august 2014

Skin craving - Fall editionJeg har aldri så kombinert hud som jeg har på vinteren og derfor har jeg sverget til Nuxe - Anti imperfection hver eneste høst. I sommer syntes jeg huden virket ekstra dehydrert så jeg kjøpte La Nuit De Chanel i reisestørelse og har nå gått tom. Det er trist. Huden min likte den. 
Happy homeDen første dagen i uka er alltid den mest hektiske føler jeg. Det er da alle planene skal legges og ingenting enda er sortert. Jeg fikk tvillingbror hjem fra Helsinki i dag, etter Weekend festivalen. Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde forventet en noe verre tilstand enn den han var i. Litt trøtt og sliten bare, ellers glad gutt. Mandag var en lang dag. Jeg har hentet ut pakker, bakt knekkebrød, levert papirer og gjort ferdig arbeid på pc'en. Nå roper hjernen etter søvn, men rommet ser ut som et katastrofeområde og jeg har fortsatt noen uleste mail jeg ikke har svart på. Jeg vet forresten at jeg sverget å aldri mer laste opp mobilbilder igjen, men jeg tenkte å spare dere for halvskittent hår, sliten sminke og et alt for trøtt ansikt så da blir det heller et bilde av hvordan jeg ønsket å se ut nå. Glad og våken.

Regner med jeg ikke er den eneste som sliter litt ekstra på mandager
The tribal pearls

Disse har har fått kjørt seg en del i sommer. Helt siden jeg så disse fra Diors pre fall 2013 og Chanels choker fra ss14, har jeg lagt min kjærlighet på alt av asymetriske perlekreasjoner. 

#

I en blanding av en hektisk uke samt et internett som ikke ble ordentlig fikset før i dag, har oppdateringene stått noe stille. Jeg kjenner høstdepresjonen snike innpå også. Det er nesten litt uvirkelig at sommeren er over i Nord-Norge allerede. Jeg lengter sørover. Hvor jeg fortsatt kan gå i skjørt og uten tykke jakker. 
The snow yak show

Dere må unnskylde oransjskjæret på det første bildet. Jeg bestemte meg for å redigere lys og skarpet i Picmonkey for første gang og fikk ikke heelt tak i hvordan det fungerte..

Jeg elsker surrealismen og kan fort bruke flere timer på å studere fransk kunst fra 1920 årene. Da jeg besøkte Tate Modern for første gang, endte jeg opp på en benk hvor jeg satt helt stille i tre kvarter og drømte meg inn i Salvador Dalís Mountain lake. På rommet mitt henger en rekke bilder fra både Alex Pardee og Janne Juvi Rasmussen, men Mark Rydens måte å tolke form og uttrykk på, tar pusten fra meg hver bidige gang. Dere har garantert sett noen av hans popsurrealistiske kunstverk på internett. De florerer som bakterier i et åpent sår, og Snow Yak serien han publiserte i bokformat i 2009 var årets største snakkis. Selv om jeg har sett mange av disse bildene før, er det noe helt spesielt å endelig eie boka. Bildene blir mer levende og budskapet mer personlig. Jeg fant den til knappe 200,- på en skikkelig koselig comic book store i Camden Town. 200 kroner, og jeg kan med hånda på hjertet si at denne boka er noe av det meste dyrebare jeg eier. For en skatt!Verdens herligste sovepysj fra WildfoxBalenciaga pour la Chine

In the aking. The first look at the new pieces ade exclusively for the Chinese arket. The skincare haul

 

I utgangspunktet var jeg kun ute etter en ny farget dagkrem, men når man kjøper litt her og der hver dag i to uker, blir det visst en del i lengden. Jeg hadde egentlig ikke noen plan om å vise dere noe som helst av dette, fordi jeg syns det virker kjedelig å ta bilde av deodoranter og tannkrem, men etter flere spørsmål om hva jeg bruker på huden, passet det helt greit å skrive om det når tingene først ligger strødd rundt på soveromsgulvet. Nå skal det sies at det var en god del mer enn det jeg valgte å vise fram, men et sted går grensen, og den grensen satt jeg ved sminkeservietter og blank neglelakk.

Jeg er helt forelsket i det nye reisesettet mitt fra Ted Baker! Så store og flotte vesker og med både innvendig og utvendig lomme.

