Mote og shopping

October
Chinos - Zara // V-neck - H&M Studio

Slenger med noen bilder fra midten av September. Det er 15+ i Bodø og knall sol i dag! Tenk at halloween ikke har vært enda, og likevel er både julebrus og julekalendere systematisk plassert rundt i butikkhyllene? For en aggressiv markedsføring. Selv om jeg er alt for gammel til å kle meg ut og gå fra dør til dør med venner på halloween, elsker jeg stemningen i slutten av oktober. Når alt av natur er kraftig orange og kveldene er bekmørke. Vet ikke om det blir noen halloweenfester på meg i år. Kanskje like greit, da jeg aldri klarer å få ut fingeren og kjøpe meg et ordentlig kostyme.

Har dere noen planer for halloween?
Sweater weather
Knit - Stine Goya

Det er blitt oktober, og det er tid for å dra fram de deilige chunkye ullgenserne som har støvet vekk bakerst i garderoben! Selv benytter jeg alltid høsten til å finne nye skatter og fornye garderoben om lommeboken tillater det. Jeg beklager at det går i rykk og napp i oppdateringer. Bloggen min virker like ambivalent som jeg er om dagen. Akkurat nå sitter jeg i vinduskarmen med en kopp te og stirrer ut i bekkmørkt oktoberregn.

Jeg er i Bodø fram til jul tror jeg. Hverdagene er slitsomme og veldig like. Her skal jeg ta to privatistfag - geografi og samfunnsfag i tillegg til behandling, før jeg starter på økonomistudier neste høst. Jeg lengter selvfølgelig en del til familien og de herlige vennene mine hjemme, men noen ting må man gjøre alene og dette er en av de. I morgen er det Lørdag og dagen skal fylles med en liten bytur og et ekstremt etterlengtet møte med en alt for nydelig venninne fra internattiden min i Alta!
Rainy days & comfy knits

 
Sweater - Stine Goya

Dagene er stormfulle og slitsomme. Været er grusomt og psyken er deretter. Samtidig som en kjenner på en enorm rastløshet og en iver etter å gjøre absolutt alt, blir alle ambisjoner begrenset når en ikke kan åpne ytterdøra uten å være utrustet med fjellklatringsutstyr.

Derfor har jeg tatt fatt i favorlittlesestoffet og brukt helgen til virituelle motevisninger verden over. For en stund siden fikk jeg også denne herlige cable kniten hjem på døren! Er den ikke nydelig? Dessverre, men også selvfølgelig er den ikke helt identisk med Goyas tidligere versjon som var genseren jeg opprinnelig forelsket meg i. Det er forsåvidt 3 år siden sist den ble sett solgt i butikk uansett. Vel vel, jeg er forelsket og forberedt på kaldere dager. Regnet og vinden kan derimot forsvinne relativt kjapt for min del. Det fineste med høsten er tross alt mørket, ikke været.The tribal pearls

Disse har har fått kjørt seg en del i sommer. Helt siden jeg så disse fra Diors pre fall 2013 og Chanels choker fra ss14, har jeg lagt min kjærlighet på alt av asymetriske perlekreasjoner. 

#

I en blanding av en hektisk uke samt et internett som ikke ble ordentlig fikset før i dag, har oppdateringene stått noe stille. Jeg kjenner høstdepresjonen snike innpå også. Det er nesten litt uvirkelig at sommeren er over i Nord-Norge allerede. Jeg lengter sørover. Hvor jeg fortsatt kan gå i skjørt og uten tykke jakker. 
The snow yak show

Dere må unnskylde oransjskjæret på det første bildet. Jeg bestemte meg for å redigere lys og skarpet i Picmonkey for første gang og fikk ikke heelt tak i hvordan det fungerte..

Jeg elsker surrealismen og kan fort bruke flere timer på å studere fransk kunst fra 1920 årene. Da jeg besøkte Tate Modern for første gang, endte jeg opp på en benk hvor jeg satt helt stille i tre kvarter og drømte meg inn i Salvador Dalís Mountain lake. På rommet mitt henger en rekke bilder fra både Alex Pardee og Janne Juvi Rasmussen, men Mark Rydens måte å tolke form og uttrykk på, tar pusten fra meg hver bidige gang. Dere har garantert sett noen av hans popsurrealistiske kunstverk på internett. De florerer som bakterier i et åpent sår, og Snow Yak serien han publiserte i bokformat i 2009 var årets største snakkis. Selv om jeg har sett mange av disse bildene før, er det noe helt spesielt å endelig eie boka. Bildene blir mer levende og budskapet mer personlig. Jeg fant den til knappe 200,- på en skikkelig koselig comic book store i Camden Town. 200 kroner, og jeg kan med hånda på hjertet si at denne boka er noe av det meste dyrebare jeg eier. For en skatt!Verdens herligste sovepysj fra WildfoxBalenciaga pour la Chine

In the aking. The first look at the new pieces ade exclusively for the Chinese arket. The skincare haul

 

I utgangspunktet var jeg kun ute etter en ny farget dagkrem, men når man kjøper litt her og der hver dag i to uker, blir det visst en del i lengden. Jeg hadde egentlig ikke noen plan om å vise dere noe som helst av dette, fordi jeg syns det virker kjedelig å ta bilde av deodoranter og tannkrem, men etter flere spørsmål om hva jeg bruker på huden, passet det helt greit å skrive om det når tingene først ligger strødd rundt på soveromsgulvet. Nå skal det sies at det var en god del mer enn det jeg valgte å vise fram, men et sted går grensen, og den grensen satt jeg ved sminkeservietter og blank neglelakk.

Jeg er helt forelsket i det nye reisesettet mitt fra Ted Baker! Så store og flotte vesker og med både innvendig og utvendig lomme.

