desember 2012

Morgenkvalme og vinnerne av iPhone4 deksler

Våknet i dag med de sykeste magesmertene! Men jeg har ikke tid til å være syk. Har masse som skal gjøres. Vin som skal handles, pakker som skal sendes og mennesker å møte. Noen som har fått med seg hvor travel jula faktisk er?! Har forresten handlet inn det nødvendige til vinteren! Og da jeg kom hjem fra Bodø hadde mamma i tillegg kjøpt inn til meg det samme skjerfet i vinrødt! Hun er så herlig.Vinnerne av iPhone4 dekslene ble Karina som vant norges flagg dekslet og Vajita som vant adidas dekslet! Gratulerer til dere begge! Dere er blitt kontaktet på mail :)

Hobbiten

Sto opp etter en helt sinnsyk natt! Hobbiten leverte til alle forventninger og jeg gleder meg allerede til del to av denne nye triologien kommer opp på lerret. Nerden som jeg er. Det kommer kanskje overraskende på og i litt kontrast at en jente som meg interesserer seg for scifi, fiction, politikk og historie?

Richard Armitage som spiller Thorin Oakenshield spiller forresten også Sir Guy i tv serien Robin Hood. For en kjekk mann! Plasserte han med en gang høyt oppe på "folk jeg må ta på før jeg dør" listen min, sammen med Ryan Gosling og Ian Somerhalder. Hele dagen i dag har gått til jobb. Jeg jobbet på Hobbiten premieren som gikk i 2D i dag og det var full sal. Kjempemoro når slikt skjer selv på en så liten plass som Hammerfest.

Har dere sett Hobbiten? Hva synes dere?
Morning specs & Margiela

 

BikBok Camo jeans // MMMforHM oversized sweater // Marc by Marc Jacobs watch

....Det med søndager. Klarte selvfølgelig å våkne tre timer før jeg skulle i dag, så jeg satt på Julemorgen og sorterte pappas 483 CD plater i stua. I kveld drar jeg med min vakre Simone på HOBBITEN 3D premieren! Gleder meg som en idiot! Den har til og med visning på utvalgte plasser i Norge med 48 bilder i sekundet! I Hammerfest kjøres den desverre kun i 24fps(foto per sek), men er du så heldig at du bor i f.eks Bodø (hvor jeg egentlig skulle vært og sett den) kan du oppleve eventyret i utrolige 48fps! Herregud, nok nerd for i dag.

Flere enn meg som skal se Hobbiten i natt? Ha en fin Tirsdag!


Deborah for Christmas

Etter å ha slått på den teknologiske stortromma og hutret ut av huset i tolv tida i dag for å besøke bestemor og hjelpe henne med bildeoverføring til laptop, løp jeg til byen og hentet disse to utrolig søte neglelakkene fra Deborah Lippmann! Helt herlige julefarger som jeg gleder meg til å prøve. Jeg er så forelsket i neglelakkene som dere sikkert vet fra tidligere, at jeg allerede på noen få måneder har anskaffet hele 9 stykker av de! Den julerøde til venstre på bildet er i tillegg en splitter ny neglelakk fra 2012 Autumn/Winter kolleksjonen. Gjett hvem som skal pynte neglene sine hver dag resten av Desember?!

Venstre: Through The Fire - Høyre: Superstar

Hvilken er din favoritt?Julekonkurranse Vinn iPhone4 deksel!

Får så og si nye iPhone4 deksler i posten hver uke nå for tiden. Jeg blir aldri å bruke halvparten av de selv om alle sammen er utrolig fine! Derfor tenkte jeg at dere skulle få en sjanse til å vinne disse to stilige hardback iPhone4 dekslene fra Dingsekongen.

FOR Å DELTA:  Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget hvor du skriver hva du liker best med julen & hvilket deksel du kunne tenke deg!

Husk å legg igjen e-mailen din! Konkurransen avsluttes på Fredag.    (EDIT: Det vil bli trukket TO vinnere.)Sunday peopleJeg trenger virkelig to søndager i uken. Dagen i dag skal kun bestå av det absolutt viktigste; comfort, pepsi max, levende lys og hjernedød underholdning. Håper det er flere enn meg der ute som kun kjenner juleånden som et svakt pust i nakken enda. Lykke til med tentamensuka!hits