♡Cleansing water♡Roll-on♡Dr Spot♡Palmer's dry skin cream♡St. Ives Scrub♡Clarins Sunscreen♡Soap&Glory eyecream & face roller

Etter all den skryten Garnier sitt nye rensevann har fått av Elle Magazine, kriblet det etter å få tak i denne. Dr. Spot er en konsentrert gele jeg har brukt en god stund nå og som påvøres direkte på et kviseutbrudd, på ren hud før du legger deg. Palmer's: Denne kremen for tør hud lukter så utrolig godt! Skikkelig mørk og deilig kakao. St. Ives sin Apricot Scrub har jeg kun lest om og hatt mine tvil. Føler ikke at peelingkremer mot kviser gjør annet enn å danne arr og tørke ut huden, men etter å ha testet den skjønner jeg godt at den er Nr.1 på markedet i Storbritannia. De få, små knuppene jeg hadde i panna var borte dagen etter. Spent på om den leverer like godt på større urenheter. Clarins: Jeg hater å bruke solkrem i ansiktet fordi jeg føler at det legger seg som et fet lag utpå huden og gir en oljete t-sone. Denne skal visst nok fungere som en lett og mattende krem med solfaktor! Soap&Glory: Blir så sjarmert av innpakningene og produktnavnene deres at det alene nesten er nok til at jeg kjøper produktene. Ny øyekrem og en supersøt og handy ansiktsbørst.

Clarins Hydra-Matte lotion bruker jeg på rent ansikt før sminke og den holder t-sonen matte så og si hele dagen. Fra Victoria's Secret måtte jeg bare hamstre inn noen favorittlukter, så da ble det Pure Daydream lotion, Mango Temptation shower gel og Sensual Blush body mist. Sistnevnte lukter helt fantastiskt godt! Dior cleansing water har jeg brukt i flere år, og selv om jeg av og til tester andre, samt bruker sminkeservietter, har denne ærlig fortjent sin faste plass på hylla mi. Lancomes La vie est belle lotion lukter også helt umenneskelig herlig. Har kun funnet den i små flasker på internett og ble noe glad da de kom i 200ml flasker på Debenhams. Elizabeth Ardens 8 hour cream er også et produkt jeg statig hamstrer inn. Denne må være med meg i veska til en hver tid og funker like bra som brannsalve, håndkrem og lipbalm.


♡Farget dagkrem♡Bronzer♡Light foundation♡Velvety light foundation♡Sleek blush i fargen Coral

Jeg hamstrer alltid billige og dyrevennlige mascaraer i utlandet, slik at jeg har i tilfellet jeg uventet går tom. Bourjois sine mascaraer er ikke bare under hundrelappen, men de inneholder mer produkt enn en god del eksklusive mascaraer og de er bedre enn flere av dem. De to øverste er fra Essence og resten fra Bourjois. Leppestiften og liplinerne er fra L.A Colors


Endelig fikk jeg kjøpt en ny Ultra Blue! Kremen fra Natural Treasures er blå, tynn og lukter en grusom blanding av tigerbalsam og sur melk. Den er virkelig himmel å ha til forstuelser, senestrekk eller om du har trått over eller vridd ankler eller håndledd. Den funker også kjapt og effektivt om du har sener i klem eller muskelsmerter. Tannkremene har jeg ikke testet enda. Spent på om de har noen effekt. Jeg vet jeg har syreskadde tenner og det eneste jeg hører fra tannlegen min er et evig mas om hvor viktig det er å opprettholde en sterk emalje. Jeg kjøpe derfor en for emaljen, en for sensitive tenner og en for bleking. 

Noen som har prøvd noen av disse produktene før? Feedback?

Nå må jeg bare rydde alt på plass før jeg hopper i skoene og skynder meg til tannlegen. De ringte i går kveld for å avtale time.. Kanskje jeg bør spørre om de nye tannkremene mine. Håper dere har en fin tirsdag og at de fleste av dere fortsatt kan nyte late og varme sommerdager, sene frokoster og solbrun hud. Let's move

Det var ingenting som fristet mer i dag enn å hoppe inn i treningsklærne, feste på meg Nike+ klokka og gå en lang tur. Jeg går til jeg ikke har noe mer å tenke på. Og så gjorde jeg det. To spillelister og 8,6km senere var jeg ferdig å tenke. Da ringte jeg pappa og ba han komme å hente meg.