♡Cleansing water♡Roll-on♡Dr Spot♡Palmer's dry skin cream♡St. Ives Scrub♡Clarins Sunscreen♡Soap&Glory eyecream & face roller

Etter all den skryten Garnier sitt nye rensevann har fått av Elle Magazine, kriblet det etter å få tak i denne. Dr. Spot er en konsentrert gele jeg har brukt en god stund nå og som påvøres direkte på et kviseutbrudd, på ren hud før du legger deg. Palmer's: Denne kremen for tør hud lukter så utrolig godt! Skikkelig mørk og deilig kakao. St. Ives sin Apricot Scrub har jeg kun lest om og hatt mine tvil. Føler ikke at peelingkremer mot kviser gjør annet enn å danne arr og tørke ut huden, men etter å ha testet den skjønner jeg godt at den er Nr.1 på markedet i Storbritannia. De få, små knuppene jeg hadde i panna var borte dagen etter. Spent på om den leverer like godt på større urenheter. Clarins: Jeg hater å bruke solkrem i ansiktet fordi jeg føler at det legger seg som et fet lag utpå huden og gir en oljete t-sone. Denne skal visst nok fungere som en lett og mattende krem med solfaktor! Soap&Glory: Blir så sjarmert av innpakningene og produktnavnene deres at det alene nesten er nok til at jeg kjøper produktene. Ny øyekrem og en supersøt og handy ansiktsbørst.

Clarins Hydra-Matte lotion bruker jeg på rent ansikt før sminke og den holder t-sonen matte så og si hele dagen. Fra Victoria's Secret måtte jeg bare hamstre inn noen favorittlukter, så da ble det Pure Daydream lotion, Mango Temptation shower gel og Sensual Blush body mist. Sistnevnte lukter helt fantastiskt godt! Dior cleansing water har jeg brukt i flere år, og selv om jeg av og til tester andre, samt bruker sminkeservietter, har denne ærlig fortjent sin faste plass på hylla mi. Lancomes La vie est belle lotion lukter også helt umenneskelig herlig. Har kun funnet den i små flasker på internett og ble noe glad da de kom i 200ml flasker på Debenhams. Elizabeth Ardens 8 hour cream er også et produkt jeg statig hamstrer inn. Denne må være med meg i veska til en hver tid og funker like bra som brannsalve, håndkrem og lipbalm.


♡Farget dagkrem♡Bronzer♡Light foundation♡Velvety light foundation♡Sleek blush i fargen Coral

Jeg hamstrer alltid billige og dyrevennlige mascaraer i utlandet, slik at jeg har i tilfellet jeg uventet går tom. Bourjois sine mascaraer er ikke bare under hundrelappen, men de inneholder mer produkt enn en god del eksklusive mascaraer og de er bedre enn flere av dem. De to øverste er fra Essence og resten fra Bourjois. Leppestiften og liplinerne er fra L.A Colors


Endelig fikk jeg kjøpt en ny Ultra Blue! Kremen fra Natural Treasures er blå, tynn og lukter en grusom blanding av tigerbalsam og sur melk. Den er virkelig himmel å ha til forstuelser, senestrekk eller om du har trått over eller vridd ankler eller håndledd. Den funker også kjapt og effektivt om du har sener i klem eller muskelsmerter. Tannkremene har jeg ikke testet enda. Spent på om de har noen effekt. Jeg vet jeg har syreskadde tenner og det eneste jeg hører fra tannlegen min er et evig mas om hvor viktig det er å opprettholde en sterk emalje. Jeg kjøpe derfor en for emaljen, en for sensitive tenner og en for bleking. 

Noen som har prøvd noen av disse produktene før? Feedback?

Nå må jeg bare rydde alt på plass før jeg hopper i skoene og skynder meg til tannlegen. De ringte i går kveld for å avtale time.. Kanskje jeg bør spørre om de nye tannkremene mine. Håper dere har en fin tirsdag og at de fleste av dere fortsatt kan nyte late og varme sommerdager, sene frokoster og solbrun hud. AlexaDet var Januar og tigerstaden frøs til is. Jeg gjorde årets impulskjøp og tok henne med til London. Instagrambildet gjør den dessverre grønn, men i virkeligheten er hun jetblack i golden hardware. Herregud, jeg innser nå at jeg virkelig må skjerpe meg på fotografering og ta opp speilrefleksen oftere. Iphonebilder hører ikke til på bloggen. Ønsker dere likevel å følge med på iphonebildene mine finner dere meg på Instagram @Aasela

 

The Goodiebag
☁Redken hårsjampo, balsam og kur☁Stylingsprayer fra Sebastian og Redken☁Tubeskjer fra Even&Odd☁Gavekort på synstest pluss innfatning hos Specsavers☁Cateye solbriller fra Tommy Hilfiger☁ Vixen Magazine☁Specsavers T-trøye☁Neongrønne armband fra Mint☁ Løp med Nike+Jeg har jo helt glemt å vise dere de nye tilleggene i treningsklærne mine! Denne supermotiverende Nike tightsen fant jeg på Niketown i Oxford Street. Det er ikke en treningstights, da den er 100% bomull. Jeg bruker den som kosebukse, powerwalk-tights og den er kjempeherlig å ha på! Jeg orker ikke oppdatere dere hver gang jeg kjøper nye treningssko for det kan fort bli kjedelig i lengden. MEN, pappa kom hjem i går og hadde hentet ut den nye pulsklokka mi! Endelig stemmer liksom alle delene! Nå kan jeg bruke Nike+ skoene med Nike+ chipen og loggføre med Nike+ Appen og Nike+ pulsklokka! Så jeg har alt av økter og loggføringer på en og samme konto. Supermotiverende! Da er det bare å ønske vekk det dårlige været så jeg kan innvie min første løpeøkt med denne saken på armen!

A handful of Chanel

Selvfølgelig var Chanels nyåpnede flagstore i Bond Street den siste designeren vi besøkte mens vi var i London. Det gjorde nesten litt vondt å gå inn og vite at uansett hvilke skatter du faller for her inne så har du ikke råd til støvet på gulvet en gang. Men det var feil. Selv om Ysl, Cèline og Proenza Schouler hadde fått en god sum av budsjettet, klarte jeg likevel å holde meg innenfor rammene med denne på bok! Herregud så fin den er! Og jeg som aldri har vært en stolt eier av en kortholder før. Det er så mye lettere å ha de viktigste kortene i denne da den er mye mer handy i størelsen enn Prada konvoluttpengboken min. Superfornøyd! Mamma også, og nå legger hun inn aksjer for å få arve Pradaen. Søt mor.

