen som ekspiderte sa at printet var så kledelig på meg at jeg måtte prøve t-trøyen i kolleksjonen også. Hun løp ut av avdelingen og inn på varelageret og hentet den fram fra en bodybag med eksportlappen fremdeles hengende på. Det tror jeg var første og eneste gang under hele oppholdet jeg dro kortet uten å hverken vite eller bry meg om pris og totalsum. Mamma var også enig i at det var det ultimate superkjøpet, helt til vi passerte Hervè Legèr og ble der i en halvtime.

Nå har de fått hengere og er på plass på stativet og jeg er innmari klar for sengen! Har hatt besøk av onkel fra Oslo i helga, men er utrolig vanskelig å balansere å tilbringe tid med besteonkelen samtidig som jeg har jobb. Jeg får vel bare besøke han oftere. En Oslotur frister jo alltid! 

New In from Mr. LimI går kom onkel oppover fra Oslo, men før han dro, hentet han denne herligheten hjem til meg! Har gått og småfurtet for meg selv etter Londonturen siden jeg heller valgte klær og tilbehør framfor vesker og sko, og det var en liten nedtur at jeg returnerte fra hovedstaten uten nytt veskekjøp, så da jeg hadde smakt på bitterheten i noen dager, klikket jeg hjem 3.1 Phillip Lims Phasilveske fra veskelisten min! Superfornøyd, selv om jeg må forme lærfasongen på nytt da den har ligget noe klemt under frakt. Gleder meg til å bruke deg!

In the making..

 

Chanel Haute Couture FW 13/14

 

 

Arty Ovale Coral

Herregud som jeg har lett etter denne i min størrelse! Jeg en del tynnere fingre en gjennomsnittet og må derfor ha størrelse 4/48/xxs i de fleste ringer. Da jeg så denne coralen ligge på glassdisplayet i butikken, måtte jeg bare spørre en siste gang om de ikke tilfeldigvis hadde den i størrelse 4, da de ingen andre plasser hverken i butikk eller på nettet har noe mindre enn Str. 5. Det hadde de dessverre ikke i London heller, men da hun så skuffelsen i øynene mine, tok hun med seg en i str. 5 på bakrommet og etter 20 minutter hadde de klart å forme den ned nesten en størelse. Den sitter perfekt på fingeren! Jeg er superfornøyd!


MåndagsbarnHomies Sweater//Reason Ripped Jeans//A&F Wallet//PradaThe Ultimate London GuideCarnaby Street
 

Carnaby Street ligger i en av de første sidegatene i Regent Street. Bare hold utkikk etter butikken COS og gå inn i sidegaten ved den butikken. Carnaby Street er en utrolig koselig gate med blanding av masse små, gamle hus i forskjellige pastellfarger og mur-og-tre hus. I Carnaby Street ligger også en fantastisk multibrand butikk som heter Liberty. De har egne avdelinger for kosmetikk, vesker, solbriller, acsessories, smykker, hobbymateriell, porselen osv.. Utvalget er kjempestort. Både Philip Lim, Proenza Schouler, Mulberry, Alexander Wang, Céline, Marc Jacobs og Givenchy tilbehør finnes her. Gjorde et kjempekupp der selv. Utrolig bra service fikk jeg også. Det gjelder egentlig generelt i London, servicen er usedvanlig positiv på butikkene. Og folk er genuint hyggelige og hjelpsomme.Madame Tussaud
 