Ellers fikk jeg forsåvidt en merkelig kommentar av dama i passkontrollen på Gardemoen da jeg skulle hjem etter England. Hun så på passet mitt, som jeg forsåvidt tok da jeg var 15 år. Da var jeg 160cm lang med scenekidsminke og tuppert, hårspraydynket tykt hår som sto 10cm rett opp fra hode. Hun så på passet mitt og rynket brynene litt før hun begynte å le. "Deen jenta DER var det ikke mye igjen av nå. Du har virkelig forandra deg ser jeg, jøss!" Og så smilte hun og gav meg passet tilbake. Jeg må få oppdatert det passet..

Noen av dere som har opplevd kommentarer på passene deres?
AlexaDet var Januar og tigerstaden frøs til is. Jeg gjorde årets impulskjøp og tok henne med til London. Instagrambildet gjør den dessverre grønn, men i virkeligheten er hun jetblack i golden hardware. Herregud, jeg innser nå at jeg virkelig må skjerpe meg på fotografering og ta opp speilrefleksen oftere. Iphonebilder hører ikke til på bloggen. Ønsker dere likevel å følge med på iphonebildene mine finner dere meg på Instagram @Aasela

 

Say cheese


Det eneste jeg har fått til i dag er å svare på mail innimellom utallige "powernapper". Et begrep jeg har melket for alt det er verdt til det til slutt har mistet både effekt og mening. Jeg landet i Norge med en skikkelig vond influensa. Jeg skylder på radikale temperaturforskjeller, vegg til vegg tepper og regnvåte ballerinasko. I morgen er det mandag og jeg må begynne å ta meg sammen og få ting gjort. Onkel som har besøkt Hammerfest mens vi var i London, kjørte hjem til Oslo i dag. Det går alt for lang tid mellom hver gang jeg ser de herlige slektningene i sør og jeg savner de oftere enn nødvendig. Snart må jeg få ryddet gulvet for innkjøpene fra London. Men ikke nå for nå er jeg forkjøla. I tillegg vet jeg noen av dere ønsker å se hva som ble med meg hjem. Det ble en del. Brace yourself. Ellers tror jeg kanskje et nytt design her inne ikke ville gjort noe... 


Here we go again, I feel the chemicals kicking inJeg har så alt for lenge utsatt dette innlegget. Håpet om at det til slutt ikke skulle være så vanskelig å skrive har liksom bare drevet rundt. Siste innlegg som ikke var forhåndsskrevet ble lagt ut i Oktober 2013. Siden da har jeg gått på skole. Jeg har jobbet beinhardt for å endelig bli ferdig med vgs. Jeg klarte det. Et år senere enn mine fantastiske og herlige jevngamle venner, men likevel. Sykdom kan ingen kontrollere, og dessverre var året jeg egentlig skulle uteksamineres fra vgs stort sett preget av nettopp sykdom. Dette året har ikke vært en dans på roser det heller, men jeg har klart det.

I Juni tok jeg sommerferie med skuldrene mer senket enn noen gang og med et snitt som scoret over all forventning. I utgangen av Juni fram til midten av Juni, nøt jeg varme sommerdager med tvillingbror hjemme, mens mamma og pappa var på vandreferie i Nord-Italia. Jeg setter virkelig pris på den tiden jeg har fått brukt på å bli bedre kjent med min egen bror. På grunn av skole, jobb og radikale interesseforskjeller har vi nesten ikke møtt hverandre i hverdagene, til tross for å stort sett ha bodd under samme tak.

Da foreldrene kom hjem, fikk mamma en uke på seg til å ta igjen tapt tid i hjembyen, før jeg kidnappet henne og sammen reiste vi til hovedstaden som stjal hjertene våre i 2013. London sviktet ikke. Den lå der like majestetisk og praktfull som den hadde vært året før. London var den samme. Det var jeg og mamma som hadde forandret oss. For selv om vi nøt solskinnsdager, utflukter, kunstgallerier, shopping og en magisk musikal, følte vi oss ikke lengre som turister. Vi var på hjemmebane denne gangen. Vi kjente London. To uker var likevel ikke nok, men når treromsleilighetene ligger på 17 millioner, ble vi pent nødt til å innse at London forblir en ferie. Forige gang jeg kom fra London skrev jeg en guide dere finner her. Jeg kom hjem fra London natt til fredag. I går pakket jeg ut og i dag pustet jeg.

Jeg er lykkelig og spent på framtiden, og kjenner på en funnet glød i utmattelsen. Jeg lover ingenting når det gjelder bloggingen, men skal forsøke så godt jeg kan å holde dere oppdatert. Har fått en god del henvendelser av så mange søte mennesker som savner innlegg. Håper sommeren deres har vært og fortsatt er en herlig følelse og en fantastisk tid! 
hits