Ellers har jeg en del flere nyheter til dere! ...Men de kommer i senere innlegg. Ha en fin Torsdag dere!Join the Weird Trip!Balenciaga FW 13/14

Endelig er de i hus! Jeg klarer ikke komme over disse EgyptoFunk printene Balenciaga har sluppet ut litt etter litt. Jeg må ha alt! Internett som jeg anser som min beste shoppingbuddy, svikter nesten alltid på slike ting fordi de selger som røyk online og derfor (om jeg er heldig og de har de inne) er de alltid utsolgt for små størelser. Så, min mor passet på å brøle litt ekstra høyt i en ellers stille etasje på Harrods da hun så denne genseren henge i Balenciagas avdeling. Jeg massjerte bort, svelget verdens største seiershyl da jeg så at den var i min størelse, prøvde den på, og damen som ekspiderte sa at printet var så kledelig på meg at jeg måtte prøve t-trøyen i kolleksjonen også. Hun løp ut av avdelingen og inn på varelageret og hentet den fram fra en bodybag med eksportlappen fremdeles hengende på. Det tror jeg var første og eneste gang under hele oppholdet jeg dro kortet uten å hverken vite eller bry meg om pris og totalsum. Mamma var også enig i at det var det ultimate superkjøpet, helt til vi passerte Hervè Legèr og ble der i en halvtime.

Nå har de fått hengere og er på plass på stativet og jeg er innmari klar for sengen! Har hatt besøk av onkel fra Oslo i helga, men er utrolig vanskelig å balansere å tilbringe tid med besteonkelen samtidig som jeg har jobb. Jeg får vel bare besøke han oftere. En Oslotur frister jo alltid! 

New In from Mr. LimI går kom onkel oppover fra Oslo, men før han dro, hentet han denne herligheten hjem til meg! Har gått og småfurtet for meg selv etter Londonturen siden jeg heller valgte klær og tilbehør framfor vesker og sko, og det var en liten nedtur at jeg returnerte fra hovedstaten uten nytt veskekjøp, så da jeg hadde smakt på bitterheten i noen dager, klikket jeg hjem 3.1 Phillip Lims Phasilveske fra veskelisten min! Superfornøyd, selv om jeg må forme lærfasongen på nytt da den har ligget noe klemt under frakt. Gleder meg til å bruke deg!

In the making..

 

Chanel Haute Couture FW 13/14

 

 

Arty Ovale Coral

Herregud som jeg har lett etter denne i min størrelse! Jeg en del tynnere fingre en gjennomsnittet og må derfor ha størrelse 4/48/xxs i de fleste ringer. Da jeg så denne coralen ligge på glassdisplayet i butikken, måtte jeg bare spørre en siste gang om de ikke tilfeldigvis hadde den i størrelse 4, da de ingen andre plasser hverken i butikk eller på nettet har noe mindre enn Str. 5. Det hadde de dessverre ikke i London heller, men da hun så skuffelsen i øynene mine, tok hun med seg en i str. 5 på bakrommet og etter 20 minutter hadde de klart å forme den ned nesten en størelse. Den sitter perfekt på fingeren! Jeg er superfornøyd!


MåndagsbarnHomies Sweater//Reason Ripped Jeans//A&F Wallet//PradaWith Love from Moschino

Céline
Specs//Céline//Liberty//London


London shopping haul

Det ble en del innkjøp da jeg var i London. Vanligvis når jeg er i utlandet og shopper, føler jeg at jeg kjøper masse, men når jeg kommer hjem og pakker ut, er det ikke kjøpt så mye likevel. Den følelsen satt jeg ikke igjen med nå! Jeg dro til London innstilt på å komme hjem med 1-2 designervesker og litt småplukk, men da jeg så utvalget de hadde av andre ting som sto på ønskelisten min, valgte jeg heller å vente med veskekjøpene til høsten og heller slå til med ekstra mye av det jeg liker mest; klær! 

Jeg kjøpte faktisk ingenting på Selfridges! Det jeg kjøpte, kjøpte jeg på flagshipstores'ene, bortsett fra X som ligger i Céline posen, som jeg fant på en supersøt multibrand butikk i Carnaby Street!

Måtte jo selvfølgelig tilfredsstille Harry Potter nerden i meg og slo til med både tryllestav, Map of Mischief og filmset boka. Nå er jeg helt klar for brevet fra Hogwarts i allefall!Det ble en del klær. Er dere interessert i et innlegg om det som er i posene? Evt. En London guide? Noe spesielt dere vil se nærmere på fra bildene over?HamiltonEttersom jeg fikk streng beskjed om å kun reise nedover til Oslo i helgen for å hente mamma og bestemor, og spare penger til Londonturen neste uke, ble det kun en meget prisvennlig veske fra Michael Kors. Jeg har jo faktisk ytterst få lysebrune vesker. Hovedstaten sviktet ikke denne gangen heller. Nydelig vær, herlig varm sol og salgskilt i hvert vindu. Fikk også slått inn en ny 15km rekord på tredemølle! Storfornøyd! Nå blir det jobbuke og rastløse kvelder, før vi lander i London neste Mandag. Gleder meg alt for mye allerede!Endelig!

Ahh! Fikk endelig den siste bikinien fra VS i dag! Jeg har gått rundt og vært kjempenervøs for at den skulle være alt for stor i cup-size siden jeg bestilte 32B istedet for A som jeg egentlig bruker, men denne var så full av innsydde innlegg at den passet helt fint! Selvfølgelig litt for stor, og også overraskende stor i omkrets til å være 32! Men den sitter fint på. Neste gang hersker det ingen tvil om at jeg kjøper 32A om ikke 30A hvis det eksisterer. Bikiniene er i allefall nydelige! Gleder meg til sol og varme og bikinivær nå!Dette smykket er fra Etsy som er en side hvor unge designere kan lage egne ting og selge for en billig penge på internett. Her kan en også selge vintage eiendeler eller tekstiler og hobbydeler. Er i allefall ingen tvil om at jeg er hodestups forrelsket i det nye Golden Snitch smykket mitt! Kjenner jeg ble litt småsugen på et Harry Potter maraton nå. 

