september 2013

Delpozo es mágico


Photographs//Olivia Palermo

Noe så nydelig fra det spanske motehuset Delpozo under NYFW tidligere i September. Josep Font har virkelig tatt innovativ søm og rene snitt til et nytt nivå! Fantastisk lekent, elegant og fyldig på samme tid. Plaggene flyter over i hverandre på en behagelig og romantisk måte. Gleder meg til å se mere av Fonts kreasjoner i fremtiden!
The Goodiebag
☁Redken hårsjampo, balsam og kur☁Stylingsprayer fra Sebastian og Redken☁Tubeskjer fra Even&Odd☁Gavekort på synstest pluss innfatning hos Specsavers☁Cateye solbriller fra Tommy Hilfiger☁ Vixen Magazine☁Specsavers T-trøye☁Neongrønne armband fra Mint☁ One night with Specsavers

Her-re-GUD for en dag dere! Vi startet dagen allerede klokken 09:00 på White Studio i kirkegata 17 i Oslo hvor vi ble stylet av et supercrew og fotografert av flinke Lars Evanger som tok alle finalistbildene. Etter å ha tilbragt en time på Olivia Tjuvholmen med blant annet Per Sundnes, Siri Tollerød og fjorårets vinner, bar turen videre til Galleri Brandstrup hvor vi fikk en touch up av utrolig dyktige og ikke minst tålmodige Alex. Han var virkelig en engel! Har aldri møtt en som har brydd seg så genuint om tilstanden på håret mitt før. Vi ble ropt opp på scenen en og en og fikk spørsmål fra juryen hver for oss. Jeg var så ufattelig nervøs, dere aner ikke. Heldigvis var det super stemning oss finalistene imellom. Vinneren ble Oda og hun skal som ambassadør for Specsavers samle inn briller og reise ned til Tanzania for å delta i Specsavers årlige veldedighetsprosjekt, samt konkurrere i den nordiske finalen i London. Ønsker henne all lykke til!

Jeg har hatt det utrolig gøy med en super finalistgjeng og et supercrew rundt meg hele veien! Jeg var så trøtt og sliten da etterfesten startet at pappa nesten måtte bære meg tilbake til hotellet. Det ble en tidlig kveld på meg i allefall. Det siste jeg husker sånn skikkelig var da Thomas snudde seg i stolen og sa høyt "Nå skal vi drikke oss ordentlig fulle!" Og jeg brølte "JAA!" ..Og hentet jakka og dro. Haha, herregud.

Dette har vært en opplevelse for livet! Har blitt kjent med utrolig mange herlige mennesker og ønsker som sagt Oda lykke til! En mer sprudlende, utadvendt og reflektert jente tror jeg faktisk ikke jeg har møtt.
Update, Specsavers og sliten jente

Åh dere er så ufattelig søte! Jeg beklager for en utrolig dårlig innsats på bloggfronten i det siste! Jeg har endelig fått smake på hva det vil si å gå på skole igjen. Jeg prøver å starte så strukturert og ivrigt som mulig slik at jeg ligger mest mulig i rute i god tid så jeg slipper å måtte gjøre alt kvelden før innleveringsfristen. Men herregud så mye lekser! Både lekser og innleveringer og selvfølgelig fikk jeg en regning fra fastlegen min på 211,- for at jeg ringte og stilte han et spørsmål? 

Ellers fikk jeg en helt utrolig nyhet i forige uke. Jeg er finalist! Jeg er en av 10 finalister for årets brillemodell for Specsavers! Tusen takk til alle som stemte meg fram! Nå går turen til Oslo på Tirsdag, vinneren kåres Onsdag og på Torsdag reiser jeg hjem igjen. Jeg som hadde planlagt å holde meg i Hammerfest hele skoleåret, ser ut til å være nødt til å reise en del utenlands likevel dessverre. Og hvordan jeg skal få gjort innleveringer, særemner og prøver midt opp i dette har jeg ikke funnet ut enda, men jeg er enig med meg selv om en ting i allefall og det er at skole kommer først. Nå er jeg så lei av skolen at jeg nekter å måtte være der lengre enn nødvendig. Skal gjøre så godt jeg kan for å få oppdatert dere mens jeg er i Oslo! 

Ellers har jeg det kjempefint! Kom hjem i dag fra 1,5 timers fotspa og en mor som er lei av at jeg klager på hvor kaldt det er på skolen så hun har kjøpt meg et varmepledd. Det var ultraherlig, men det røyter noe voldsomt så jeg orker ikke tanken på å bruke det hjemme i frykt for at besøkende skal tro vi har hund. Har også hentet en del pakker på posten over nye søtinger til høstgarderoben. Nå har jeg så mye klær at jeg er begynt å henge de opp på gardinstangen. 

Håper det var en grei oppdatering for dere! Nå skal sliten jente ta kvelden.

Har dere noe dere stresser over for tiden?hits