Madame Tussaud ligger i paralellgaten over Oxford Street; Marylebone road. Innslipp starter vanligvis rundt klokken 09:00 og det er utallige forskjellige kølinjer avhengig av billettypen din. En linje for om du ikke har billett, men vil kjøpe der, en linje for VIP billetter, en linje for familiebilletter og en for gruppebilletter, samt en linje for de som har bestilt billett på internett eller forhåndsbestilt via selskaper/hoteller. Det kan være lurt å komme tidlig. Enten en time før de åpner, eller rundt tidlig åpningstid før 12. Jeg og mamma kom i 12 tiden og da var det allerede over en halv kilometer lang kø på alle linjene. Det var i tillegg utrolig forvirrende å finne ut hvilke linje som var den rette og hvor den startet og sluttet da alle sto tett i tett i en stor, tykk felleslinje, med kun et tynt lite bånd for å skille kølinjene. Vi sto i nesten 3 timer i kø, og da hadde vi sneket oss nesten helt fram i kølinjen vår utenfor inngangen. Da vi kom inn, sto vi i rundt 2 timer i kø innendørs. Heldigvis er det aircondition der inne. Noen gode tips er å ikke ha med seg noe som helst å bære på, det vil si ikke ta shoppingen før Tussaud. Det blir tungt å holde på ting i lengden. Ha med dere en pose med mat og drikke, evt lesestoff, gå på do før du stiller deg i kø(det er en do inne i køen også, men en vet aldri hvor lang tid det tar før en kommer seg inn), og ikke vær alene. Det er mye lettere å forlate køen for dogåing eller å kjøpe drikke/godteri på automatene om du har med deg en som står i kø for dere i mellomtiden, så kan dere bytte på å forlate køen. Madame Tussaud er absolutt en gøy og fascinerende attraksjon med rik historie, men om du kun er der for å bli avbildet med èn eller to voksdukker, er ikke ventingen verdt det. De har blandt annet en 4D kino i tegneseriefløyen som tok pusten fra meg! Jeg elsker jo Marvel Comics så kanskje litt mer altoppslukende for tegneseriefanatikere enn andre, men absolutt super å besøke for alle sammen uansett! I tillegg inkluderer billetten en tur i kjelleren til Chamber of Horrors. Må selv innrømme at jeg var utrolig skuffet over den. Jeg har vært på Grönalund i Stockholm og på skrekkhuset der og syns det var hundre ganger bedre! Så om du liker skrekkhus, anbefaler jeg mye heller Grönalund, eller London Dungeon.

Trafalgar Square

Er en stor plass og rundkjøring rett utenfor Londons National Gallery. Her står også Nelson´s Column plassert. To store, flotte fontener pryder plassen og det er idyllisk der om sommeren når sola skinner! Her er også Charing Cross lokalisert, og det er dette stoppestedet du skal av på om du tar metroen for å komme fram. Her er du i gangavstand til Regent Street, St. James' park, Horse Guards Parade og Victoria Memorial. Følger du WhiteHall road nedover kun 3 kvartaler, er du ved Westminster Bridge og Big Ben.
Oxford Street

Oxford Street er den kjente shoppinggaten i London, og ligger paralellt midt i mellom elven Thames og Marylebone Road. Den strekker seg hele veien fra Tottenham Court Road og til Marble Arch som er høyre hjørnet på Hyde Park. Her finner du både Zara, Topshop, Primart, River Island, Urban Outfitters, Forever 21, Bull&Bear, H&M, Clare´s, Topman, Nike Town, American Apparel, Aldo, Adidas, The Body Shop, Disney Store, House of Fraser og så klart det store multibrand varehuset Selfridges med både klær og accessoarer fra kjente motehus. Hva en kan vente seg inne på selfridges kan du finne på Selfridges egne hjemmesider. Det er alltid tettpakket med folk i Oxford Street. Et tips om du ønsker å komme fort fram, er å gå så nært fortauskanten som mulig. Der er det minst trafikk. Jeg følte meg aldri utrygg, men var forberedt på at folk ikke tok hensyn. Vesken min ble flere gang slått til av stressende, forbipasserende fotgjengere og ingen brydde seg om å bane vei eller flytte på seg om du hadde det travelt. Et annet tips er å ALDRI stoppe opp om noen på kosmetikkavdelinger spør om å få stille deg et spørsmål. De er noen kløppere på å dra deg inn i de lengste og dypeste samtalene som enten ender opp med at du får ny, sjokkrosa sveis, tatoverte øyenbryn, eller at du går ut av butikken, blakk som et sort hull og med haugevis av drittsminke som du aldri blir å bruke.