Nå skal jeg hive på meg noe klær og følge tvillingbroren min til skolen for å levere bøker. Kanskje det endelig går opp for meg at det er sommerferie!

Hva er dine planer for dagen?

Bikini på døren!

Elsker Expressmail! Å stå i morgenkåpen, barlegget og med tekoppen i handen og motta gaver direkte på døren, ahh herlig! Fikk den første bikinien min i dag og den er nydelig! Elsker den! Men selvfølgelig hadde jeg hode på autopilot da jeg oppga Cup-size og tenkte britisk bh størrelse og ikke amerikansk. Denne er i 32B, noe som tilsvarer en 70C(!) Jeg er jo så vidt en B-cup, men heldigvis er den en bandeau bikini så om jeg knyter den så stramt at cupene nesten møtes på ryggen så sitter den tett nok. Den andre bikinien jeg bestilte, hadde de klart å tukle med bestillingsinfo så den kommer sepparat om en drøy uke, men jeg slipper å betale noe annet enn porto for den, litt herlig det og! Kjempespent på om den må byttes da den også er en 32B, men krysser fingrene. Ellers har jeg jobb fram til mandag og været her er grått og kaldt og lite sommerlig. Begynner å føle på en mild sommerdepresjon. Håper det går over.Hva er dine Must Have sommerinnkjøp?
Summer SecretsNå gleder jeg meg som en idiot til ordentlig sommervær og varme! Jeg hiver meg i ekstremsparing fram til midten av Juli. Da henter jeg mamma på flyplassen og vi setter kursen mot London i en uke. Selv om det sikkert ikke blir noen bade og solslikke ferie, regner jeg med å nyte late dager med sololje og sommervarme før den tid. Disse bikiniene var det forresten mamma som oppmuntret meg til å kjøpe. Det var selvfølgelig etter at hun selv hadde gitt inn for fristelsen og handlet en hel liten haug fra internet selv. Så da kunne vi like godt ende kvelden endel blakkere begge to, mente hun.

Håper dere får en strålende start på uka, og at solen og plussgradene sprenger på over alt i Norge.

SOS village by Edblad

 

De to svenske smykkedesignerne Hans og Cathrine Edblad har i 2013 i sammarbeid med SOS-barnebyer, designet en egen kolleksjon til inntekt for foreldreløse barn i Kambodsja! For hvert solgte smykke ble 50,- av inntekten donert til SOS-barnebyer i Kambodsja. SOS-village består av et armbånd, en ring, et smykke og et par øredobber. Alt fås kjøpt for under tusenlappen. Et stilrent og nydelig design! Kolleksjonen kan kjøpes på Edblads egen online shop her.

 For those rainy daysMamma er vel det sterkeste vitne på at jeg har surret head over heals for å finne den perfekte trenchcoaten i hele 2012! Jeg forelsket meg heelt i en kort en fra Burberry med de fineste detaljene og den herligste fargen, men har ikke klart å finne den noen steder i butikk slik at jeg fikk prøvd den på. Dog fant jeg denne nesten helt identiske, nyydelige trenchen fra Zara! Herregud så vakker den er! Både av og på! I tillegg har den noe innlegg i skuldrene som både hjelper på figuren og varmen! Kanskje det jeg gleder meg mest til når russetiden er over; regnværsdager så jeg kan få brukt denne!

Fire timer på skolebenken i dag og så rett til jobb. Kun tre dager igjen av russetiden. Herregud så fort det har gått!Yours truly, Mrs. Dekkers

Endelig! I dag er den siste dagen av den hektiske jobbuka og jeg avslutter med å jobbe under en ellevill konsertopplevelse i natt! Kunne ikke ønsket en herligere uke! Bursdagen min på tirsdag ble feiret på den beste måten og med de herligste menneskene! I går var siste revyforestilling med russen. Det var trist, men samtidig litt befriende. Vi har jo stått på som pokker i flere uker mot premieren for å kunne levere det beste vi hadde. Det har virkelig lønnet seg! Vi har fått så ufattelig mye rosende tilbakemeldinger og mediaskryt. Alle sene kvelder og korte lunter har virkelig vært verdt det. Men nå skal jobbklærne av, og russebuksen på! Har masse å glede meg til i hele mai! 

Siden jeg kun har oppholdt meg i lille Hammerfest etter osloturen, har shoppingen vært på frysepunktet. Men for en drøy uke siden snublet jeg over denne søtingen fra den nederlandske undertøysdesigneren Marlies Dekkers! Har avstandsbeundret kreasjonene hennes i et par år nå, men har aldri vært den sykeste undertøysshopperen. De signaturiske bhene hennes er blandt annet å finne på kjente profiler som Lady Gaga, Kat Von D, Britney Spears og Victoria Beckham.


Hva synes dere? Jeg elsker den!

 
Clutch by Marc
//Marc Jacobs// Clutch and watch //Deborah Lippmann// Nail pollish //H&M// Bracelets


Den nydelige pudderrosa clutchen som ble med meg hjem fra Lisboa forrige sommer. Gleder meg til å slite den ut når sola og varmen kommer! Helgen har gått til øving, øving og mer øving, og i morgen begynner jeg på jobb klokken 07:00!! Jeg elsker virkelig når jeg er omringet av stress og timeplanen er vanntett og stappfull! Jeg jobber aldri så bra som når jeg er på farten konstant. Gleder meg til en skremmelig hektisk uke med masse herlige kollegaer, venner, ungdommer, teknikere og musikere. 

Håper dere også får en kjempefin start på uka, til tross for prøver og tentamener og siste innspurt før RUSSETIDEN!!

Oui!

