september 2011

Waiting for a plane to Rome

Dette blir mest sannsynlig mitt siste innlegg før neste Onsdag. Nå har jeg sprunget byen rundt fra kontor til kontor til servicesentrer og banker for å ordne alt. Skrevet under så mange papirer og sendt dokumenter og ringt på kryss og tvers av landet! Herregud så mye styr det har vært. Men endelig er jeg ferdig og kofferten min står klar. I morgen er jeg i Oslo, Brussel og Roma og gjør det jeg kan best; shopper.

Freckles
Noen ganger priser jeg høyere makter for at jeg sluttet med fotball

.. Spessielt når min bror kommer og skal vise meg taklingsskaden han fikk på trening, klokka halv 11 om kvelden.

Herregud stakkars gutt. Husker at jeg selv var sklitaklern på laget og fikk noen likedanne sår. Et skrubbsår på kneet er ikke det samme som det var før da jeg var fire år og datt av sykkelen. Jeg spurte om han trengte plaster, men plaster var visst kun for pyser. Sår og arr skal man være stolt av.


Det gjør så vondt

The saddest part is realizing. The worst part is knowing.But the hardest part is accepting.

Jeg savner stemmen din og smilet ditt. Jeg savner varmen og omtanken din. Jeg savner den lillae jakka di og den oppriktige kjærligheten du gav til alt og alle. Jeg savner hvor mye du brydde deg og hvor engstelig du var for oss. Jeg savner det øyeblikket hvor du fortalte om kjærligheten din til lakris. Jeg savner da du lærte meg å henge opp gardiner på spiralsnor. Jeg savner måten du sa navnet mitt på. Hvordan du dro 'e'en i navnet mitt ut for å få det til å høres ut som om du var skuffet over meg. Selv om jeg ikke hadde gjort noe galt. Jeg savner å høre smattingen din når du tygde lakrisen jeg og Susann kjøpte til deg. Jeg savner hvordan du fikk alle til å få lyst å gjøre gode ting for deg.

Jeg savner deg Wilgunn. Og det gjør så ufattelig vondt.

Sunday morning rain is falling

Startet dagen i dag med en stor og herlig kopp te, og et nettinnkjøp av et par herlige leggings! Jeg lever for Søndager. Forhåpentligvis er denne herligheten min framme før jeg setter kursen mot the city of love. og nei, jeg snakker ikke om Paris.

Arrivederci!


Vaga Magazine issue 2 Spring/Summer 2011
ALAIA NOIR  COVER STORY SHOT BY BRIAN JANKIC
When the flu catches up with you

Jeg har gått til innkjøp av et nytt skjerf. Drastiske tiltak må til når jeg kjenner halsen hovne opp og nesa renne. I dag satt alle med jakka på i klasserommet og klaget over at det var så kaldt, mens jeg satt der og var sikker på at jeg var på sunny beach med 35 plussgrader. Slik føltes det. Men det gjør ikke noe for om to uker sitter jeg på et fly til Roma. Jeg har faktisk skrevet handleliste! Til både meg og bruttern. Også har jeg prestert å søle pepsi max over min bærbare skolepc så det blir dårlig med både bilder og blogging til den er tilbake. 

Vær så snill å fortell meg at dere også hater å være syk!

They say I'm up and coming like I'm fucking in an elevator
Jeg har det travelt

Jeg har det kjempetravelt for å være helt ærlig! Om tre uker sitter jeg på en utecafè i Italia med mamma. Forige helg var jeg i Alta og traff på herligste Susann og mange andre gamle venner. Hadde det utrolig koselig! Kjøpte et par sko og min nye forelskelse blr i en nydelig jakke som jeg skal vise dere når jeg gidder å ta bilder.

Jeg må begynne å jogge etter en nok så traumatisk wake-up call fra skolegymmen i dag. Bortsett fra alt dette skulle jeg ønske at jeg hadde en feit bildeserie å dele med dere om hvor fantastisk spennende livet mitt er akkurat nå, men jeg har faktisk hatt det så travelt at jeg ikke har fått knipset et eneste bilde! I tillegg er jeg vel nå en bekrefter av-og-på blogger.


 

Du allein bist der Grund warum der Himmel weint

My heart will always belong to youHappy birthday

hits