Regent Street

Regent Street krysser Oxford Street ved Oxford Circus og slynger seg hele veien ned til Picadilly Circus. Her ligger butikker som Topshop, Burberry, Cos, Banana Republic, Desigual, Michael Kors, Benetton, Reiss, Guess, Armani, H&M, Gilly Hicks, Juicy Couture og Hollister. HER kan dere finne oversikt over alle butikkene i Regent Street på deres egen hjemmeside. I en sidegate i Regent Street, etter at du har passert Hollister, like ved Burberry, som heter Vigo Street, ligger det et hvitt bygg hvor Abercrombie and Fitch holder til. 


Bond Street

New Bond/Old Bond street - Bond Street er delt inn i Old Bond og New Bond. New Bond Street starter fra et utspring i Oxford Street og strekker seg ned til Old Bond Street som slutter ved Piccadilly. I Denne gaten ligger Victoria´s secret, Jil Sander, Estèe Lauder, Anya Hindmarch, Dolce&Gabbana, Hugo Boss, Armani, Mulberry, Smythson, Missoni, Miu Miu, Burberry, Tory Burch, Michael Kors, Louis Vuitton, Chanel sin splitter nye og Europas største Flagship Store, Christian Dior, Chopard, Bvlgari, Cartier og Ralph Lauren. En kan gå New Bond Street helt ned til Ralph Lauren og svinge inn sidegaten ved Ralph Laurens fortryllende 5 etasjers butikk og komme direkte til Abercrombie&Fitch I Vigo Street. Ralph Lauren er også slutten på New Bond Street og starten på Old Bond Street. Her er Tiffany&Co den første butikken i gaten, etterfulgt av blant annet Chanel, Prada, YSL, Bottega Veneta, Gucci, Gina, Cartier og Alexander McQueen.Harvey Nichols

Harvey Nichols er helt fantastisk! Et estetisk palass av et luksus-kjøpesenter. Det ligger i Knightsbridge, og det er også der du hopper av på metroen. Utenfor ligger Allsaints Spitafields, Zara og Topshop blant annet, men Harvey Nichols er en sann drøm for luksusjegere og haute couture interesserte. De har også et temabelagt design og utstilling, som skifter fra tid til annen. Da vi var der hadde de noen gigantiske Chloè vesker i vindusdisplayet og det var altoppslukende å se på. Vi sto sikkert i 25 minutter og så i alle vinduene før vi gikk inn. (Vi fikk forresten også med oss Louis Vuitton sin nye dinosaur utstilling! HER-RE-GUD! For et Show! Gullbelagte, ekte, dinosaurskjelletter importert og gullbelagt for å pryde motehusets butikkvindu i blandt annet Paris og London. Små vesker hengende på ribbena og med en utrolig detaljert informasjonsplakat i hjørnet av vinduet hvor vi kunne lese om prossessen.)  Mere informasjon om Harvey Nichols finner dere på Harvey Nichols sine hjemmesider.
Harrods

Harrods ligger kvartalet bortenfor Harvey Nichols og er nok et fantastisk varehus med alt en kan drømme om. Her har du forskjellige fløyer og rom med eksotiske navn. De har for eksempel en juvel og smykkefløy som heter The Egyptian Wing. Her finnes både klær, accessoarer, smykker, klokker, interiør, porselen, barneleker, kjærledyravdeling, gourmet kjøpesenter, mathall, restaurant etasje, elektronikkavdeling, you name it. De har også en hel avdeling for TaxFree håndtering. Her kan du også kjøpe macaroner fra franske Ladurée sin store, og ikke minst estetiske cafè. Ferske macaroner fra åpningstid til stenging. Harrods har også egen hjemmeside. Personlig er Harvey Nichols og Harrods et absolutt MUST om du skal til London. De har luksus, og de har rimelige varer og selv om du drar der fra tomhendt er det helt klart verdt et besøk bare for synet sin skyld! 
Kings Cross St. Pancras