//Bjørg//
Kenzo og blodig regnskapJeg kunne absolutt ikke vært mer fornøyd med den nye overdelen min fra Kenzo! Etter å ha måttet innse nederlaget i å slå kloa i en Philip Lim topp fordi de kun hadde de i str. L igjen, var det en utrolig grei opptur å likevel spassere ut av butikken med denne herligheten. Har allerede forhåndsbestilt en annen modell i annen farge til høsten. Gleder meg allerede! 

Har ellers brukt hele dagen på å kjøpe inn permer, hullemaskin, stiftemaskin og masse annet kontormateriale for siden å gå løs på den største bunken med avtaler, kontrakter, kviteringer, giroer osv.. Herregud så herlig det var å bli ferdig, og endelig kunne se gulvet mitt igjen! Nei, nå skal jeg sprette opp brusflasken og nyte resten av dagen med Vampire Diaries maraton. Flere enn meg som ikke heelt er kvitt vampyrfeberen? Kos dere videre i vårsolen folkens!

Details of Wednesday

Denne parfymen fra Burberry er noe av det beste jeg har luktet. Helt vidunderlig og behagelig scent av vanilje og krydder. Too bad at den ikke enda eksisterer i en reisevennlig størrelse, da den er alt for stor originalt til å dra med seg i sminkeveska for en kjapp storbyhelg. Men herregud så god den er! Er forresten helt hektet på glitter og gull for tiden. Gull og glitter med myke og svake hvit og beige toner. Skulle hale meg på trening i dag, men valgte heller å sto opp klokka halv fem i natt og kjøre en times styrke + cardio økt i stedet. I -10 grader er det alt for kaldt for å trene ute uansett, og med en fellesforståelse av dette faktumet, er så klart treningssenteret stappfullt av folk til en hver tid. 

Ha en fin onsdag dere! Krysser fingrene for at kuldegradene forsvinner litt raskt nå!YSL to SLP?


Den nye kreative direktøren for motehuset Yves Saint Laurent; Hedi Slimane er fast bestemt på å endre YSL logoen til SLP. SLP = Saint Laurent Paris. Han mener dette er nøyaktig den tenkningen YSL står for og mener en ny logo er nødvendig for å fastslå et nytt regime og en nyd tid for motehuset. Noen plagg vil fremdeles bære de gamle initialene og han forsikrer også om at motehusets parfymer vil forbli urørt. Jeg syns personlig at det overhodet ikke finnes noe som helst attraktivt med SLP og at den nye logoen minner mer om noe som kunne vært printet på en tvilsom basketball caps eller på baksiden av en blåresept pille eske. All ære og respekt til den massive forandringen mr. Laurent gjorde da han innførte mørke modeller og førte moten inn i en ny tid, men det opprinnelige navnet har alt for mye bak seg til å kunne bli plukket i fra hverandre på grunn av en ny creative director. Nå er det vel bare å begynne hamstringen av plagg som fremdeles bærer en eksklusiv logo og ikke en rølpete SLP.

Hva mener dere? YSL eller SLP?


Diego Bucket bagEndelig er denne min! Har aldri klart å komme over denne badassen fra Alexander Wang, så forige uke dro jeg kortet og i går fikk jeg den servert på senga da jeg sto opp! Gleder meg allerede til minusgradene forsvinner og snøen smelter. Syns denne bucket modellen er mye finere enn Roccoen. Mye mer original og allsidig. Blogger forresten fra en annen "platform" i dag. For gjett hva som kom i posten?!Morgenkvalme og vinnerne av iPhone4 deksler

Våknet i dag med de sykeste magesmertene! Men jeg har ikke tid til å være syk. Har masse som skal gjøres. Vin som skal handles, pakker som skal sendes og mennesker å møte. Noen som har fått med seg hvor travel jula faktisk er?! Har forresten handlet inn det nødvendige til vinteren! Og da jeg kom hjem fra Bodø hadde mamma i tillegg kjøpt inn til meg det samme skjerfet i vinrødt! Hun er så herlig.Vinnerne av iPhone4 dekslene ble Karina som vant norges flagg dekslet og Vajita som vant adidas dekslet! Gratulerer til dere begge! Dere er blitt kontaktet på mail :)

Morning specs & Margiela

 

BikBok Camo jeans // MMMforHM oversized sweater // Marc by Marc Jacobs watch

....Det med søndager. Klarte selvfølgelig å våkne tre timer før jeg skulle i dag, så jeg satt på Julemorgen og sorterte pappas 483 CD plater i stua. I kveld drar jeg med min vakre Simone på HOBBITEN 3D premieren! Gleder meg som en idiot! Den har til og med visning på utvalgte plasser i Norge med 48 bilder i sekundet! I Hammerfest kjøres den desverre kun i 24fps(foto per sek), men er du så heldig at du bor i f.eks Bodø (hvor jeg egentlig skulle vært og sett den) kan du oppleve eventyret i utrolige 48fps! Herregud, nok nerd for i dag.

Flere enn meg som skal se Hobbiten i natt? Ha en fin Tirsdag!


Deborah for Christmas

Etter å ha slått på den teknologiske stortromma og hutret ut av huset i tolv tida i dag for å besøke bestemor og hjelpe henne med bildeoverføring til laptop, løp jeg til byen og hentet disse to utrolig søte neglelakkene fra Deborah Lippmann! Helt herlige julefarger som jeg gleder meg til å prøve. Jeg er så forelsket i neglelakkene som dere sikkert vet fra tidligere, at jeg allerede på noen få måneder har anskaffet hele 9 stykker av de! Den julerøde til venstre på bildet er i tillegg en splitter ny neglelakk fra 2012 Autumn/Winter kolleksjonen. Gjett hvem som skal pynte neglene sine hver dag resten av Desember?!

Venstre: Through The Fire - Høyre: Superstar

Hvilken er din favoritt?Maison Martin Margiela for H&M

Herregud, endelig kunne jeg klikke hjem de utvalgte herlighetene fra kolleksjonen Maison M. Margiela har gjort for Hennes og Mauritz. Jeg takker høyere makter for at jeg har innarbeidet 08:00 som frokost tid. Kjøpte noen av plaggene dere ser over her. Klarer dere gjette hvilke?

