oktober 2014

Stop all the clocks

Jeg elsker fargene naturen får når Oktober inntreffer. Noe så ufattelig vakkert å ha tilgang på slik utsikt! Håper virkelig sola og fargene får vare en god stund før bakken nok en gang dekkes med frost, is og snø, og alle trærne står kalde og nakne i iskalde og mørke vinterdager. Tok disse bildene med telefonen da jeg var ute og gikk tur, og rett etter at bildene var tatt, løp det to orange ekorn over gresset og inn i skogen! Har allerede funnet både kastanjetrær og nyperoser og kjenner jeg liker Bodø ganske godt. Likevel håper jeg på at tiden går fort og at studiene går greit så jeg kan legge dette kapittelet bak meg så fort som mulig. Dagene er alt for hektiske og alt for, alt for tunge. Nå savner jeg virkelig hjem til familien og verdens herligste venner! 

 

October
Chinos - Zara // V-neck - H&M Studio

Slenger med noen bilder fra midten av September. Det er 15+ i Bodø og knall sol i dag! Tenk at halloween ikke har vært enda, og likevel er både julebrus og julekalendere systematisk plassert rundt i butikkhyllene? For en aggressiv markedsføring. Selv om jeg er alt for gammel til å kle meg ut og gå fra dør til dør med venner på halloween, elsker jeg stemningen i slutten av oktober. Når alt av natur er kraftig orange og kveldene er bekmørke. Vet ikke om det blir noen halloweenfester på meg i år. Kanskje like greit, da jeg aldri klarer å få ut fingeren og kjøpe meg et ordentlig kostyme.

Har dere noen planer for halloween?
The french in me

 

Oui à une peau parfaite!Denne her altså! Tidligere i år fikk jeg en prøvepakke fra Kicks med Lancômes Visionnaire Skin corrector, og nå har jeg altså gått til innkjøp av orginalstørrelsen. Herregud for et mirakelprodukt! Den hjelper til med å fornye hudcellene, samtidig som den korrigerer rynker, linjer og andre ujevnheter i huden. Den fungerer også helt ypperlig som primer da den raskt trekker porene sammen og skaper en jevnere overflate. Visionnaire kan brukes både dag og natt og til og med som øyeserum! Denne fås kjøpt på Kicks butikker, eller på Kicks.no hvor den nå er på salg!Ellers våknet jeg i dag til at det piplet blod ut av små hull på armen min? Det ga seg heldigvis rimelig fort, men herregud så ekkelt! I det siste har jeg oppdaget en god del små sår på armene mine og begynner å mistenke sterkt at jeg har noen overdrevent agressive sengemidd. Nå må jeg løpe om jeg skal rekke en snartur ut før jeg får besøk! Håper dere får en strålende Lørdag!
Sweater weather
Knit - Stine Goya

Det er blitt oktober, og det er tid for å dra fram de deilige chunkye ullgenserne som har støvet vekk bakerst i garderoben! Selv benytter jeg alltid høsten til å finne nye skatter og fornye garderoben om lommeboken tillater det. Jeg beklager at det går i rykk og napp i oppdateringer. Bloggen min virker like ambivalent som jeg er om dagen. Akkurat nå sitter jeg i vinduskarmen med en kopp te og stirrer ut i bekkmørkt oktoberregn.

Jeg er i Bodø fram til jul tror jeg. Hverdagene er slitsomme og veldig like. Her skal jeg ta to privatistfag - geografi og samfunnsfag i tillegg til behandling, før jeg starter på økonomistudier neste høst. Jeg lengter selvfølgelig en del til familien og de herlige vennene mine hjemme, men noen ting må man gjøre alene og dette er en av de. I morgen er det Lørdag og dagen skal fylles med en liten bytur og et ekstremt etterlengtet møte med en alt for nydelig venninne fra internattiden min i Alta!
hits