Her ligger Platform 9 3/4 som er den berømte platformen trollmennene bruker for å entre The Wizarding world of magic. Kings Cross st. Pancras er først og fremst en utrolig stor metro, tog og buss - stasjon. Ta metroen til stasjonen og følg et hvert skilt som viser Kings Cross st. Pancrass. Når du kommer til den åpne hallen hvor alle småbutikkene og cafèene ligger, leter du etter skiltene med Platform 9 på. Du skal jo tross alt til en plass mellom platform 9 og 10. Og rett ved platform 9 er det en halv baggasjevogn som stikker ut av murveggen. Rett ved siden av ligger den stiligste, lille suvernirbutikken med Harry Potter preps og suvernirer. Blandt annet tryllestaver, sjokoladefrosker, skjerf og gensre. Hvis du føler at du har rotet deg fullstendig bort er det bare å spørre hvor platform Nine and three quarters er, så smiler de fra øre til øre og peker deg i rett retning.Westfield

Westfield er en kjede som består av to kjøpesentre i London. Det ene ligger i Ariel Way ved Shepherd´s Bush sin metrostasjon. Dette shoppingsenteret er det eldste Westfield og har et Østlig luksuspreg over seg. Det er stort, hvitt og vakkert og en får nesten følelsen av å være i Dubai her inne. Dette er den mest luksuriøse Westfielden av de to og består av store hus som Gucci, Prada, Dior, Burberry osv.. De har også Allsaints, Hollister, Niketown og masse annet! Westfield nr. 2 og også den nyeste (kun 2år gammel) ligger i Stratford rett ved siden av Olympiastadion og det er også til Stratford du tar metroen. Her er det mindre av de store luksushusene, men de er den eneste Westfielden med Victoria´s Secret på. Ellers er de ganske lik. Jeg er utrolig glad for at jeg hadde tid til å dra til begge. Er du ute etter spesifikke butikker kan du besøke Westfields egne hjemmesider.
Bicester Village

Bicester Village er en flott, liten landsby bygget i store trehus, med designer outlets. Her finner du Jimmy Choo, Prada, Dior, Celine, Dolce&Gabbana, Vivienne Westwood og Ralph Lauren blandt annet. Mamma og jeg dro dit første dagen slik at vi var sikre på at om vi fant noe fint, fikk vi det for absolutt billigst pris. De har salgsvarer fra 30%-70%(!!) Hver dag går det en buss fra Royal National Hotel like ved Russel´s Square klokken 11:00 presis og den tar deg fram til Bicester Village som ligger i Oxford, en god 1,5 time unna. En kan bestille reisen på nett, eller kjøpe den på hotellet. Vi kjøpte reisen på Royal National Hotel og betalte rundt 400kr for to personer. Retur er inkludert i prisen og bussen drar fra Bicester klokken 17:00 sharp. Husk forresten å spørre om studentrabatt! Dette gjelder forsåvidt i butikkene også. Både Topshop og Urban Outfitters gir student discount så lenge du kan legge ved studentbevis. På Bicester Village sin hjemmeside finner du full oversikt over butikkene de har. Jeg er superfornøyd med å ha startet shoppingen der i allefall! Kapret til meg både kjoler og jakker pluss verdens fineste undertøy!