Hva syntes dere om kolleksjonen? yes or no?Proenza Intarsia Knit SweaterOh, but hello there Cashmere sweater of the oh so beloved but yet so cold Norwegian fall. Jeg vet jeg har gitt meg selv et rimelig sadistisk budsjett-strupetak dette skoleåret, men herregud denne må virkelig dekorere klesskapet mitt før Oktober står i døra!Bildedryss fra forige uke

Befant meg i Oslo hele forige uke. Jeg bodde på Thon Hotel Vika atrium og hadde superkort vei ned til havet av sushirestauranter på Aker Brygge. Jeg spiste sushi og makroner med Hanne og gikk sikkert en mil hver dag opp og ned Karl Johan og alle sidegatene. Fra Sentralbanen og helt til Majorstua var vel min daglige shopping etappe. Herregud. Fikk i hvertfall kapret til meg noen herlige F/W plagg og gjort noen etterlengtede designerinnkjøp. På Torsdag ble det så kjedelig å bo på hotell alene at jeg fløy ned min kjære mor så hun også kunne nyte noen varme dager i Oslo.

Første skoleuka som 3års VGS elev er forresten bestått og jeg har kun en senvakt igjen av jobbhelgen min. Kjenner jeg trenger en ordentlig daffedag med brus og hveteboller snart!

Fullbooket

H&M:
Ring


Hei dere! Jeg beklager at jeg har vært så kjempedårlig på å oppdatere til dere i det siste! Og jeg blir sikkert ikke flinkere før neste uke, men jeg skal prøve å skjerpe meg. Huset er fullt av gjester og besøk hele påsken og jeg har en fullbooket hverdag hver eneste dag! Følg meg på instagram, der oppdaterer jeg oftere; Aasela. Var på cafè i dag med nydelige Camilla og glemte helt av tiden så jeg kom ca en time for sent til tacokvelden som jeg selv hadde arrangert! Men herregud, det høres kanskje sprøtt ut, men jeg elsker hektiske og travle dager! Tidsklemmer og å være nødt til å løpe fra A til B hele tiden for å rekke diverse ting. Håper deres påske er like givende og bra som min!

The yellow bag

TigerMonki: Sweater Acne: Jeans Chanel Ombre palette: Eyeshadow

Kom nettopp hjem fra jobb. Kan ikke huske sist gang jeg lo så mye! Ufattelig koselig og artig dag med nydelige Mariel! Nå er jeg så utmattet at jeg bare vil falle sammen i senga, men å sove er ikke et alternativ når senga er full av ugjorte lekser!

Punk Coated


Topp: Modström

Arriving my wardrobe

Marni by Hm: T-shirt & pants Fashion Against Aids H&m: Vest Marc by Marc Jacobs: Bag Ray Ban: Clubmasters

Endelig kom buksa og t-trøya i posten! Kan nesten ikke vente med å paire de med et par høye heler og spassere i de marmorbelagte gatene i Lisboa til sommeren med dette antrekket.

Ha en fin Torsdag dere!


Chale Monogram Dune

Dere spurte om jeg kunne legge ut noen bilder av hva jeg tok med meg hjem fra Louis Vuitton i Oslo. Her er det. Et kjempenydelig skjerf i utrolige 140x140! Hadde glemt å ta på meg skjerf når jeg gikk ut den dagen, så jeg slo like gjerne to fluer i en smekk og kjøpte dette som jeg har hatt på handlelisten en stund.


Classic Q lil Ukita SatchelMarc By Marc Jacobs: Satchel

Teaser

Greier dere å se hva jeg har fått meg?


Marni for H&MVar faktisk ganske så uvitende om at Marni gjorde en kolleksjon for h&m helt til denne uka kom. Fikk heldigvis klikket hjem to herlige plagg! En viss prosentandel av t-trøya går forresten til de rammede etter katastrofen i Japan.

That's a wrap alright!Samsøe Samsøe: Shirt/blouse Acne: Jeans MBMJ: Watch Beck Sondergaard: Skjerf

Hadde engelsk prøvemuntlig eksamen i dag og det gikk supert! Nervene kom faktisk ikke før skrivemaskinen på skolen streiket og alle forberedelsesarkene mine forsvant. Heldigvis gjorde det ingenting for temaet var så lett og naturlig at jeg ikke hadde behov for noe manus. Jeg fikk en A+ og er kjempefornøyd!

Ha en fin uke videre!
Siste dag i hovedstaden

Vi dro til Ekeberg hvor jeg var stamkunde på gården da jeg var liten. Jeg har så mange minner herfra da onkel bodde i nærheten. Utover dagen ble vi kjørt til flyplassen og takket for oss. Herregud, jeg var så sikker på at dette kom til å bli den grusomme dagen hvor jeg ikke kom til å få plass til alt i kofferten, men det gikk! utrolig nok. Da jeg endelig kom hjem om kvelden greide jeg ikke legge meg før jeg hadde pakket ut..


Og i dag sa hele kroppen nei og jeg ble hjemme fra skolen. Nå skal jeg åpne en flaske Pepsi Max og kose meg med film helt til familien omsider blir å storme inn døra. Ha en fin uke!
What I wore on Friday

H&M FAA vest H&M Clutch Vintage turtle and blouse Mango shoulder bag Bjørg Necklace Ray Ban sunnies
On Thursday..Uldahl trench H&M clutch Marc by Marc Jacobs watch Hermès bracelet Tommy Hilfiger shoes.
Åh så herlig! Spiste lunsj med onkel, tante og mamma på en kjempeliten cafè i Tullins gate som het Yoghurt Heaven. Kjempekoselig. Etterpå dro jeg og Simone inn til byen igjen og trakk kortet utallige ganger før vi endte opp på en kinarestaurant med mamma som hadde kommet smilende tilbake fra Storo.
Outfits of the week

Siden det er bikkjekaldt ute blir Jeg ikke å ta bilder av dagens før til sommeren. Og da blir det ikke bilder i baderomspeilet for å si det sånn, haha! Har tatt instagram til et nytt nivå. Når jeg ikke poster nye innlegg på bloggen er det mest sannsynlig fordi jeg er busy med å legge ut bilder på instagram.

