Musikk

Have you been drinking?Respektløst

Tenk å ødelegge en prisutdeling på den måten! Snakker selvfølgelig om det bedritne opptreden til både Plumbo og Kaizers medlemmer under gårsdagens spellemann. Selvfølgelig synes jeg at plumbovokalisten sin unødvendige kommentar var bedriten, men en så forraktelig oppførsel som Kaizers Terje viste etterpå, og som gjorde at de siste restene av PR fokus rettet mot selve prisshowet, forsvant fullstendig og heller gikk rundt resten av kvelden i håp om å forfølge dramaet.

Synes det er absolutt forkastelig å kunne oppføre seg slik i offentlighet av begge parter. Jeg blir rett og slett kvalm.

Are you ready to turn the tide?
I don't know how she feels but I know it ain't right

Jeg var så glad at han opptro alene og brukte loops. Var en helt fantastisk opplevelse! Hele han og publikum glødet. For et musikktalent! Vi sang og danset til sangene hans i flere timer etterpå hjemme hos Martin. I går var helt herlig. Martin skal ramme inn t-trøya og henge den på veggen for han er redd for at autografen skal gå av i vask. Blodfan som han er.

Klarer dere gjette hvilken konsert jeg var på i går?

When the flu catches up with you

Jeg har gått til innkjøp av et nytt skjerf. Drastiske tiltak må til når jeg kjenner halsen hovne opp og nesa renne. I dag satt alle med jakka på i klasserommet og klaget over at det var så kaldt, mens jeg satt der og var sikker på at jeg var på sunny beach med 35 plussgrader. Slik føltes det. Men det gjør ikke noe for om to uker sitter jeg på et fly til Roma. Jeg har faktisk skrevet handleliste! Til både meg og bruttern. Også har jeg prestert å søle pepsi max over min bærbare skolepc så det blir dårlig med både bilder og blogging til den er tilbake. 

Vær så snill å fortell meg at dere også hater å være syk!

They say I'm up and coming like I'm fucking in an elevator
Cause what kind of guy would I be, if I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angels close.

 

 

This is gotta be a good life

 

hits