London Bridge

London Bridge var et absolutt must for meg å gå over! Det er ikke noe spesielt med selve brua, bortsett fra tidenes utsikt ved solnedgang, og det kan være påvirket av at jeg i tidligere alder immiterte en sexy Fergie på badet mens London Bridge gikk på radioen, men London Bridge har utrolig mye interessant knyttet mot seg! Du vil ha lyst å kunne fortelle at du har gått på London Bridge til folk. Ved den ene enden av brua, den som slutter i Southwalk, ligger et stort og flott Food-Market. Nesten sånn som Mathallen i Oslo, bare bedre. Her flyter det over av fersk frukt og grønnsaker, middagsretter, oster, sjø- og skall-dyr og rykende ferste brød og bakelser! Det er billig og ready-to-go! Mamma fikk verdens beste nypressede appelsinjuice der. 
Tower Bridge

Tower Bridge er neste bro etter London Bridge. Den er kjent for sin kledelige utsmykking og sine to tårn. Vi rakk aldri å spassere på denne brua, men i enden av den, på sentrums siden ligger Tower of London og London Dungeon. På andre siden av brua som slutter i Southwalk ligger Potter Field´s Park og City Hall. City Hall er et kunstverk i seg selv. En halvveis kuleformet kuppelaktig sak og en turistattraksjon til tusen.
Tower of London

Tower of London er Hennes Majestets palass og festning, da det ikke er kun et tårn som kanskje mange tror, men en stor og fin borg med masse grønne plener rundt og imellom byggene. Det en kanskje kjenner Tower of London for er at det var hit Guy Fawkes ble ført og torturert til å innrømme Gunpowder Plot-et 5th of November. Andre som har blitt holdt fanget i dette fangetårnet og senere henrettet var kjente Anne Boleyn. Det sies at tårnet er hjemsøkt. En kan kjøpe billetter til å komme inn i borgen i det store suvernirbygget rett ved siden av, og det er nok av cafèer og restauranter langs elvebanken ved slottet til å kunne spise på plassen. Det er også her London Dungeon er lokalisert. Siste omvisning skjer klokken 17:00, så en bør kanskje komme dit i 9-10 tiden på morgenen for å rekke en omvisning uten så stor trafikk. Guidene er superflinke, men er mye mer tilgjengelig og informativ når det ikke er supermange i tour-gruppen. Da går de bare rett igjennom manuset og legger ikke til noe ekstra. Tower of London ligger i enden av Tower Bridge på sentrumssiden av elva.
London Eye

London eye er et stort pariserhjul lokalisert på Southwak siden av kjente Westminster bridge. Det er en utrolig attraksjon om en ønsker seg et overblikk over byen, enten det er om natten eller dagen. Man må kjøpe billetter for å komme inn og de kan bli kjøpt billigst på nettsidene deres, eller kombinere billetten fra Madame Tussaud, London Sea Life eller London Dungeon og få store rabatter. Billetter i London er alltid dyrest om du kjøper de i døra.


Big Ben

Big Ben er den største klokken i tårnet på Westminster Palace og ligger på bysiden av Westminster Bridge.
Covent Garden

Covent Garden er starten på veien opp til Oxford Street fra Thames. Her finnes det mange kinoer og teater, cafeer og suvernirbutikker. I Covent Garden ligger også Gocent Garden Market, med både Ralph Lauren, Lyle & Scott, Apple Store og blandt annet Ladurèe! Et kjempefint og koselig bygg!
Camden Town

Camden Town er et strøk nært Kings Cross og Euston stasjonene. Her finner du masse "spesialbutikker" som selger superheltstasj, anime, japanske klær, leker og godteri og goth sjanger ting. Her finner du også mange vintage butikker. Jeg og mamma rakk aldri ta turen til Camden Town, men neste gang blir det den første plassen vi drar til! Ikke minst for å sjekke ut Camden Market!.Stonehenge

Stonehenge er den berømte steinringen som kanskje ikke direkte blir forbundet med London. Monumentet ligger i Amesbury rundt 13 km nordvest for Salisbury i Wiltshire i England. Det helt fint an å bestille en rimelig tur/retur med guide dit på Stonhenge Express her.


