desember 2011

Two can keep a secret if one of them is dead


Jeg har tydeligvis vært snill i år. Under juletreet lå blandt annet en iPhone 4s, et canon eos 550D camera, penger, klær og en uketur til Oslo i februar. Er det noe jeg har lært dette halvåret er det å være takknemlig, for ingen goder er gratis. I tillegg har jeg sløst bort de siste to døgnene på Gossip girl sesong 1-4 som jeg fikk av min kjære tvillingbror, sammen med 300,- og tre hasselnøtter. Alt er så herlig og jeg er mange kilo lettere!
But when christmas arrives, our hearts beat like children
I år har jeg tatt saken i egne hender for at jula skal bli så tradisjonell som mulig. Julekonfekt, pepperkaker, kakemenn, peppernøtter, berlinerkranser, hjortetakk, croissants og julebrød. Har laget julestrømpe til mamma og pappa og kjøpt gaver for hele desemberlønna mi. Gleder meg som en unge til å åpne pakkene under juletreet!
All I want for christmas..

Endelig er mattetentamen unnagjort! Kjenner tunge kiloer er løftet av skuldrene. Og bubbleroom buksene mine kom i posten i dag! Lønna er på kontoen, og jeg skal lage pepperkaker imorgen helt alene!

Lykken ligger ihvertfall ikke i å miste en negl


Og ja, det er mine ekte negler. Slike får du om du ikke biter på de eller bruker de som boksåpnere.

Har lovet dere bilder av rommet mitt, men ærlig talt, jeg får meg ikke til å løfte på en eneste finger og ta et eneste bilde før jeg er ferdig med alle 5(!!) tentamene mine.
Get your goat

  

hits