vila: blazer //selected: top //Marc by Marc Jacobs: watch

Vintage: Denim// Acne: Tee// Bubbleroom: Pants

I kveld blir det vin og chickflick movies med verdens beste Simone!Mail from MaddenSuperherlig å våkne med pakker på senga! Kjenner det klør i fingrene til Oslo i slutten av måneden. Nå vil jeg handle inn en vintergarderobe! Annet enn det har telefonen ringt non stop helt til den til slutt takket for seg og gikk tom for batteri. Før den koblet ut rakk jeg heldigvis å takke ja til en helg med jobb og mange spennende planer! Åhh jeg gleder meg så mye til nye inntrykk og nye omgivelser! Brukte formiddagen til å planlegge høsttur til Paris med Simone, og for tjue minutter siden sto jeg på døren til naboen iført pysjamasbukser og beklaget for avtalen jeg helt hadde glemt av! Iphoner frotser virkelig strøm.
 

The Pammyy shoe

Klikket nettopp hjem disse herlighetene fra Steve Madden. Get them here

Har lagt meg på latsiden i å oppdatere bloggen i det siste. Grunnen er jobb, sykdom, stress og en haug med innleveringer! Håper å få gjort noe med det i løpet av uka så det blir gøy å lese bloggen min igjen.
This summer essentials
Nytt år, ny garderobe

Nå er det på tide å fornye garderoben sin! Har funnet masse inspirasjon og klær som forhåpentligvis blir å pryde garderobene mine i løpet av det nye året. Derfor drar jeg også til Oslo i Februar for å gjøre noen innkjøp. Kan nesten ikke vente til det blir varmt nok til å gå i tynne og lette klær igjen!

Hvilke kleskjøp skal du gjøre i 2012?
Today I'm wearing

Acne: T-shirt//SistersPoint: Vest//Bjørg:Necklace//Sagen:Scarf//M by MJ: Watch

Jeg bor i Finnmark. Det bør være unnskyldning nok til ikke å risikere livet sitt i en utendørs fotosesjon. Jeg gikk til urmakeren og fikk fjernet tre hele ledd fra klokken. Jeg syns at tre ledd først hørtes litt mye ut, men han sa at det ikke en gang var et alternativ å kun fjerne to. Og han visste jo best. Klokken sitter kjempebra på!
The Boston boot

Gleder meg så utrolig mye til å få brukt disse herlighetene fra Hilfiger! Nydelige og klassiske ankelboots av skinn er for meg et must å innvestere i.Easy tiger


Dress Tiger of Sweden

Ha en kjempefin helg alle sammen! Min bror har hektet seg på Supernatural serien så da tar vi like greit helgedaffing til et nytt nivå!
M by MJ

Fikk så mange pakker i går at det kjentes ut som om jeg hadde bursdag og konfirmasjonsdag samtidig. Jeg og Simone la oss i sofaen 14:30 hjemme hos meg og sovnet av til et program om islandske vulkaner. Vi våknet igjen klokken fire for å rive av embalasjen på pakkene mine før vi igjen gikk i koma til nærmere bestemt 19:00. Det værste er egentlig ikke at en innser at en har sovet bort hele dagen. Det værste er den helt udugelige følelsen etterpå.Teaser

Shirian

Men nå må jeg løpe! har jobb til 23:30!
Ha en fin Lørdag og hør masse på Statless, de er kjempeflinke!LAMB

Er det noen jeg virkelig beundrer, er det Gwen Stefani. Hun startet i brorens band No Doubt, gjorde så karriere som solo artist før hun trakk seg ut av musikkbransjen og designet sin egen kleslinje kalt Love Angel Music Baby. I Februar i år presenterte hun høstkolleksjonen sin under Mercedes Benz Fashion week (Bilde 2 & 3) Men det som fascinerer meg mest er sønnen hennes Kingston som er med henne over alt, stylet opp i de stiligste klærne og ser ut som en miniutgave av sin mor.Versace for H&M

"He offered me the universe, but inside my heart there's a picture of a girl"

TOD'S python loafers

Jeg klarer aldri å samle sammen tankene mine når det er uvær ute. Men denne sangen hjelper utrolig mye på.

Ed Sheeran - The A team. En kjempeflink britisk artist.
HimeyaAb imo pectore

Noen av dere har fått et nyss om et av designerkjøpene jeg gjorde da jeg var i Roma, og langt flere har bedt meg om å legge ut bilder av kjøpene på bloggen. Så klart kan jeg det! Dere får unnskylde mitt solbrente ansikt og min usminkede hud. Hadde nettopp stekt i solariumet. Etter dette Hermès armbandet tok jeg meg en velfortjent frappuccino på Starbucks i Brüssel.


Gud så lykkelig jeg var da!

Nå har jeg to ting igjen på dagens gjøremål. Lese sos og lese gymprøve. Ha en fin Lørdag alle sammen!
Sincerely StylestalkerSunday morning rain is falling

Startet dagen i dag med en stor og herlig kopp te, og et nettinnkjøp av et par herlige leggings! Jeg lever for Søndager. Forhåpentligvis er denne herligheten min framme før jeg setter kursen mot the city of love. og nei, jeg snakker ikke om Paris.

Arrivederci!


Vaga Magazine issue 2 Spring/Summer 2011
ALAIA NOIR  COVER STORY SHOT BY BRIAN JANKIC
Vilje & Ve

Min favorittbutikk i Hammerfest er det ikke noe tvil om. For øyeblikket er det kun der jeg kjøper klær. Butikken heter Vilje&Ve og ligger i Strandgata 20 i Hammerfest og eies av en herlig dame som heter Nina Isaksen. Hun har startet opp butikken selv og skapt et tilbud jeg har forelsket meg i. Så i dag stod jeg tidlig opp, gikk til butikken hennes og tok bilder. Mange av dere har spurt hvor jeg kjøper diverse klær fra, og svaret er denne butikken. Jeg er forelsket!

Av klesmerker har hun: Noa Noa, Desigual, Uldahl, iis of Norway og co2.