Buckingham Palace

Palasset er Monarkiets og kongefamiliens offisielle residens. Utenfor er en stor plass med statuer, fontener og grønne parker og plassen rundt blir ofte brukt på samme måte som Frognerparken i Oslo. Her legger folk seg ned i gresset og slikker sol mens de nyter en god bok. Buckingham er omringet av sine egne hager, St. James Park og Green Park.


Hyde Park

Hyde Park er Londons største individuelle park og deler av den blir ofte brukt til utekonserter med store navn. Den har en egen, tykk elv som både begynner og slutter i parken og heterThe Long Water. Parken er fryktelig stor og egner seg flott til en dag med familie, en treningsøkt, eller en chill dag med bading og soling og kanskje lesing til studiene.

Picadilly Circus

Picadilly Circus ligger i enden av Regent og Bond Street. Det er en stor, åpen plass hvor flere gater møtes. Er finner dere også en stor fontene prydet med statuen Anteros. Plassen er et flott møte og samlingssted og har forbindelse til metro med samme navn. Her kan en starte turen opp både Bond Street og Regent Street og ende i Oxford Street.
Burlington Gardens

Burlington Gardens er en lang passasje under tak med mange butikker. Her finner du også Ladurèe, og merker som Dolce&Gabbana og Ferragamo. 

London Sea Life Aquarium

Hit dro vi heller aldri, men jeg skulle gjerne dratt! Jeg elsker akvarium! Du kan lese mer om attraksjonen og kjøpe billetter her.

Generelle fakta

Supermarkedene Tesco, M&S, Foodcourts, Eat og Pret-A-Manger åpner vanligvis i 07:00 tiden, og stenger i tiden 20:00 til 23:00. De har lunsjmeny til langt ut på kvelden, men kjøkkenet stenger vanligivs i 22:00 tiden. De er også en time etter oss. Det vil si at når klokka er fire i Norge, er den tre i England. Vær oppmerksom når de snakker. Det florerer med ekstremt lokale dialekter der som kan være vanskelig å forstå. Pass utrolig godt på verdisakene dine! Vi bodde på Mercure Hotel London Bridge i Southwalk og jeg er strålende fornøyd! Bedre service må jeg lete lenge etter. Mercure Hotel er en kjede og har også hotel like ved Russel Square i Bloomsbury. Jeg anbefaler hoteller nært Russel Square fordi da har du så og si gangavstand til alt. I tillegg ligger Royal National Hotel like rundt hjørnet derfra og fra det hotellet kan du booke alt av turer og eventer! Spør om studentrabatt, ikke bare på bookinger, men også i butikkene. Jeg sparte masse ved å spørre om studentrabatt i kassa på blandt annet Topshop og Urban Outfitters. Du må kunne legge ved studentbevis. Om du planlegger å virkelig få oppleve London, er ikke en uke nok! Jeg anbefaler minimum 10 dager til 2 uker!

Alle bildene hentet fra Google med søkeordene vist under.With Love from Moschino

Fashionable easter eggs

Von Bardonitz

Reality Studio


Phoebe Hess


Parsival Cserer

Paula Immich

Julia Andben

Esther Perbandt

C.Neeon

Burkhardt Möllmann

Anna Wegelin // All pictures belong to Coute Que Coute

Helt utrolig kunst i form av forskjellige tolkninger av påskeegg. Blir så inspirert av slike originale utstillinger. Denne er riktig nok over et år gammel, kanskje to(?), men har sittet såpass lenge på den selv at jeg følte den fortjente å bli delt med dere også! Jeg holder for øyeblikket på å lage en London guide i form av steder/gater/butikker/hotell og kjeder. Er det noe mer dere kunne tenke dere å vite om London? Har såpass mye fakta at det tar en stund å få den ferdig, men håper den kommer før helgen er omme i allefall. Jeg har også klart å pådra meg en kraftig influensa og jeg knasker paracet og ibux som bare det i håp om å bli frisk før helgen. 
hits