oktober 2011

Selvom jeg ler, er dagene alt annet enn spesielle nok til å bli tatt bilder av

Og med mitt kjempedårlige kamera er ikke motivasjonen over middels heller. Skolen tar 70% av tiden min og de resterende 30% går til jobb og trening. Jeg hadde halloween kveld hos meg på Lørdag. Alle satt i en sofa, spiste mat, drakk og så film. Ikke noe å ta bilde av. Svart på hvitt; livet mitt er kjedelig akkurat nå
LAMB

Er det noen jeg virkelig beundrer, er det Gwen Stefani. Hun startet i brorens band No Doubt, gjorde så karriere som solo artist før hun trakk seg ut av musikkbransjen og designet sin egen kleslinje kalt Love Angel Music Baby. I Februar i år presenterte hun høstkolleksjonen sin under Mercedes Benz Fashion week (Bilde 2 & 3) Men det som fascinerer meg mest er sønnen hennes Kingston som er med henne over alt, stylet opp i de stiligste klærne og ser ut som en miniutgave av sin mor.Versace for H&M

"He offered me the universe, but inside my heart there's a picture of a girl"

Inspirasjon

Jeg finner alltid megselv med sosiologiboka plantet i fanget rett før jeg skal legge meg. Det er så utrolig interessant å lese om kulturer, samfunn, sinstitusjoner og hva som faktisk ligger i underbevisstheten til individer! Anbefaler virkelig dette programfaget. Bortsett fra det, sitter jeg og drømmer meg bort i moteuker og nye kolleksjoner.TOD'S python loafers

Jeg klarer aldri å samle sammen tankene mine når det er uvær ute. Men denne sangen hjelper utrolig mye på.

Ed Sheeran - The A team. En kjempeflink britisk artist.
Just an ordinary Sunday

I dag har jeg bare masse arbeid jeg må få gjort. Føler at alt står stille på Søndager. Hva bruker du Søndagen til? For meg er Søndagen en hviledag. Skal nyte den med skriftlig arbeid, pepsi max, god musikk og film.

Mens jeg husker det! Neste helg er halloween helg! Jeg har ihvertfall planer opp til halsen.HimeyaAb imo pectore

Noen av dere har fått et nyss om et av designerkjøpene jeg gjorde da jeg var i Roma, og langt flere har bedt meg om å legge ut bilder av kjøpene på bloggen. Så klart kan jeg det! Dere får unnskylde mitt solbrente ansikt og min usminkede hud. Hadde nettopp stekt i solariumet. Etter dette Hermès armbandet tok jeg meg en velfortjent frappuccino på Starbucks i Brüssel.


Gud så lykkelig jeg var da!

Nå har jeg to ting igjen på dagens gjøremål. Lese sos og lese gymprøve. Ha en fin Lørdag alle sammen!
Are you ready to turn the tide?
I dag bestilte jeg meg et par sko i friminuttet

..På ren impuls og med god samvittighet for å endelig ha krysset av Friis & Company fra skolisten min. Bortsett fra det har jeg hatt en utrolig morsom helg med feiring av bursdag, koselige folk, god mat, lekser og en bestevenn sovende ved siden av meg i dobbeltsenga.
Waking up in rainy town

Våknet nettopp opp med et dovendyr av en bestevenninne ved siden av meg. Herregud for en herlig helg det skal bli med henne her! Så forresten ut av vinduet og ble møtt av et herlig regnvær og en ussel liten plussgrad. Jeg er en av de få i Hammerfest som blir deprimert av kaldt vintervær. For nabobyene er vi kjent for å bo på scooter. Jeg har aldri vært noe spesielt glad i hytteliv og snø.

Nei, gjør det beste ut av høsten og høstfargene mens dere fortsatt kan! Jeg er i allefall allerede begynt å forberede meg til Halloween.


I don't know how she feels but I know it ain't right

Jeg var så glad at han opptro alene og brukte loops. Var en helt fantastisk opplevelse! Hele han og publikum glødet. For et musikktalent! Vi sang og danset til sangene hans i flere timer etterpå hjemme hos Martin. I går var helt herlig. Martin skal ramme inn t-trøya og henge den på veggen for han er redd for at autografen skal gå av i vask. Blodfan som han er.

Klarer dere gjette hvilken konsert jeg var på i går?

Sincerely StylestalkerCrumbling like pastries

Endelig er jeg hjemme! Med adskillig blakkere på penger, men utrolig mye mer rikere på historie og opplevelser! Har hatt det helt herlig i Roma! 36+ grader i sola og italiensk mat og språk! Er så opptatt med å pakke ut og lese geografi at jeg helt glemte å dele turen med dere. Sov utrolig lite på denne turen kun for å få opplevd så mye som mulig, så da jeg kom hjem sov jeg nesten et helt døgn. I går skrev jeg kontrakter, i dag skal jeg på konsert og i morgen har min kjære mor invitert meg med på spabehandling.

Bildedryss "Rome by night"Kommer masse flere bilder etterhvert!hits