Av sko har hun: Irregular Choise, Poetic Licence og Lala Ramona. Skomerket BDK kommer inn til høsten!


Klesmerkene Epilogue og Lola Espeleta inn til høsten!Vakre Björg smykker. Kunne gått med denne på armen i månedsvis!

Nydelige Desigual armband!
Hun har også t-shirts fra Moose on the Loose, et klesmerke en gjeng gutter i Tromsø har designet.

Ta en titt på nettsiden hennes mens du er i gang! Vilje&Ve


Uldahl

Mamma har kjøpt meg en kjempestilig hoodie tee fra Uldahl!Skjorta er fra den danske designeren Uldahl og kostet rundt 1100,-


Men nå må jeg løpe! Already running late og jeg mangler en sokk!

Huston, we have a problem

Haha, som dere sikker har skjønt så har jeg kommet hjem fra ferien. Greia er bare det at datakabelen til kameraet ligger hos tanta mi. Skal prøve å få hentet det i løpet av framtiden så dere får bilder på hva jeg har brukt tiden min på den siste måneden. Har hatt det helt sinnsykt herlig!

Som dere sikkert har fått med dere så er indie/bohemian stilen begynt å trende igjen. Selv syns jeg den er avslappende, naturlig og kjempemorsom å eksperimentere med. Hva syns du?Another mansPrinted silk shirt by J.W Anderson - Printed pyjamas by Roberto CavalliLeopard jacket by Trussardi - Skull prints by Comme des garcons - Ink splash t-shirt by James Long

Ich bin ein schlechtes Vorbild

Hei! Rettetanga mi skrudde seg plutselig av og ville ikke på igjen i morges. Jeg trodde jeg skulle slå hull i døra av frustrasjon. Som en krøllete idiot gikk jeg til jobb og dro en halvtime før jeg var ferdig for å invistere to nye tusenlapper i denne her:

Mamma gikk modell for Hammerfests beste butikk; Vilje & Ve, og fikk en goodiebag fra en frisør med denne søtingen i. Jeg trengte to sekunder med puppy eyes og så var pengboka mi!

 

Jeg er AVHENGI av slettetanga mi! Må ha den tilgjengelig hele tiden! Hva er et MUST produkt for deg om morgenen?

Alexander Mcqueen

"Hva er det der?"

"Snake skin shoes fra Mr. Mcqueen?"

"Er det meningen at man skal kunne gå i de?!"

"..Ja"

"Jeg ante ikke at verden var blitt så syk"

Ville DU kjøpt et par av disse?

Welcome to Asia

Jeg har lagt bloggen helt på sidelinja i det siste, men lover at nå som sommerferien nærmer seg, blir det mange flere innlegg! Pappa pusser opp rommet mitt akkurat nå og jeg og bror kjøper filmer hele tiden. Men til høsten blir garderoben min definitivt inspirert av asiatisk mote. 

Hvilke land / verdensdeler inspirerer DIN klesstil?Book club capsule


Kate Moss for Vogue


Model: Kate Moss
Photo: Mario Testino
Shooting for: Vogue
Wedding dresses are boring"Lukk igjen døra, jeg fryser!"

"Men Åse, det är sommar nu och jag saknar dig!"

Men jeg sitter i Hammerfest og gresset legger seg flatt under en milimeter nysnø. Oppdaterer om Harstad turen imorgen tror jeg. Men nå er det sent og jeg har sittet i en bil i 18 timer ++ siden Fredag.

Bjørgs box

Jeg fikk Bjørg øredobber i bursdagsgave til en verdi av 2.000,- ! Tusen tusen takk mamma og pappa! Takk for alle gratulasjoner på face, sms og mail! Setter stor pris på det! Dagen gikk til kinamat, fotballkamper som gikk overraskende positivt og Harry Potter og dødstalismanene del 1. Nå skal jeg nyte natten med siste sesong av Big Bang Theory. Om dere vil se nærmere på Bjørg sine smykker finner dere nettsiden hennes her. Ha en fin kveld!


Disse øredobbene er unike. Det finnes bare et par av de og de har jeg!
Kjole//H&M  Smykke//Cubus Belte//Pieces Armband//Lisbeth Dahl Øredobber//Bjørg Sløyfe//H&M

När himmelen bliver gul och jag kan tänka igenKjole fra Samsøe Samsøe - 799,-             Bandeau bikini fra H&M - 129,-

 

 

Minor catastrophe

Kjøpte en jakke og et par sko fra Modekungen.se for en uke siden nå. Fikk det i posten i dag! Først vil jeg rose de skyhøyt for den korte tiden det tok for dem å sende produktene, men... Jakka kom i feil farge. Hadde bestilt den i en nydelig lyseblå farge og får en militærgrønn kastet i trynet? Og for å roe ned alle de som nå tenker at jeg er det mest hykleriske mennesket som har vandret rundt på jorden i og med at jeg er pelsmotstander nr.1; Det er kun bomull og polyester i denne jakken. Faux fur med andre ord. Skal jeg beholde denne? Den er jo nydelig den og.

 

 


Åh, disse skoa! Vurderer å navngi dem fordi de er så utrolig stilige!

Skal dele med dere Ryan Star sin hit. Losing your memory

Jeg fikk forresten post i gårEr kanskje syk med utrolig hovne mandler, men på grunn av disse tre kjolene og Rusted roots - send me on my way, spradet jeg rundt i huset og lagde eggerøre med laks mens jeg byttet kjoler. De siste to dagene har frokosten min bestått av to paracetter, en zantac, vitaminpiller og trankapsler så dette var en deilig forandring.

Så forresten filmen Dorian Gray filmen for ikke så lenge siden. Utrolig bra film. Gidder ikke skrive en lang filmanmeldelse, men i korte trekk handler det da om en ung gutt (Som har spilt i Narnia chronicles'ene) som inngår en pakt med djevelen og selger sjela si.

Karakter: 7/10

Noen av dere som har sett orginalfilmen av Mathilda? Eller Istid 1? Jeg får så sinnsykt god start på dagen hver gang jeg hører denne her!

hits